Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Мои реальные действия просты: сходил, документы сдал, документы получил, когда вышел Резерв+, отметился в нем, увидел себя и узнал свою новую ВОС, ржал и матюкался - всю жизнь ненавижу замполитов..
І де там "виправдовування діяльністі ТЦК по незаконному затриманню громадян"? Пан існує в якійсь своїй реальності?Вот вам писав
на що ви йому відповіли що
І де там "виправдовування діяльністі ТЦК по незаконному затриманню громадян"? Пан існує в якійсь своїй реальності?
Пан таки не в собі...Ви мене обвинувачили в тому. що я "виправдовую діяльністіь ТЦК по незаконному затриманню громадян" такого не було. Я за виконання закону і незаконне затримання не підтримую.Т.е. це ни ви стверджували, що ТЦК має право затримувати, тому що протилежне ніде не написано?
Т.е. то що трапляється в роликах ви ввжаете законним затриманням?Пан таки не в собі...Ви мене обвинувачили в тому. що я "виправдовую діяльністіь ТЦК по незаконному затриманню громадян" такого не було. Я за виконання закону і незаконне затримання не підтримую.
"мама, мама, он меня сукой обозвал"(с) - ваш принцип?
так это он прохожему сказал?
Шо, бля??? Совсем ебанулся? Не волнуйся, и таких тоже скоро будут призыватьграницы в россию и беларусь открыты, не пизди.![]()
Давайте поясню мою позіцію з метою запобігання приписування мені чужих думок.Т.е. то що трапляється в роликах ви ввжаете законним затриманням?
Друзьям все, врагам - закон (С)- закон повинен виконуватись, бо це закон
Це у вас, в РФ...Друзьям все, врагам - закон (С)![]()
НАТО нехай захищає, а тобі під захист НАТО треба поїхати хоча б до Польщі. Зможеш?а кто должен защищать стариков пенсионеров и детей по твоему?
Захвати с собой детей и эвакуируйся. Никто не должен. Меня с начала пиздеца в Волчанске просто дико бесит, как усилиями кучи народа спасают какого-нибудь ебанутого пенса, который прятался от эвакуации, а то ж огород пропадета кто должен защищать стариков пенсионеров и детей по твоему?
Это сугубо украинская фразаЦе у вас, в РФ...
А у нас я, особисто, вигравав суди у держави
А в НАТО не віриш?Я вiрю в ВСУ, а ти?
Ну і як твій бог зберіг Україну, скільки він збив ракет та КАБів?Я ще вiрю в Бога, а ти?
А якщо НАТО пручається і не хоче?НАТО нехай захищає
Сам дурак!А скiльки ти збив?
Замість бусіфікаціі, бігати і шукати інженерів, які залишилися, щоб розробити свої ракети та каби з літаками. За 10 десять років війни владі розуму не вистачило це зробити, може колись дозріють.А якщо НАТО пручається і не хоче?