Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Харківобленерго, звісно, ******, які 2,5 роки відновлюють світло в наші оселях.
Але, поясни, будь ласка, до чого в цій новині репліка про підняття тарифів?
Це роблять лінійщики. Часто-густо ризикуючи власним життям. Замовники коштовної фототехніки (нормальну дзеркалку з т.з. кітовим об'єктивом) можна придбати за $1000, один (!) телевік до неї за $300 та штатив, аби з землі знімати стан, наприклад, ізоляторів ЛЕП 110 кВ) анічим не ризикують. До речі, зйомку стану ліній можна вести з невеликого дешевого коптеру.

Тарифи підіймають кратно (!) за доволі стислі строки. Рахунок за липень на 760₴ якось не тішить.

Ну, й ще цікава новина:

Це роблять лінійщики. Часто-густо ризикуючи власним життям. Замовники коштовної фототехніки (нормальну дзеркалку з т.з. кітовим об'єктивом) можна придбати за $1000, один (!) телевік до неї за $300 та штатив, аби з землі знімати стан, наприклад, ізоляторів ЛЕП 110 кВ) анічим не ризикують. До речі, зйомку стану ліній можна вести з невеликого дешевого коптеру.

Тарифи підіймають кратно (!) за доволі стислі строки. Рахунок за липень на 760₴ якось не тішить.

Ну, й ще цікава новина:
Згоден. Але до чого тарифи Обленерго? Так, на всяк випадок - фізичні особи не платять Обленерго за світло з 01.01.2019 року і тарифы Обленерго встановлюються НКРЕКП

Я плачу, боргів не маю
Обленерго платиш? Поздоровляю - фізичні особи у Харкові передають покази е/лічильників у квартирах/власних будинках та сплачують за спожиту електроенергію ПрАТ "Харківенергозбут". Вже не перший рік!

Тобто гроші, спрямовані до ХОЕ, на борг "Харківенергозбуту" аніяк не впливають.

Обленерго платиш? Поздоровляю - фізичні особи у Харкові передають покази е/лічильників у квартирах/власних будинках та сплачують за спожиту електроенергію ПрАТ "Харківенергозбут". Вже не перший рік!

Тобто гроші, спрямовані до ХОЕ, на борг "Харківенергозбуту" аніяк не впливають.
А от як раз дані лічильників передавати потрібно у Харківобленерго

Ехх... Старий добрий ****осрач... ?
Бо я вже думав, що ХФ переродився, війна об'єднала, разом переможемо...
Ніт. Продовжуйте. ?
P.S. З точки зору людини, яка кілька разів вийшла з пекла, це виглядає, як злобні діти в пісочниці кидають друг у друга какашкамі. ?‍♂️
а ми і так всі разом, ****осрач це не так вже погано, якщо згадувати 22 рік, коли нікого нема і ти не знаєш що хтось є поруч.Це більш для розваги, розмовляємо, потім в когось какашку кинемо, щоб зрозуміти живий він там чи ні, як почав волати, значить все добре, живий.Нас теж більше не становиться, вже багато людей з нами нема.

а ми і так всі разом, ****осрач це не так вже погано, якщо згадувати 22 рік, коли нікого нема і ти не знаєш що хтось є поруч.Це більш для розваги, розмовляємо, потім в когось какашку кинемо, щоб зрозуміти живий він там чи ні, як почав волати, значить все добре, живий.Нас теж більше не становиться, вже багато людей з нами нема.
:D та де там какашку? Тут майже всі "за списком антиЗе" відмітились)) може, і не всі, але дуже злі, а один главврач Моргулис телевизор запретил) .
Правда, виявилось, що цей главврач і не модератор цієї теми, а таке ж ніщо як і інші, що мають сміливість обсирати українського президента і всю владу, бо тим юзерам дуже муляє показати, що вони щось з себе мають :D.
Сказати, чим же влада зараз так їм не догодила, нема ні у кого ні фактів, ні розуму. Спитай в таких конкретику - отримаєш "***** з теми".
Ото співрозмовники, сцуко :D
Їм бездоказово трендіти "влада ворує" можна, спитати де і хто конкретно - набігли і лаються, як бездомна свора)) Смішно бачити, чесно.

