Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати https://www.google.com/chrome/
Тема про мобілізацію (Без флуду!)
🟠 01:59 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
вже в раді цю тему слухають на доповіді від омбудсмена, тому що це не поодинокі випадки. Так, тебе це не торкнулось, то важай що депутатам нехер робити і вони чогось там вимагають і звертають увагу...
це в першу чергу дуже медійні випадки, які поширюються соцмережами
а ще в 95% таких випадків взагалі немає жодної інформації щодо обставин, але є емоційний посил - "всі тцкашники підари"
але ТЦК це частина ЗСУ і емоційний негатив звісно впливає на суспільство вцілому
справа в тому, що більшість громадян взагалі такого впливу не усвідомлюють і радісно поширюють інфу не тільки про реальні порушення закону (випадок з вчителем), а й весь асортимент відвертої хуйні з тіктоку, соцмереж і месенджерів
таким чином, пересічний українець занурується у цей вал хуйні і починає думати що так воно і є насправді і всюди
бо роликів багато, бо всі обговорюють, бо навіть депутати (!!!) слухають з цього питання Лубинця
немає у пересічного звички до критичного мислення, та й часу і бажання розбиратись немає
крім спілкування з тцк на вуліці і в транспорті, за останній рік я 8 разів особисто відвідав свій районний тцк і пройшов влк
в мене є питання до організації роботи тцк з документами, в мене є питання до похуїстів-лікарів влк (лікарям у клінічній лікарні - респект), але жодного разу не біло ані грубощів, ані протиправних дій
а ще в 95% таких випадків взагалі немає жодної інформації щодо обставин, але є емоційний посил - "всі тцкашники підари"
але ТЦК це частина ЗСУ і емоційний негатив звісно впливає на суспільство вцілому
справа в тому, що більшість громадян взагалі такого впливу не усвідомлюють і радісно поширюють інфу не тільки про реальні порушення закону (випадок з вчителем), а й весь асортимент відвертої хуйні з тіктоку, соцмереж і месенджерів
таким чином, пересічний українець занурується у цей вал хуйні і починає думати що так воно і є насправді і всюди
бо роликів багато, бо всі обговорюють, бо навіть депутати (!!!) слухають з цього питання Лубинця
немає у пересічного звички до критичного мислення, та й часу і бажання розбиратись немає
крім спілкування з тцк на вуліці і в транспорті, за останній рік я 8 разів особисто відвідав свій районний тцк і пройшов влк
в мене є питання до організації роботи тцк з документами, в мене є питання до похуїстів-лікарів влк (лікарям у клінічній лікарні - респект), але жодного разу не біло ані грубощів, ані протиправних дій
Згоден на 100%.
а що робити коли оприлюднюють відео, де двоє чоловіків у пікселі крутять одного чувака біля виходу з АТБ і разом з відео текст "ТЦК крутять чоловіків прямо у магазинах",
якщо насправді двоє військовослужбовців, які зайшли у магаз за продуктами, допомагали вгамувати п'яного в дупель кабана-дебошира?
вал формується не з величезної кількості фактів правопорушень, а з високої віральності сумнівного контенту, тисяч репостів і обговорень.
Хуйня то все.
Просто ухилянти бояться армії.
А влада вирішила бикувати. Силою до армії тягнути.
Ухилянти бачать бикування одних та інших і ше більше переконуються шо там є чого боятись.
Шо треба або тікати або ховатись або бикувати. Але до армії в жодному разі не йти.
Бо нічого доброго там нема. Було би там шось добре, не було би такого жорстокого бикування.
Згоден на 100%.
а що робити коли оприлюднюють відео, де двоє чоловіків у пікселі крутять одного чувака біля виходу з АТБ і разом з відео текст "ТЦК крутять чоловіків прямо у магазинах",
якщо насправді двоє військовослужбовців, які зайшли у магаз за продуктами, допомагали вгамувати п'яного в дупель кабана-дебошира?
Насправді вірогідність потрапляння на відео не дуже висока, бо треба мати включену у потрібну мить камеру.
А щодо "ТЦК - це ЗСУ" - це залишилося в головах тільки в ультрапатріотів, яких це не стосується і які до цього дотичні не будуть ніколи.
Доповідь омбудсмена у верховному органі влади країни списати на мосфільм та іпсо вже не вийде. Справа досить серйозна, щоб нею зацікавилися на такому рівні.
