Та тут дохрена сцыкунов, просто они в подгузникаххватит нам тут и одного ссыкуна вайкраны, а то весь форум затопите вдвоем.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та тут дохрена сцыкунов, просто они в подгузникаххватит нам тут и одного ссыкуна вайкраны, а то весь форум затопите вдвоем.
Не трудно много читать, трудно понять этот поток сознания.Вкратце для тех, кому трудно много читать:
Півроку або й рік дати побути на дембелі. Було би нормальноуже мобілізованих безкінечно тримати неможливо, це проблема
Так а шо це дасть,коли ******* в три рази більше народу приведуть?Та оно на вулицю вийти, там і шестеро небитих.
Просто скасувати з такого то числа всі довідки.
Але це теж не всі проблеми. Це армія далеко не стандартів НАТО, і це основна причина шо треба шукати охочих вдень з вогнем.
Зара тебе і в цій темі прикриють)Але це теж не всі проблеми. Це армія далеко не стандартів НАТО, і це основна причина шо треба шукати охочих вдень з вогнем.
А кто будет воевать?Демобілізація да і все.
Некому.Человека научить воевать долгий процесс.А кто будет воевать?
закона..)) смешно.. пришел указ в управу - комплектуют, вы видно с работой органов не очень знакомыеще нет закона...
*** там.Так а шо це дасть,коли ******* в три рази більше народу приведуть?
Не ****и мне тут. Чорт ****ыйдля таких имбицилов как ты
нового или старую? набериайте, не хочу быть пустословныммогу набрать главу полиции Харькова и уточнить...
Отдыхайа ты чего тогда ****ишь? хлебало есть запасное?
И не тяни сюда всякую грязь.этим и занят а ты не тревож меня
Не огрызайсямое болото а ты свое найди и там керуй
Придётся тронуть молодняк.Зе президент зібрав ставку це вияснити.
"Молодняка" багато на контракті.
Так там за деньги людей хватает.У нас же дают деньги,чтобы не идти.*** там.
У них нет мотивации.
Отморозков уже утилизировали, остальных тронут - и начнётся такой плачь, что сами охуеют.