Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Радіотехнічна розвідка - це виявляти носії ядерної зброї та ідентифікація ракетного озброєння на кшталт Циркон або Кинжал, і таке інше. Ну це він так пояснював.
Не знаю, у нас не було всяких осцилографів чи як у аеропортах екрани де видно переміщення цілей. Здорові дури з кучою перемикачів. Індійське радіо слухали. Майор все зайобував - це блять не навушники, це головний телефон (від слова голова)

• 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Як вони могли це об'єднати? Зовсім різне обладнання, завдання та принципи роботи.
Радіотехнічна - це рівнем вище.
:( Або студенти не зрозуміли різницю, або її не було. "Наот'ебісь' тов. майор працював, та й не було того обладнання :( що потрібно для тренування, навіть теорії не було.

Як приклад: У росіян це буде служба на літаку А-50. Україна - те що обіцяли передати шведи, два літаки.

Останнє редагування:
Радіотехнічна - це рівнем вище.
:( Або студенти не зрозуміли різницю, або її не було. "Наот'ебісь' тов. майор працював, та й не було того обладнання :( що потрібно для тренування, навіть теорії не було.

Як приклад: У росіян це буде служба на літаку А-50. Україна - те що обіцяли передати шведи, два літаки.
Тоді хз. Ті що на літаку - це радіолокація - пошук повітрянних цілей. Ми ж на кафедрі сиділи ловили навіть перемовини таксистів. Коли ще рації використовувались

Як вони могли це об'єднати? Зовсім різне обладнання, завдання та принципи роботи.
Ото хай завітають до ЦНАПу. Там дадуть аркуша формату А4. Серед інших даних, підтягнутих з "РезервуПлюс", будуть ТЦКшні дані. А саме - номер ВІН, номер ВОС та й її назва. Повністю.

Ото хай завітають до ЦНАПу. Там дадуть аркуша формату А4. Серед інших даних, підтягнутих з "РезервуПлюс", будуть ТЦКшні дані. А саме - номер ВІН, номер ВОС та й її назва. Повністю.
Скоріш за все там різні ВОС. У мене 094400, а у нього 094500
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Що там, що там є і слова "Радіо" та "Розвідка".
Але на скільки я пам'ятаю у всіх була 094400

Стосовно другого - можливо і помиляюсь, давно було. Переговори - точно, ще Сєву Новгородцева ловили...

Десь так.

"Ви бажаєте нам смерті. Ви всі, хто виступає проти мобілізації, репостить всі ці відео, спрямовані на її зрив, виправдовує ухилянтів, ви бажаєте нам, військовим смерті.
Ви хочете, щоб до нас не прийшло поповнення. Щоб нас, з дня на день, ставало все менше. І щоб це продовжувалося доки останній з нас не загине. Я не беру до уваги тих, хто втік і дзявкає з-за кордону, але ви, українці, які залишились, ви дійсно не розумієте, що робите? Ми загинемо перші, ми, військові, але ви другі. Коли нас не стане ворог прийде до вас, буде розстрілювати, грабувати, гвалтувати. Що ви робите? Має ж бути в вас якийсь елементарний інстинкт самозбереження. Мені тут один пан написав, що має щодо моєї думки кардинально протилежну. Він знає що і як треба робити. Майте свою думку, це ваше право, але не заважайте мобілізації. Пам'ятайте, ми загинемо першими, але ви другими. Зараз на цей допис накинуться російські боти і його, скоріш за все, заблокують. Хто підтримує те, що я сказав, не репостіть, а перерукуйте це на своїй сторінці. Можливо хоч хтось прочитає та схаменеться. На фото я в березні 2022 року після страшного бою у Донецькій області. Я сиджу і не вірю, що я живий. Багатьох хлопців, які були зі мною в тому бою вже немає в живих, більшість з тих, хто вижив, через чисельні поранення вже не може тримати зброю. А ви, всі, хто проти мобілізації бажаєте нам, тим хто вижив, смерті.
Влад Якушев"

Має ж бути в вас якийсь елементарний інстинкт самозбереження.
Який, до біса, інстинкт він шукає? Мудрий нарід обрав головою слов'янської країни особу іншого роду-віри-племені!

А зараз ломехуза/и користує/ють мурах по-повній. Давно відомий біологам факт.

Мудрий нарід обрав головою слов'янської країни особу іншого роду-віри-племені!
У вас совсем от жары спеклося ???
Что такое "политическая нация" термин вам совсем не известный ?

Десь так.

