Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

сегодня в метро збільшували обсяги мобілізації. з деяких збільшувателів вже труха сипеться.

Шо то я потерялся во времени. Кто у нас при власти сейчас?

Шо то я потерялся во времени. Кто у нас при власти сейчас?
найпотужніший лідор сучасності, правда трохи просрочений:D
если шо то сейчас 2024 рік по григорианскому календарю — у католиков или юлианскому и новоюлианскому — у православных. Разница между юлианским и григорианским — 13 дней.

Вчєра біл мудрій наріт, сєводня - мудрій нарот.
скажить будь ласка вони з мудрім наротом родичі чи ніт???
9YLgpxQm3V4JGr9PL4JhujYJsVa.webp

1,5 миллиона из 130 миллионов - это чуть больше 1%, причем, рванули обеспеченные люди в основном, и часть из них потом вернулась. И рванули не потому, что им стало как-то хуже, а перестраховывались от мобилизации. Так что потерь для *****ов не сильно много, они от нефти и газа больше зависят, чем от каких-то там полутора миллионов айтишнегов.

А вот 6 миллионов из 35 украинских - это 17% минимум потерь ВВП, а по факту за 2 года - значительно больше:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Даже политрук может сравнить 1% и 17%, думаю.

Я же говорю - с демагогией у вас туговато, так как изначально вы отвечали на мой комментарий с абсолютно противоположным посылом, а сейчас пытаетесь выкрутиться, придумывая за меня какой-то ход ваших мыслей:

При этом подтвердили сами мою же мысль:

Примерно так же мы обсуждали вооружение *****ов в соседней ветке, кстати - мне говорили, что у *****ов *****-*****, хотя факты показывают, что не такая уж *****. Но не такая уж ***** - не равно все охуенно, просто по сравнению с нами - лучше (временно, надеюсь).

и откуда же рванули эти полтора миллиона? небось не из какой не москвы с питером, а простые работяги из Нижних Пупков. Ну по твоим словам так получается, ведь москва и питер войну ж не ощущают.

если ты не заметил, мы не нас обсуждали а *****ов. а ты все сваливаешься в это "на ****ов посмотрите".
у нас свои проблемы. и это тема для отдельного разговора.

война уже залазит в повседневную жизнь ряового *****а даже в питере и мск. а этим уж точно говорили, не дергайтесь, мол. мы там устроим мальенкую победоносную войнушку, вас это вообще никак не затронет. так вот воевать так, чтобы не затрагивала рядового *****а - ресурсов у них уже нет.
даже сейчас, когда на этой войну у них идет вообще все, от людей до денег, максимум на что они способны - ползучее наступление там где получается содать значительный перевес в огневой мощи.

Удівітєльноє распрєдєлєніє по ухілянтам:

photo_2024-07-10_19-14-45.jpg

Правильно було б, звісно, Адепту (якщо не помиляюсь))), який робе правильні зауваження тим, кто тягне сюде вмяке гівно, надааати лящів за те, що притяг сюди цю "статистику")))
Два роки МВС видає зовсім іншу - з лідерами в ухилянтстві: Дніпропетровська, Житомирська, Полтавська і далі за текстом. Так-так, Закарпатська теж. Але ця статистика неправильна, бо не вписується в ваш світогляд. А от скрін бумажки нібито від якогось *** в штабі Сухопутних військ на запит від полтавського))) аблаката (теж нібито) - вписується. Якщо уважно почитати текст відповіді на той запит, то взагалі ця табличка (за якою твоя картинка) ***ово вписується в нього. Але нехай. Аби ваи подобалось. Ну і зв'язок між кількістю підозр в регіоні і мешканцями самого регіону теж так собі.
А взагалі, якщо б ти, вахтьор, ну і ще деілька мали аудіторію Фаріон, то вам юи вже давно в'їбали підозру. Ви ж вносите розбрат на порядки більше, ніж вона. Оті лемберги-гаційська і далі без кінця. Мені *****, звідки в вас ця ненависть і зневага до жителів західних регіонів, то ваше діло.
А, ще. Згадайте харків'ян в 2014. Квартири для переселенців з Донбасу за скаженні гроші, "чого ви сюди приперлися - ідіть свою землю захищайте". Ну таке.
Ну і останнє. Твоя боротьба за російську мову і за "еталонну українську" (що взалі якосб того...)) на фоні того, як ти пишеш, виглядає доволі дивно. Та *** там - смішно))). Ти за російську, але з українською абеткою??)
І тобі настільки ***** та Фаріон, шо ти в цій темі сидиш 24/7. Я хз, як тобі часу вистачає))

