Статус:
Повідом.: 6204
Повідом.: 6204

- 🟢 04:16 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Нема в мене маленької дитини, є велика, яка працює на ЗСУ, там, де треба. І саме тому, що працює на ЗСУ, онуків теж поки нема.Далі, пане Юрасіку.
Я вам не дєвочка ультрапатріотічная.
Я мати маленької дитини, яка на людей в формі каже "це мій тато".
Ви хочете виціловувати в сраку ухилянтів? Та вперед.
До мене це не чоловіки. Не мальчики, не дєвочкі. Ніхто.
Хочете мені щось пред'явити на будь яку тему? Вперед. Але перш ніж це зробити, покажіть мені ВАШУ маленьку дитину, яка так точно кидається на військових вишукуючи серед них ВАС.
І в мене мати інвалід 86 років, та теща 75 років теж не дуже здорова, це, звісно з вашим старим не зрівняти, бо вони ще якось кульгають.
Дві квартири полагодили до житлового стану після прильотів, от такі ми оптимісти.
Я не цілую в сраку ухилянтів. Але так само я не цілую в сраку ані падлюк, які деруть гроші з цих ухилянтів, ані алкашню та наркоманів, хоч вдягнених в піксель, хоч в абібасах, бо служба в ЗСУ - не індульгенція, але честь.
Вибачайте, що раніше не відповів - з ранку ВЛК дообстеження проходив, потім на роботу, потім до матусі на перев'язку, потім на іншу хату доглядати чужу тварину. От такий безтурботний день.
Сподіваюся, на деякі питання я відповів.
А вам раджу не кидатися на незнайомих людей згідно нікнейму - не оцінять.
Останнє редагування: