Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
юрасик что за бред, некоторые вон жлобы не хотят ножик даже подарить бойцу украинской армии, наверное ждут освобождения и готовят подарки освободителям.
а где ты увидел что я боец украинской армии?
Шизофазия на марше

• 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Шизофазия на марше
и что там написано? мозги включай когда читаешь, а не фантазию.
я написал когда то, что если меня мобилизируют, то с тебя ножик, на что ты написал что ты жлоб и ничего всу дарить не собираешься, я и предположил, значит хочешь подарить кому то еще и если это не всу, значит армия другой страны, которую ты ждешь, не американцев же ты ждешь тут.
Хотя ко мне когда то пришел американский военный и я ему подарил украинский сувенир ручной работы.

Останнє редагування:
Очень позаздрив. Это ж я лезу во все дырки со своей отсрочкой, но при этом отправляя в бой всех остальных.
Звичайно позаздрив - відразу помітно. Твої дірки - то твої справи, моя відстрочка, як я і написав - сьогодні є, завтра може не бути....А стосовно того, що я когось у бій відправляю - так я не воєнком...на те є ТЦК. Ще вважаю, що у людей повинна бути совість і законослухняність...А в іншому - життя все розставить, хто людина, а хто - шакал...До речі, як почалась війна - я ходив до військкомату, а ти ходив? Тільки не треба пручатись , як вуж, та сипати багато слів, просто - так чи ні?

Звичайно позаздрив - відразу помітно. Твої дірки - то твої справи, моя відстрочка, як я і написав - сьогодні є, завтра може не бути....А стосовно того, що я когось у бій відправляю - так я не воєнком...на те є ТЦК. Ще вважаю, що у людей повинна бути совість і законослухняність...А в іншому - життя все розставить, хто людина, а хто - шакал...До речі, як почалась війна - я ходив до військкомату, а ти ходив? Тільки не треба пручатись , як вуж, та сипати багато слів, просто - так чи ні?
Був, і ВЛК проходив. Але нікого не гоню на відміну від тебе.

Був, і ВЛК проходив.
Поважаю :клас:
Але нікого не гоню на відміну від тебе
По перше - я не воєнком, гнати нікого, навіть теоретично не можу, по друге - ти знов приймаєш наведені слова Влада Якушева за мої...Хоча не ховаю власну точку зору - хто може , повинен захищати країну, бо потім може бути запізно...
Десь так...

По перше - я не воєнком, гнати нікого, навіть теоретично не можу
І тим не менш гониш по всім темам)

по друге - ти знов приймаєш наведені слова Влада Якушева за мої...Хоча не ховаю власну точку зору - хто може , повинен захищати країну, бо потім може бути запізно...
Десь так...
Так я ж в тому сенсі і написав, що якщо прийдуть кацапи, навряд чи вони візьмуть до уваги твою інвалідність.

моя відстрочка, як я і написав - сьогодні є, завтра може не бути..
а ти вже поновив свої дані в ТЦК? Третя, кажеш..... у мене нещодавно підлеглого с другою пожиттєвою (онкологія) влк признала "годен" (залишу за рамками питання правомірності висновку ВЛК - то не тема для цього топіку). Так що вперед до ТЦК, третя робоча. Хоча б через резерв+ перевір себе, а то ж 17 кгрн намалюють, як ухилянту.

ps На тему ж "березня 2022" - так тоді , "у березні 2022" - мого молодшого брата завернули (як добровольця) - 50 років, та варікоз (професійне, 16 років на швидкій фельдшером). У цей раз, тобто зараз він став на два роки старіше, з ногами - теж саме, але ж - "годен".

Останнє редагування:
Якщо на нулі - ймовірно, дуже недовго, фізичні кондіції :незнаю:. Хоча бувають різні ситуації...наприклад - Берлін 45 , "хлопчики з гітлерюгенда" та інвалідні команди...Сподіваюсь, до цього не дійде...
а ти вже поновив свої дані в ТЦК?
Так
"у березні 2022" - мого молодшого брата завернули (як добровольця
теж саме

ну то есть можете и получается ваши слова расходятся с делом
Цікаво, в чому? В тому, що як почалась війна - звернувся до військкомату? Чи в тому що, згідно закону, поновив дані? Я не ухиляюсь, не ховаюсь від держави - але , зараз, я не потрібен ЗСУ...

может все происходит не много по другому - иди чувак ты нам нужен та хер вам у меня есть справка . - что и штрих код ? да и и даже справка на штрих код
Зараз в мене , звичайно, є і довідка про оновлення, і штрих, але, коли прийшов до них 21го травня - цього ж не було...І заявку на відстрочку я подавав пізніше, тобто про групу теж не знали...Але жодного бажання миттєво(і не миттєво теж)мобілізувати мене в ТЦК не виникло...Написано в довідці: Офіцерський склад, сигнальний список (що це - не знаю)...

Останнє редагування:
Цікаво, в чому? В тому, що як почалась війна - звернувся до військкомату? Чи в тому що, згідно закону, поновив дані? Я не ухиляюсь, не ховаюсь від держави - але , зараз, я не потрібен ЗСУ...
Все просто - поки ви не на фронті, ви нічим не відрізняєтесь від ухилянтів, від яких у вас рве пердак. Ви точнісінько так вважаєте, що не потрібні ЗСУ, як це вважають "ухилянти", і точнісінько так пропержуєте диван, поки ЗСУ воюють, от і все. І не тільки ви - ухилянт ПО ФАКТУ, а і усі "студенти", багатодітні батьки і т. д. Так шо сходили ви до ТЦК чи не сходили, не має значення, поки ви воюєте тільки на форумі, ви - теж ухилянт, живіть з цим тихенько та спокійно, думаючи, що віддали борг державі, пернувши ще раз.

Назад
Зверху Знизу