Поговаривают, что:
СБУ взяла начальника Індустріального РТЦК в Харкові Олександра Житка
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Поговаривают, что:
Неужели !!Поговаривают, что:
с таким количеством дел скоро придется Гулаг строить❗️В Україні з початку повномасштабної війни правоохоронці розслідують близько восьми тисяч справ за фактом ухилення від призову в армію
Про це повідомили представники Національної поліції на запит Vesti.
За інформацією правоохоронців, найбільшу кількість кримінальних проваджень відкрили у таких областях:
• Закарпатська – 936;
• Дніпропетровська – 669;
• Миколаївська – 583;
• Львівська – 528;
• Волинська – 460;
• Вінницька – 460;
• Чернівецька – 424;
• Харківська – 389;
• Рівненська – 360;
• Тернопільська – 342;
• Сумська – 336.
При цьому підозру отримали з цієї кількості ухилянтів тільки 2015 осіб.
Найбільше на Закарпатті – 322, Волині – 193, Рівненщині – 166, Львівщині – 156, Дніпропетровщині – 146, Полтавщині – 116, Миколаївщині – 92, Тернопільщині та Харківщині – по 88, Житомирщині – восьмеро, Івано-Франківщині та Чернігівщині – по 70, Вінниччині – 62.
До суду передали 1877 обвинувальних актів. Так само лідирує Закарпатська область – 297. Далі йдуть: Волинь – 171, Рівненщина – 159, Львівщина – 141, Дніпропетровщина – 138, Полтавщина – 108.
Top News
я слішал о гораздо больших цифрах. Оно и понятно, ведь изначально ухілянтами занимается самі бригади путем ведения внутреннего расследования и всп А после вообще ДБР. Єти запити над у МО спрашивать. Но єто наверняка секретная информация, хотя точніх цифер не знает никто❗️В Україні з початку повномасштабної війни правоохоронці розслідують близько восьми тисяч справ за фактом ухилення від призову в армію
Про це повідомили представники Національної поліції на запит Vesti.
За інформацією правоохоронців, найбільшу кількість кримінальних проваджень відкрили у таких областях:
• Закарпатська – 936;
• Дніпропетровська – 669;
• Миколаївська – 583;
• Львівська – 528;
• Волинська – 460;
• Вінницька – 460;
• Чернівецька – 424;
• Харківська – 389;
• Рівненська – 360;
• Тернопільська – 342;
• Сумська – 336.
При цьому підозру отримали з цієї кількості ухилянтів тільки 2015 осіб.
На кого міняти ?не на часі чи вже на часі поміняти владу,
Дійсно гинутьза вас хлопці гинуть
Комарів вже нема.Куча липи зробила пішовши в ТРО сидять там десь на блокпосту у житомирщіні дулі комарам тикають і заробляють 30-50к ні за ***
А ось це і є питання, на яке кожен має знайти свою відповідь. Інакше це не демократія, а рядянська, із блоком партійних та безпартійних і єдиним кандидатом.На кого міняти ?
Так тебе зараз той же самий пул накидають.Порошенко ,Зеленскій,Юля,Бойко. не бачу ні лідера ні партії ,врешті решт це можливо зліпити ,що народ бажає то й зліплять і знову піде теж саме.А ось це і є питання, на яке кожен має знайти свою відповідь. Інакше це не демократія, а рядянська, із блоком партійних та безпартійних і єдиним кандидатом.
Наприклад, Демсокира. Хоча й в них є дуже неідеальні рішення, і взагалі на період війни вони саморозпустилися, бо більшість на фронті.Так тебе зараз той же самий пул накидають.Порошенко ,Зеленскій,Юля,Бойко. не бачу ні лідера ні партії ,врешті решт це можливо зліпити і знову піде теж саме.
30 років вже міняємо.І?Результат один і той же.Корупція,крадівництво та ін.не на часі чи вже на часі поміняти владу
И свадьбы с Дзидьзей и тортами за 100 штукЗато не на москальском говорят )
А чи багато нових людей, які не пов'язані із папередніками, зараз у владі? Якщо скаже, що Зе новачок, то я нагадаю, хто мав стабільний час для політичних шоу на Інтері та трохи інших ще за Яника. Про зв'язок з Коломойським, мабуть, нагадувати не потрібно, настільки золотих рибок тут, сподіваюсь, нема.30 років вже міняємо.І?Результат один і той же.Корупція,крадівництво та ін.
І як ти бачиш.Вони скажуть хлопці я пішов бо вибори ,а ви тут почекайте.І ще бажано мати лідера харизматичного ,для нашого суспільства. Це десь на заході можуть вибрати економіста ,але ж і там є фріки ,той же трамп.взагалі на період війни вони саморозпустилися, бо більшість на фронті
В Дергачах вулиці асфальтують .Воно б добре ,але вулиця як я бачив і не потребувала того .****ецу не було.30 років вже міняємо.І?Результат один і той же.Корупція,крадівництво та ін.
Я ж писав - думки вголос. Не готовий я одразу видати дієвий механізм реформи влади. Та й ХФ не той майданчикІ як ти бачиш.Вони скажуть хлопці я пішов бо вибори ,а ви тут почекайте.І ще бажано мати лідера харизматичного ,для нашого суспільства. Це десь на заході можуть вибрати економіста ,але ж і там є фріки ,той же трамп.
Важливо не тільки ,яка партія ,а що бажає суспільство і це можливо виришальний чинник.
Як приклад страни Балтії, Польша,Чехія наприкінці 80х-початок 90х
***, такое по всей стране, на сколько я понял...В Дергачах вулиці асфальтують .Воно б добре ,але вулиця як я бачив і не потребувала того .****ецу не було.