А щодо лікарів - це загальна система. Лікарі женуть хворих в армію, ТЦК-шники розпускають руки, і все це спрямоване на одне й те ж саме: отримання або неправомірної вигоди, або виконання плану з мобілізації найпростішими засобами та у найкоротший строк. І, як завжди буває, ніхто з них не думає, що буде завтра.
так все це відбувалося, відбувається і нажаль буде відбуватися
бо лагідних законослухняних співробітників тцк з марсу не завезли
і дебілізм (радянщина) в армії присутній у повному обсязі
і влада не біла і пухнаста
і громадяни теж змінились мало
Оу, звісно, маючи відсрочку, затвержену та підтвержну восмью мокрими печатями чи якусь ще індульгенцію, дуже легко усіх іншіх ухілянтами звати. Тільки, як не дивно, ті хто не мають індульгенцій - так же бажають жити, як й ти. Чи я помиляюся?
ніхто і не намагається цього зробити
але ігнорувати принципово нову інформаційну реальність не можна, бо це РЕАЛЬНІСТЬ
ігнорувати РЕАЛЬНІСТЬ не можна, бо вона тебе наздожене і виїбе, без варіантів)
А щодо лікарів - це загальна система. Лікарі женуть хворих в армію, ТЦК-шники розпускають руки, і все це спрямоване на одне й те ж саме: отримання або неправомірної вигоди, або виконання плану з мобілізації найпростішими засобами та у найкоротший строк.І, як завжди буває, ніхто з них не думає, що буде завтра.
Безумовно, ніхто не стане лупцювати рандомних ЗСУшників лише за піксель. Тільки ТЦК-шників, які цей піксель використовують для покриття своїх власних оборудок та знущань. Наліпки "Не ТЦК" - вони ж не просто так з'явилися.
На прикладі мого колеги, якого колись щемили саме ТЦК-шники, при наявності усіх потрібних документів та свіжої ВЛК (за дивним збігом того ж ТЦК, працівники якого побили вчителя), можу точно сказати - відношення до людей, які прийшли самі і яких привезли - дуже відрізняється.
На прикладі мого колеги, якого колись щемили саме ТЦК-шники, при наявності усіх потрібних документів та свіжої ВЛК (за дивним збігом того ж ТЦК, працівники якого побили вчителя), можу точно сказати - відношення до людей, які прийшли самі і яких привезли - дуже відрізняється.
Не кожен чоловік у тилу потрапляє до цієї групи. Одні працюють на оборонку, інші обслуговують критичну інфраструктуру, треті стоять на обліку та чекають на свою чергу на мобілізацію. Але при цьому в нас є шість мільйонів людей, які вирішили не повідомляти свої дані ТЦК.
Безумовно, ніхто не стане лупцювати рандомних ЗСУшників лише за піксель. Тільки ТЦК-шників, які цей піксель використовують для покриття своїх власних оборудок та знущань. Наліпки "Не ТЦК" - вони ж не просто так з'явилися.
Если вы хотите возглавить социальную группу, для начала вы должны отпустить ей грехи. Те, кто заигрывают с партией уклонистов, дарят пастве спасительное самооправдание. Они подменяют причину и следствие – чтобы водрузить уклониста на пьедестал и переодеть его в белое. Они молчат о том, что бусификация стала реакцией на неготовность людей реагировать на повестки. Зато уверяют своих клиентов в том, что проблема не в их нежелании поступать правильно, а в Других. В тех, кто присылает им повестку. В тех, кто проверяет документы на улице. В тех, кто говорит, что принудительная мобилизация безальтернативна на войнах такого масштаба.
Социальная группа получает контуры, если у нее есть Чужой. Для человека, который боится надеть форму, на роль "чужого" подойдут самые разные люди и явления. Территориальные центры комплектования. Военные, которые говорят о нехватке людей на фронте. Политики, которые призывают не соглашаться на мир любой ценой. Повестка "суверенитета" и идея вооруженного противостояния агрессору, в конце концов.
Партия уклонистов хочет ощущать себя носителем правильной жизненной стратегии. А потому она дрейфует к обесцениванию тех, кто поступил иначе. В результате люди в форме получают ярлыки. "Строит карьеру". "Ищет мужа". "Ряженый". "Пошел за деньгами". "Хочет в политику". Фронтовой опыт дает легитимность, на которую уклонист претендовать не может, а потому он пытается обесценить любого оппонента в пикселе. Лишить морального права. Отказать в легитимности. Опустить до своего уровня. Рано или поздно найдутся те, кто не побрезгует отреагировать и на этот политический запрос.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.