Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

В общем, можно отпетлять по 7Б. :)
На ХФ писали, что такая была у Гепы.

Не знаю что точно было в этой истории, но я знал человека у которого после прилёта не поднималась рука. И он откладывал деньги на сложную операцию, и ходил в ТЦК по повестке раз в определенный период, там проверяли ему руку, не выздоровела ли. Возможно если бы он забил приходить, и ему бы что-то пришили
здоровую руку?

Що це за треш? З поста виходить - чувака засудили за те, що його не брали по стану здоров'я, але - продовжували слати повістки.
Це *****ий сюр...
Я б теж, якщо на 16й раз мене нач. військомату відвіз в частину, а мене там послали - по наступних 2х повісках не прийшов би.

P.S. тепер його вже точно не мобілізують. І чого цим досягли?

Це не треш, це життя наше, співробітника який не придатний признали придатним на влк, катали його по всій країні місяця два , він показував свої виписки і його в тому бусі відправляли назад, поки одного разу не привезли в частину в який слово медік тіки чули і його прийняли дві руки дві ноги, сам ходе беремо, туди наш тцк збагрив усіх хворих яки з ним іздили, та він каже що він в порівнянні з іншими ще й не такий і хворий , а ось якщо забивби на ці поїздки теж судили .Зараз служе у звʼязку.

Вітаю вас в реальному житті - будь який інвалід, який отримує пенсію за фізичними вадами регулярно проходить медичну комісію, де перевіряють - чи не вилікувалась вада. Так було за совка, так є зараз.
Мій батько, втративши око на роботі, до виходу на пенсію за віком, щорічно проходив медичну перевірку - чи не прозрів бува, часом?
Був в мене знайомий, інвалід дитинства - втратив руку. Та сама історія - щорічно перевіряли, чи не відросла рука?

Останнє редагування:
то "волосаті" руки понакупляють справок, їх треба ж якось потім вичислять, а люди — бідкаються
Ну зараз то зрозуміло, купують всі хто може щось купити, а до цього маштабного ****еця навіщо воно нужно було у купувати собі інвалідність? Таке даже в головуванні не приходило. Ну я принаймні таких не знаю. Шо воно дає? Знаю справжніх людей з вадами яки забили на ці комісії кожні два року і жили собі. А зараз їх питають чого вони не продовжували? Так шо таке.

то "волосаті" руки понакупляють справок, їх треба ж якось потім вичислять, а люди — бідкаються
Ні, це було зроблено спеціально для того, щоб максимально принизити людину.
Хай пострибає без ноги на третій поверх, де комісія засідає.

А хто довідки купляв - так ті і продовження групи так само куплять.
Знайомому інсультнику зробили другу групу з виїзною комісією, але сказали, що на повторну комісію - через півроку і тільки особисто. Людина не виходить з дому і по квартирі майже не ходить.

... В войнах на чужой территории.
Я не знаю, до чего доруководятся наши руководители, и кто управляет их действиями.
Сефида, мы мне тут ШОК поставили. :)
Я чуток объясню.
Есть такое понятие как "командная игра".
Это наш случай.
Нет ли в игре нашей власти элемента самодеятельности и отхода от правил командной игры и указаний условного (обобщенного) лидера?

Команда ― это группа лиц, объединённая общими мотивами, интересами, идеалами, действующая сообща. Участники команды объединены поддержкой друг друга и несут коллективную ответственность за результат деятельности всей команды.
Команды подходят для решения задач высокой сложности, ведь каждый участник команды специализируется на выполнении какого-либо одного дела.

P.S. тепер його вже точно не мобілізують. І чого цим досягли?
С чего это. Скорей всего теперь ему уже на испытательном повестку дадут. А если опять не явится, то срок тут же превратится из условного в реальный.

С чего это. Скорей всего теперь ему уже на испытательном повестку дадут. А если опять не явится, то срок тут же превратится из условного в реальный.
Ні, з відкритою судимістю не погашеною - не дадуть.

❗️«Зеленський має понизити мобілізаційний вік в Україні», — генерал Кривонос.

Наразі середній вік військових – 38-50 років. Він заявив, що ідеальний вік воїнів – від 18 до 25 років.

У нас лютый звиздец в заявах и действиях власти. С одной стороны границы 1991 года, а с другой стороны в армию загоняют почти пенсов, которых в других странах в таком возрасте увольняют из армии. Но при этом середнепересичному по ушам ездят всё для фронта, все на фронт. А по факту получается основной человеческий потенциал 18-27 лет от армии убрали подальше на законодательном уровне. При этом во всех остальных странах, это основной потенциал армии в таком возрасте. Это очередное местное ноу хау. Им бы там уже определиться, как в том анекдоте или крестик снимите, или трусы наденьте.

Останнє редагування:
Типо доработали закон о мобилизации и будут голосовать.
Читайте.
Теперь кроме паспорта ещё и военный документ обязателен с собой.
Какие будут действия, если нет документа, забыли написать)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу