Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Это такая профессия - коучи. Учат желающих, как надо.
Я пару раз послушал, и он мне напомнил такого Ицхака Пинтусевича. Тот имел свои программы на ТВ, собирал дамочек кому за 40-50 и читал им лекции как правильно жить - один к одному Арестович. Вот Ицхака реклама:
Ицхак Пинтосевич - популярный тренер личностного роста.
Развивайтесь с компанией Ицхака Пинтосевича в 5 главных сферах жизни качественно и системно.
Автор #5сфер - система гармоничного развития личности Обучил более 5000 коучей.
Я послушал Арестовича - один к одному Пинтосевич. Их видимо из одной посуды разливают.
Арестовичу хтось дає гроші.
А той цирк, то для відмивання грошей і імітації легальних доходів.

Арестович сказав шо його можна завалювати хейтерами скільки завгодно, а він буде сидіти на яхті, вести семінари і в вус не дути, а його хейтерів тим часом будуть як завжди оббирати до нитки декілька кланів. Звичайно що це правда.
ето пока Хозяевам будет полезен, а так из Матриці обічно віходят как Кива...

недавно Порошенко сам по собі хотел уехать в Европу и вот... не віпустили. А Арестович спокойно уматал в штаті, и оттуда вещает. Ві или я сам по собі можете уехать куда-то из Украині? нет. А если за вами какие-либо букві? - та без проблем. Только букві потребуют от вас множество мелких услуг (с) )))

недавно Порошенко сам по собі хотел уехать в Европу и вот... не віпустили. А Арестович спокойно уматал в штаті, и оттуда вещает. Ві или я сам по собі можете уехать куда-то из Украині? нет. А если за вами какие-либо букві? - та без проблем. Только букві потребуют от вас множество мелких услуг (с) )))
У нього цілий виводок неповнолітніх дітей. Так що ніт, їздить він цілком законно.

Там коротеньке.
Арестович розказує що росія нас скоро завалить, бо західні партнери нездатні виробляти потрібну для цієї війни кількість зброї.
Дякую, люба. Бачила це на Ютубі :угу:

Арестович. "Супруги воспитывают общего сына Александра, от предыдущих двух браков у Алексея есть две дочери: Вероника и Аэлита". Возраст искать не стал (В Вики не указан).

Порошенко. Четверо совершеннолетних.

Ну, и, чтобы не создавать ещё один пост:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

IMG_20231209_223544_201.webp

Нічого дивного.Зараз мобілізують усіх підряд.

Интересный город. Я - про Мирноград.

"Дважды от Мирнограда (тогда Димитров) в Донецкий областной совет избирался Виктор Фёдорович Янукович, принимавший активное участие в развитии города, за что получил звание «Почётный гражданин города». Решение о присвоении почётного звания было принято на сессии городского совета от 6 января 2006 года по инициативе целого ряда общественных организаций Мирнограда (тогда Димитрова). 21 января 2015 года депутаты Димитровского горсовета единогласным решением лишили Януковича звания «Почётный гражданин города» и признали недействительным соответствующее удостоверение на его имя."

Посмотрите последнее видео от арестовича.понятно что его сейчас не любят за политику.но там есть реальные взгляды на вещи. Мы с нато пошли на войну.но нато не явилось. Основной тезис.
Нужны нестандартные решения.

Тут ягбе хто не поплавлений марафоном ситуація очевидна і без пояснень.
с теми у кого пердаки в ****е от страха- также все ясно, хоть плавленные у них мозги, хоть не плавленные. Там одна доминанта- обосранные штаны, прикрытые любой словесной конструкцией

Интересный город. Я - про Мирноград.
Звичайне шахтарське містечко, яке більш-менш дихає. Ждунів вистачає, як і всюди на Донеччині.
"Мальчікі, зачєм ви прієхалі, єзжайтє дамой!", "Ой, как вас многа, ви нас што, акупіровалі?!"
Навіть з тими, хто виглядає і поводить себе доброзичливо, доводиться бути обережним.

Пздць, за що ми тут воюємо??
На Запоріжжі місцеві зовсім інші. ЗСУшники встигли і їх підзаїбати, звісно, але подібного не почуєш взагалі))

Останнє редагування:
Я тягнув строкову (середина-кінець 1980-их) у частині з чотирьох рот. Так от, дві набрали одного призову (єфрейтори з Кавказу, комвіди - на півроку старші). Хлопці були з Харківської, Дніпропетровської, Київської та Донецької областей.

Останні таки відрізнялися. "Мономіста" та робота на шахтах (деякі встигли попрацювати) накладала свій відбиток. Хоча були й досить освічені особи: в нашій роті, наприклад, Андрій Ш-ий з Крамахи (так містяни Краматорськ звали).

Але здебільшого... Хоча моє тодішнє оточення - не показник. Бо будбат :)

Назад
Зверху Знизу