О. Адепт - якщо я помилився з тим, що це ти притяг ту т.зв. статистику - перепрощую і сиплю на голову попіл))

Ну давай з початку до кінця.
Ссілочка)) Хзним, що в жебраків слуг нема)

Вибачай шо з гівносайту, але цей скрін тільки на гівносайтах.
Читай, москворотий сраний)

В мене теж є своя статистика.
Вже давно нема ніяких номинально украиноязічніх бригад, кому як не тобі це знати. Склад вже по 5 разіа змінився повністю у всіх бригадах.
Ссілочки на кількість ухилянтів від МВС сам знайдеш? Чи теж знайти?)

У тебя шо-то с головой. *****, а какие ж цифрьі могут бьіть в статье, которая ссьілается на єту бумагу *****???? Конечно то же, что тьі и говорил. Твоя ж ****окариинка как раз по єтой бумажке. Тьі ее кстати прсмотрел?)

Ну а тепер до інших новин.
Травень 24

Головного управління Нацполіції у Чернігівській області надійшло 9115 звернень ТЦК
Харківська область
На Харківщині до поліції надійшла інформація про 4664 ухилянти.
Івано-Франківська область
В Івано-Франківській області 2024 року поліція зареєструвала 2328 звернень від ТЦК
Житомирська область
У ГУНП у Житомирській області повідомили, що станом на кінець квітня 2024 року до поліції передали дані про 8289 ухилянтів.
Полтавська область
У Полтавській області до поліції надійшло звернення щодо 7433 ухилянтів
Рівненська область
Правоохоронці Рівненської області повідомили про 9832 ухилянтів
Вінницька область
На Вінниччині розшукують 7288 мешканців регіону
Кіровоградська область
На Кіровоградщині поліція зареєструвала 5955 звернень ТЦК про ухилення від призову та мобілізації.
Хмельницька область
До поліції Хмельницької області надійшло 1085 звернень.

Ти можеш пошукати за різними датами. Але тенденція буде така сама.
Закарпаття, Дніпро, Чернигів, Житомир, Полтава і інші західні))) регіони. Але ти цього робити не будеш.
У Фрвнківську, де в центрі тільки плакатів із тими, хто загинув більше тисячи - чи не найменше ухилянтів. Ні, не ухилянтів - зареєстрованих справ.
Не знаю, хто перший "притягнув" цю інфографіку, може й я, але я взяв її не на гівносайтах, а тут:

А цей телеграм-канал опирався, можливо, на ось цю публікацію (від 9 (дев'ятого) липня):

Так, це відповід адвокату, але чим вона погана?

Подивіться тільки на останній стовпчик, у якому лідери - західні області, та додайте числа з інших стовпчиків - приблизно те й вийде, що на картинці:

1722958158702.webp

При цьому я зовсім не хотів сказати, що з західних регіонів ніхто не воює, це зовсім ніяк не пов'язано с кількістью справ про ухилянтів, бо простий підрахунок показує, що ухилянтів там одиниці відсотків, і воюючих - теж, а ще залишається відсотків 80-90 тих, кто і нє воює, і не ухилянт, от і все.

Не знаю, хто перший "притягнув" цю інфографіку, може й я, але я взяв її не на гівносайтах, а тут:

А цей телеграм-канал опирався, можливо, на ось цю публікацію (від 9 (дев'ятого) липня):

Так, це відповід адвокату, але чим вона погана?

