Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Вот видишь, меня никто не знает, за то все знают, что ты балабол, не так ли хруй?))
Если так, то он сейчас во Львовской области, сбежал в первые дни войны, и там до сих пор сидит.)))
З чого ти вирішив, що він хруй?

Элеанора Аквитанская в 30 старухой считалась, а это было каких-то тысячу лет тому назад, мгновение с точки зрения эволюции
Идет по аулу бородатый душман свирепого вида,
а впереди метрах в двадцати идёт жена, нагруженная припасами, сверху ещё пулемёт приторочен.
Навстречу пожилой односельчанин, останавливается поражённый:
-- Ай что я вижу!! Какой позор!! Ты идёшь позади ЖЕНЩИНЫ!!
Что бы сказал твой дедушка Мустафа, мир праху его, если бы увитдел такое!!!
Тот раздражённо отвечает
-- Ваах!! Когда был жив дедушка Мустафа, никто ещё не слыхал о противопехотных минах!
[и дальше жене - ласково] -- Иди, Зуля, иди

Совка дуже багато в нашій армії. В ТЦК - ще більше, це я можу сказати з власного свіжого досвіду - для того, щоб отримати печатку в документ (про те, що військкомат змінив свою назву на величне ТЦК та СП), я витратив 3 години одного дня і 6 годин іншого, бо під час війни відділ кадрів працює 2 дні на тиждень з 9-ї до 16-ї години. Весь документооберт - суто паперовий, навіть виданий ними папірець треба йти копіювати самостійно, потім повертатися і знову відстоювати чергу "чтобы фотографии отдать" (с) кіт Матроскін. Військкоми чомусь приїздять на авто, на які їм треба робити років 15. А потім "Навіщо їх звільнили", "нехай хабарник, але план забезпечує"... Он нещодавно реготали над *****ами, що вимагали докторів-хабарників повернути - маєте шанс тепер кепкувати з самих себе з такими думками. Про те, що непридатним визнають тільки тих, хто має неповний набір кінцівок (але навіть це не завжди!) або принесений на ношах, казати не буду - це непатріотично, але колишньому колезі-інваліду, з яким я товарищую і зараз, скидувалися, бо в нього уся права сторона тіла зібрана на титанові шпиці, але зараз його підрозділ під Бахмутом, для нього більшість виданої амуніції не підходить... Отака зрада. Натомість на марафон та квартальні шоу грошей сиплють стільки, що вистачило б на забезпечення ФПВ-дронами геть усіх і на всі випадки.

Вот видишь, меня никто не знает, за то все знают, что ты балабол, не так ли хруй?))
Если так, то он сейчас во Львовской области, сбежал в первые дни войны, и там до сих пор сидит.)))
Ты ерунду пишешь, он на форуме писал, когда Хрэй тут еще по-русски шпарил.

Останнє редагування:
Элеанора Аквитанская в 30 старухой считалась, а это было каких-то тысячу лет тому назад, мгновение с точки зрения эволюции :D
Тобто вона 50 років прожила старухою? І коханців (навіть якщо це і плітки) мала старуха?

Вот бы Капюшону или баньщику или ганджубасу или пахе
Як ви не розумієте, Сефідо, у різних людей можуть бути геть різні долі. У Ганджа, пахи, Капюшона - доля така, що примусила їх бути там, де вони є. А у Айвенго доля інша, - вона до нього більш лагідна. Ви хіба не помічаєте, що у всіх людей долі різні - одним самі шишки на лобі, а інших доля якось вивозить? Ось у Айвенго доля така, лагідна до нього (т-т-т про всяк випадок). Він це не вибирав, вона у нього така сама по собі.

Служить в частині, яка не на передку. Ну свезло так! Повинно же везти хоч комусь?

Вибачте, а для кого чи для чого це потрібно?
Якщо я цього не зроблю, то отримаю штраф, виписку з закону мені показували. Ще оштрафують підприємство, тому що зараз це покладено на відділи кадрів, на держпідприємствах тільки так.

Якщо я цього не зроблю, то отримаю штраф, виписку з закону мені показували. Ще оштрафують підприємство, тому що зараз це покладено на відділи кадрів, на держпідприємствах тільки так.
До першого грудня подати осіб, які є військовозобов'язані. Так.
Журнал обліку, де ставляться відмітки, так.
Це і до того було покладено на відділ кадрів.
Де потрібна звучати зміна назви воєнкомату і для чого?

IMG_20230801_105111.webp

Останнє редагування:
Як ви не розумієте, Сефідо, у різних людей можуть бути геть різні долі. У Ганджа, пахи, Капюшона - доля така, що примусила їх бути там, де вони є. А у Айвенго доля інша, - вона до нього більш лагідна. Ви хіба не помічаєте, що у всіх людей долі різні - одним самі шишки на лобі, а інших доля якось вивозить? Ось у Айвенго доля така, лагідна до нього (т-т-т про всяк випадок). Він це не вибирав, вона у нього така сама по собі.

Служить в частині, яка не на передку. Ну свезло так! Повинно же везти хоч комусь?
Все вірно. В мене товарищ служить в ППО. Додому приїздить кілька раз на місяць. Навіть у відпустку в Туреччину злітав

Назад
Зверху Знизу