Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Источник укажите, будьте добры._________________
Жінка розповіла, що її чоловік провів 1,5 року на війні, серйозно підірвав здоров'я, не отримав відпустки та не мав можливості лікуватися. Через погіршення стану повернувся додому, де після МРТ отримав статус інваліда.
Нещодавно його затримали в Харкові та насильно доставили до ВСП, де утримували 7 днів.
Жінка подала до суду. Дізнавшись про це, його силком вивозять до Краматорська.
не факт, что она будет комплектной (или вообще на том месте), когда роодственники ПОХИЩЕННОГО доберутся до неё. Это всё называется БАНДИТИЗМ.Машина брошенная осталась на трассе
опять же - источник? демобилизованного по ранению - тоже причислим огульно к СЗЧ ?Кроме того - речь о сзч, а не мобилизованном:
сами же и нарушаем самими установленные требования.. (источник публикации на форуме)Через погіршення стану повернувся додому, де після МРТ отримав статус інваліда.
Само собой, скорее всего разграбят. Вот вам и резерв плюс. Дякуемо, шо оновили дані вчасно - ми це цінуемо.не факт, что она будет комплектной (или вообще на том месте), когда роодственники ПОХИЩЕННОГО доберутся до неё. Это всё называется БАНДИТИЗМ.
надо оригинал читать... а он не указан в посте.![]()
Якщо уважно почитати, то серед її підлеглих прокуровів ще 70 інвалідів. Ну всі ж розуміють що так у кожній області.А судді та прокурори хто? Та ось свіжина, якої хоч дупой жуй:
о том, что будучи больным его никто даже не отпускал на обследование. В итоге признана инвалидность. Но виноват же он, а не комбат, который игнорил все. Читали Тифо посты?Ну вот, сзч.
Причем тут мобилизация.
Тема: вопросы мобилизации.о том, что будучи больным его никто даже не отпускал на обследование. В итоге признана инвалидность. Но виноват же он, а не комбат, который игнорил все. Читали Тифо посты?
Звісно, що розуміють.Ну всі ж розуміють що так у кожній області.
я когда то попросил ИИ изобразитьона поболее многих имеет моральное право на управление этой темой. Других комментариев - не будет.
Нит.Там одни инвалиды.Я думаю она намекает на депутатов,судей,прокуроров...![]()