Подивіться тільки на останній стовпчик, у якому лідери - західні області, та додайте числа з інших стовпчиків - приблизно те й вийде, що на картинці:

1722958158702.webp

При цьому я зовсім не хотів сказати, що з західних регіонів ніхто не воює, це зовсім ніяк не пов'язано с кількістью справ про ухилянтів, бо простий підрахунок показує, що ухилянтів там одиниці відсотків, і воюючих - теж, а ще залишається відсотків 80-90 тих, кто і нє воює, і не ухилянт, от і все.

Ну, тут діло таке, хотів - не хотів, люди різні, є кіови, є ще дехто. Хтось розуміє, хтось ні. Обережніше треба))
Зайди в тему про ту нещасну Фаріон) Там же ****ець якийсь. Ну то хзним.
Я спеціально (робити ото мені більше нічого))) подивився ті звіти. Лідер - Закарпаття. З великим відривом. Що дуже дивно, тому що в перший день всі мадяри їбанули закордон. Хто там міг лишитися? Для таких цифр. Хоча, знову таки, маю двох знайомих, один киянин, другий харків'янин, яких мобілізували там. Куди ця статистика пішла? Далі стабільно Дніпро, Волинь, Житомир, Полтава, Рівне. "Задніх пасуть" Франківськ, Тернопіль. Харків - в середині списку, ближче до низу. Львів - ближче до верху, але далеееко не лідер. З цією "інфографікою" мало спільного.
Знову ж таки - наскільки коректно прямо пов'язувати кількість протоколів-запитів з кількістю дійсно ухилянтів дійсно жителів цих областей?
Причому я дивився за різними датами, чи не поквартально. Всюди дідер Закарпаття, аутсайдер Франківськ з Тернополем. Ну таке.
І по тих, хто за кордоном, теж не все однозначно. Офіційної статистики звісно нема. Але "люди кажуть"))), що саме ті області, що більш других потерпають від війни там більшість. І це і має так бути, куди ***** їм податися?
Шо там ще? Квартири за тищщу доларів? Було і таке. Для тих, хто "мі от войні бежали, а не от бедности".
То мене вже понесло, але оце "мовнюки", "галіціяни", "лемберги" та інша ***ня бісить. Якби аудіторія хф була не півтори сотні юзерів, а така, як у Фаріон, Дімоксу вже був би ****ець.

и откуда же рванули эти полтора миллиона? небось не из какой не москвы с питером, а простые работяги из Нижних Пупков. Ну по твоим словам так получается, ведь москва и питер войну ж не ощущают.

если ты не заметил, мы не нас обсуждали а *****ов. а ты все сваливаешься в это "на ****ов посмотрите".
у нас свои проблемы. и это тема для отдельного разговора.

война уже залазит в повседневную жизнь ряового *****а даже в питере и мск. а этим уж точно говорили, не дергайтесь, мол. мы там устроим мальенкую победоносную войнушку, вас это вообще никак не затронет. так вот воевать так, чтобы не затрагивала рядового *****а - ресурсов у них уже нет.
даже сейчас, когда на этой войну у них идет вообще все, от людей до денег, максимум на что они способны - ползучее наступление там где получается содать значительный перевес в огневой мощи.
Простите, но это вы там "на ****ов" что-то сваливаете, а я как говорил о балансе сил двух сторон, так и продолжаю говорить. А рванули из разных городов - миллионников в основном, конечно же (скажете, сколько их у *****ов?), но повторюсь, многие потом вернулись, как только закончилась "частичная мобилизация", и живут, как жили. Вам хочется фантазировать, куда залазит война в жизни рядового *****а - пожалуйста, но без меня. А ползучее наступление - это все жизни украинских бойцов, снова повторюсь, а не громкие речи политруков на диванах.

А ползучее наступление - это все жизни украинских бойцов, снова повторюсь, а не громкие речи политруков на диванах.
опять за все хорошее против всего плохого?
пока у них есть резервы они будут ползти, хочется тебе этого или нет.

Ну, если уже до Кермита дело дошло, нужно вспомнить классику жанра:

Жирик в Индийском сапоги мыть собирался. А этот...

"Из этого, из тихого болота я прыгну в Тихий, в Тихий океан."

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу