Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Мои реальные действия просты: сходил, документы сдал, документы получил, когда вышел Резерв+, отметился в нем, увидел себя и узнал свою новую ВОС, ржал и матюкался - всю жизнь ненавижу замполитов..
:пиво:

І де там "виправдовування діяльністі ТЦК по незаконному затриманню громадян"? Пан існує в якійсь своїй реальності?

Т.е. це ни ви стверджували, що ТЦК має право затримувати, тому що протилежне ніде не написано?

Т.е. це ни ви стверджували, що ТЦК має право затримувати, тому що протилежне ніде не написано?
Пан таки не в собі...Ви мене обвинувачили в тому. що я "виправдовую діяльністіь ТЦК по незаконному затриманню громадян" такого не було. Я за виконання закону і незаконне затримання не підтримую.
"мама, мама, он меня сукой обозвал"(с) - ваш принцип?

Пан таки не в собі...Ви мене обвинувачили в тому. що я "виправдовую діяльністіь ТЦК по незаконному затриманню громадян" такого не було. Я за виконання закону і незаконне затримання не підтримую.
"мама, мама, он меня сукой обозвал"(с) - ваш принцип?
Т.е. то що трапляється в роликах ви ввжаете законним затриманням?

так это он прохожему сказал?

Стаття 161. Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками​

Швиденько поясни мені - чим відрізняється перехожій від того, кому він це сказав?
Це важливо.

Надо расширить мобилизацию до 100+. Причем сразу без ВЛК и учебок. Невзирая на инвалидность. Лопату по завету Кулебы - и на первую линию. ******* пенсионеры и инвалиды, которых срочно все должны пойти защищать, а то им страшно, *****асам :***: Петицию, что ли, замутить... :D
Пенсионный фонд выиграет, опять же. Страна бюджет на содержании трусливых пенсов сэкономит...

Т.е. то що трапляється в роликах ви ввжаете законним затриманням?
Давайте поясню мою позіцію з метою запобігання приписування мені чужих думок.
- закон повинен виконуватись, бо це закон
- ексцеси виконавців повинні розслідуватись і доводитись, винні в порушеннях законних повноважень повинні бути покарані
- те, що "трапляється в роликах" дуже часто не більше, ніж емоції, постраждалі мають подавтись до суду
- судових справ по цих питаннях не дуже щоб багато(можливо я не в курсі - замало інформації
- більшість хлопців в ТЦК (не штатні, не воєнкоми) - після фронту і поранень. Це їх, в разі порушень, звичайно не виправдовує, але...
- дуже часто особи, яких затримуюють - злосні порушники, але нам у роліках це не видно...Нормальна людина, що знає свої права і не порушує закон, відбиватись і пручатись не буде...
ЗІ. Владу не захищаю і в 73 % не був. Але вважаю, що зараз міжусобої не на часі.

а кто должен защищать стариков пенсионеров и детей по твоему?
Захвати с собой детей и эвакуируйся. Никто не должен. Меня с начала ****еца в Волчанске просто дико бесит, как усилиями кучи народа спасают какого-нибудь ****утого пенса, который прятался от эвакуации, а то ж огород пропадет :***: И спасают часто таких ****атов ценой жизней бойцов и волонтеров. Ссышься - съебуй *****! Не ссышься - защищай себя сам и бери на себя ответственность за свою ****

А якщо НАТО пручається і не хоче?
Замість бусіфікаціі, бігати і шукати інженерів, які залишилися, щоб розробити свої ракети та каби з літаками. За 10 десять років війни владі розуму не вистачило це зробити, може колись дозріють.

Назад
Зверху Знизу