"Ви бажаєте нам смерті. Ви всі, хто виступає проти мобілізації, репостить всі ці відео, спрямовані на її зрив, виправдовує ухилянтів, ви бажаєте нам, військовим смерті.
Ви хочете, щоб до нас не прийшло поповнення. Щоб нас, з дня на день, ставало все менше. І щоб це продовжувалося доки останній з нас не загине. Я не беру до уваги тих, хто втік і дзявкає з-за кордону, але ви, українці, які залишились, ви дійсно не розумієте, що робите? Ми загинемо перші, ми, військові, але ви другі. Коли нас не стане ворог прийде до вас, буде розстрілювати, грабувати, гвалтувати. Що ви робите? Має ж бути в вас якийсь елементарний інстинкт самозбереження. Мені тут один пан написав, що має щодо моєї думки кардинально протилежну. Він знає що і як треба робити. Майте свою думку, це ваше право, але не заважайте мобілізації. Пам'ятайте, ми загинемо першими, але ви другими. Зараз на цей допис накинуться російські боти і його, скоріш за все, заблокують. Хто підтримує те, що я сказав, не репостіть, а перерукуйте це на своїй сторінці. Можливо хоч хтось прочитає та схаменеться. На фото я в березні 2022 року після страшного бою у Донецькій області. Я сиджу і не вірю, що я живий. Багатьох хлопців, які були зі мною в тому бою вже немає в живих, більшість з тих, хто вижив, через чисельні поранення вже не може тримати зброю. А ви, всі, хто проти мобілізації бажаєте нам, тим хто вижив, смерті.
Влад Якушев"
То есть ты решил все-таки пойти?

У вас совсем от жары спеклося ???
Что такое "политическая нация" термин вам совсем не известный ?
Я давно перестал верить в человечество, как в сообщество высших существ на планете. Оно подчиняется абсолютно тем же законам Природы.

И вольно выдумывать ДЛЯ СЕБЯ любые термины. На всеобщие законы этот процесс не влияет.

Подумайте на досуге, не втыкая в ХФ. Понаблюдайте. Студенты моего курса доводили до белого каления преподшу по политэкономии. Словами глубоко уважаемого ими человека по фамилии Зеленин, читавшего курс "Усилительные устройства".

Он задавался простым вопросом: "Почему закон Ома одинаков и для капитализма, и для социализма?"

Халдейка шипела, плевалась и затыкалась. К вящей радости будущих радиоинженеров.

:D

То есть ты решил все-таки пойти?

Он решил только написать не свое.
Я звертався до , тоді ще військкомату, в березні 22го, не підійшов.. А ви? Чогось чекаєте?
ЗІ. Я лише перепостив В. Якушева, але як вам запекло...Що, панове, :D?
ЗІІ. Шакалье ...:фак:

Останнє редагування:
Я давно перестал верить в человечество, как в сообщество высших существ на планете. Оно подчиняется абсолютно тем же законам Природы.

И вольно выдумывать ДЛЯ СЕБЯ любые термины. На всеобщие законы этот процесс не влияет.

Подумайте на досуге, не втыкая в ХФ. Понаблюдайте. Студенты моего курса доводили до белого каления преподшу по политэкономии. Словами глубоко уважаемого ими человека по фамилии Зеленин, читавшего курс "Усилительные устройства".

Он задавался простым вопросом: "Почему закон Ома одинаков и для капитализма, и для социализма?"

Халдейка шипела, плевалась и затыкалась. К вящей радости будущих радиоинженеров.
У в Англії он вапще індус заправля єслі шо. І нічо такова🤷‍♀️ Ізвініть шо вмєшуюсь 😳

Останнє редагування:
Який, до біса, інстинкт він шукає? Мудрий нарід обрав головою слов'янської країни особу іншого роду-віри-племені!

А зараз ломехуза/и користує/ють мурах по-повній. Давно відомий біологам факт.
:рл:

Справді, екстрим війни виявляє в людині спектр якостей.
Ось і твій проявився...
Ти справді вважаєш, що тільки "свій рід-плем'я" здатний бути тим рятівником?
Смію тебе запевнити - ти навіть не уявляєш, хто ти є за "рід-плем'я"
Ти написав херню, якщо я вловив, що ти вклав у свій пост, причому дуже небезпечну, але таку ж, сука, банальну:D:(

Я вважав тебе розумнішим...

ps: зауваж, це відзначив тобі я, який часто тут згадував РІДних богів та пращурів. Щоб допомогли. І той, який бачить проблеми мультикультурності, коли "дичина" заб'є своєю зухвалою рішучістю корінне і перекроїть культуру, змусивши плакати тихо вночі у подушку.
Але ж ти повинен бачити і розрізняти що, до чого, коли і як.
До речі, різні герої в Україні, які воюють, вірять і в рідних богів, і в Спасителя, який з історії був не з їхнього роду-племені. То може питання не зовсім у тому, що малює лукавий розум, як "своє"?

Останнє редагування:
У в Англії он вапще індус заправля єслі шо. І нічо такова🤷‍♀️ Ізвініть шо вмєшуюсь 😳
Дя... Британия правит морями, Британией правит индус ))). Говорить так, ето значит вообще не понимать ничего в международніх отношениях...

Ти написав херню, якщо я вловив, що ти вклав у свій пост, причому дуже небезпечну, але таку ж, сука, банальну.
Отож! Вивчай історію співставленням фактів, а не тим, що ллють в вуха ЗМІ. Які знаходяться в руках зацікавлених осіб.

Цікаве буде далі (у тому числі в Інтернеті). Тож не буду псувати вигадане собі певним прошарком суспільства майбутнє.

"War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength"©​

Назад
Зверху Знизу