Т.е. ты хочешь сказать, что здесь дискуссия для тех, кто и так все знает? Так о чем тогда дискутировать и нахуа?
Твоя проблема не в том, что все и так все знают, а в том, что ты подвергаешь сомнению данные тех, кто действительно знает, при этом одновременно сам таскаешь хайповую херню из интернета, и страшно обижаешься, когда тебе на нее указывают.
По поводу фотооборудования: для Гааги достаточно фото, сделанных мобильником. И те пережимать пришлось, чтобы их можно было отправить. А для фиксации показаний счетчика - тем более. Профессиональная фото-видео аппаратура не требуется. Когда нам нужно было купить скоростную камеру для фиксации быстро протекающих процессов, уложились вообще в 1000 с малым долларов, хотя требования повыше, чем к указанному в закупке аппарату. Не надо защищать воров, желающих погреть руки на чужом горе.

Сударь, не извольте пздть лишнего: она просит конкретику по поводу того, что пишет Юрасик, а не вообще, в мировом масштабе, как пытаетесь Вы..
Она называет незнакомых людей ****ом. Конкретики, почему так, тоже нет, трескучий патриотизм аргументом не является. Кидать ссылки, как ворует Зе-администрация и как члены ВР из "Слуг народа" радостно рвут через границу, я тоже не буду - сейчас все на слуху, в теме тоже было достаточно ссылок, позже гугль в помощь. Поэтому великая правдорубка прогнозируемо отправляется *****. Данное отношение заслужено справедливо - относись к людям так, как хотел (а) бы отношения к себе.

Останнє редагування:
А от як раз дані лічильників передавати потрібно у Харківобленерго
Абсолютно слушне зауваження! :ідея: Наприклад, сюди -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Она называет незнакомых людей ****ом.
****ом? А де? "Ніщо" - це не ****о. Мушу сказати, що надто чемно поводжусь з такими людьми як ви. Але ви не знаєте, з ким маєте справу), тролити мене чи посилати - марне діло, я людина проста і сама послати можу, словарного запасу в мене більше, ніж у жодної прокацапської особі на цьому форумі.
Просто вільного часу мало.
До речі, як ворує Зе-адміністрація?)) Нічого американська комісія не знайшла, ні журналюгі не нарили, а Юрасику хтось напел Бетховена. Еще и возмущается! )

да каждый день ойкаем от новостей

какая то параллельная реальность у нас... с одной стороны война, людей как скот на улице ловят и в бусы пинками запихивают, люди гражданские собирают деньги военным на рэб, на авто, на дроны.... а в то же время в Ха планируют закупить сантехнику для туалетов сада Шевченко на 400 000 грн, укрзализныца планирует закупить шторы на 7 000 000 грн и так далее... так война у нас или что происходит? что за ***ня?
Арахамия говорит - нада министерство " возвращения украинцев" создавать.... да ёбаныйврот, они там совсем охренели уже? то есть люди будут сбрасываться на дроны, на всу, а чиновники будут бабки пилить?

До речі, як ворує Зе-адміністрація?)) Нічого американська комісія не знайшла, ні журналюгі не нарили, а Юрасику хтось напел Бетховена. Еще и возмущается! )
А в тебе портрет Зе є? :D
Мадам, ви такі дійсно праві, ніхто не знайшов прикладів, що особисто Зе краде. Але біда в тому, що вже знайшли і опубліковали кучу фактів як крадуть інші із вертикалі влади, яку створив особисто Зе. та Єрмак, Татаров.

Она называет незнакомых людей ****ом. Конкретики, почему так, тоже нет, трескучий патриотизм аргументом не является. Кидать ссылки, как ворует Зе-администрация и как члены ВР из "Слуг народа" радостно рвут через границу, я тоже не буду - сейчас все на слуху, в теме тоже было достаточно ссылок, позже гугль в помощь. Поэтому великая правдорубка прогнозируемо отправляется *****. Данное отношение заслужено справедливо - относись к людям так, как хотел (а) бы отношения к себе.
Она просто притрушеная немного.

Назад
Зверху Знизу