Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я знаю, що тебе збудить, вшивий *****. тримай, зубожилий:![]()
тихенько відправлений у відставку, після трьох років доступу до держтаємниць, які напряму відправлялися до фсб... але, *****, накшталт тебе не пам"ятає подій давнини. давай ще мемасік, *****!.а яку посаду цей баканов займае?![]()
Слушай, гер хер, я твой ник не коверкаю. Вы, млять, опять первыми начинаете ****ься, а когда получаете ответную реакцию, начинаете и на личности переходить? Я от себя ничего не "высрал". Ваше счастье, что это всего лишь виртуальные ники...зрозуміло. два *****оїда-шоколюба: вшивий і позор вирішили тижневу норму набити... іди *****, вшива сучка, у відокремлений для тебе загін, під назвою "політика"
разом зi своею жiнкою?тихенько відправлений у відставку, після трьох років доступу до держтаємниць. але, *****, накшталт тебе не пам"ятає подій давнини. давай ще мемасік, *****!.
можеш себе не стримувати, позоріщеСлушай, гер хер, я твой ник не коверкаю
іди *****, худоба. ліпи мемасіки. це твоя функція на ХФ. не діалог.разом зi своею жiнкою?
це зрада, чи перемога?![]()
аналогичноіди *****, худоба. ліпи мемасіки. це твоя функція на ХФ. не діалог.
а я і не казав "от", я казав "із себе"... ну буває: видристався про пепо і полегшало. я тебе розумію... поплач, пожалкуй, можеш про дитиство ще помріяти...Я от себя ничего не"высрал".
позор - туповатий підстаркуватий ***** з непрацюючою ніздрею, який йде на підводах у формних тролей. він за новинами про зрадників, на яких він же й посилається не слідкує:
Дві фірми дружини Івана Баканова Оксани Лазаренко фігурували у кримінальній справі, яка стосувалася виведення Богуславської і Дибинецьких ГЕС у приватну власність, що призвело до розкрадання 3,8 млн грн.
Іван Баканов також був фігурантом даного впровадження (за ч.5 ст. 191 КК України)
У 2020 році ЗМІ повідомили про те, що офіційний радник глави СБУ Івана Баканова Олександр Бєляєв після окупації Криму і Донбасу продовжував літати в Москву і на півострів у справах бізнесу (здійснив принаймні 13 подорожей до Москви через Мінськ, а також мінімум один раз з'їздив у окупований Крим).
Баканов і Бєляєв одружені з рідними сестрами, а також досі є бізнес-партнерами у кількох активах. Бєляєв також є засновником кількох компаній з підозрілими назвами: ТОВ «Алтай, компанія з розвитку проектів», ТОВ «Байкал-Інвест»
У травні 2020 року з'ясувалось, що Баканов є керівником іспанської фірми «Nueva Tierra Verde Sociedad Limitada», що суперечить українському антикорупційному законодавству, яке забороняє перебувати державним службовцям на керівних посадах у приватних структурах
Дружина — Оксана Лазаренко, громадянка РФ
і що полегшало тобі? ноздря задихала? день задався? ти диви: і пореготав навіть.. ніхто твоє лайно не дивився.Молодцы, послушные.
Я ж перед тем видео заметил, что вы должны обязательно отметить Баканова в начале видоса. Послушались, отметили.![]()
Петя может пойти в самый справедливый суд, который он не щадя живота своего под себя и строил. Но это не сейчас. Время придет. Сейчас вызов другой у страны. Но записано все.... А ты готовься - будешь там в группе поддержки.а я і не казав "от", я казав "із себе"... ну буває: видристався про пепо і полегшало. я тебе розумію... поплач, пожалкуй, можеш про дитиство ще помріяти...
у меня кроме одной ноздри, которая барыг за километр чует, есть еще и "третий глаз", который видит и суть причині що полегшало тобі? ноздря задихала? день задався? т чует есть еще третицйи диви: і пореготав навіть.. ніхто твоє лайно не дивився.
та коли ж вже? може мої онуки хоч побачать? хоча нахуя їм це?Но это не сейчас. Время придет
нахуя мені там бути? в мене дещо інші плани. а вам, *****ам, так ще шість років будуть розповідати про "папередніків які все розікрали", крадучи у вас з кишень щодня... а ви радісно будете, пускаючі слюні, обмінюватися мемчіками та фотожабами про пепо та молитися на білборди "зробимо їх ще раз"... всі при справах.. .А ты готовься - будешь там в группе поддержки.
дай здогадаюся? шоколадний?есть еще и "третий глаз", который видит и суть причин
у меня кроме одной ноздри, которая барыг за километр чует, есть еще и "третий глаз", который видит и суть причин![]()
У Пети Свинарчук, у Зе Олег Татаров и Кирилл Тимошенко. Как там говорят - не удалось исправить систему, так пришлось её возглавитьПетя может пойти в самый справедливый суд, который он не щадя живота своего под себя и строил. Но это не сейчас. Время придет. Сейчас вызов другой у страны. Но записано все.... А ты готовься - будешь там в группе поддержки.
Каков итог такого суда будет, я также уже дано говорил..
Но хоть глаза полнее откроются у некоторых немногочисленных масс.
Ибо большинству и так все ***** и понятно ( в отличии от кружка "умелые шоколадные ручки" на ХФ)![]()
пишется и сейчас, про попередников писалось ранее..та коли ж вже? може мої онуки хоч побачать? хоча нахуя їм це?
нахуя мені там бути? в мене дещо інші плани. а вам, *****ам, так ще шість років будуть розповідати про "папередніків які все розікрали", крадучи у вас з кишень щодня... а ви радісно будете, пускаючі слюні, обмінюватися мемчіками та фотожабами про пепо та молитися на білборди "зробимо їх ще раз"...
Чует, ты даже не подозреваешь. Особенно когда жмет им руку или на расстоянии пару метров.а популистов-клоунов-ухилянтов-самоучек чует или не очень?