Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
В том "флаере", что я выпросил у барбудос в субботу на рассвете - ссылка на некое распоряжение от 15.02.2024.
Не, ну, наверное, их можно и ежедневно штамповать, "контора пишет".
Кабмин регулярно какую-то херню выдумывает. Оно правда законодательству противоречит, но кого такие мелочи волнуют

В вестибюле метро (станцию, пожалуй, называть нельзя по нынешним порядкам) - ну, не взвод, кнешн, но отделение (по форме и так) стоят пружинисто. Вроде, такого в этом году ещё не.
Ехайте к нам. Ихтамнет. :)

Останнє редагування:
Оце, до речі, мені подобається. Хоч я й топлю за те, щоб ухилянтів пакували. Але я згоден, що гнучкі установки по регіонах – це краще за жорсткі, а якщо ЛБЗ поруч, то і взагалі установки мають бути «ліберальні». Бо там дофіга «ждунів», а вони в армії потрібні менше за всіх.
А ти вже на передовий, подкріплення чекаешь?

Блядь... :баран:
На початку 2014 область була в паніці через чутки, що із заходу їдуть 20 автобусів із Правим сектором. Тепер оце... «Знайдіть 10 відмінностей».
А в конце февраля 2022 точно так ,,сообщили,, что кадыровцы на автобусах въезжают в мой посёлок.
Оказалось, привезли бойцов школьным автобусом в нашу школу покормить, с постов на мосту и на дороге. Замерзших пацанов...Боже, им передавали с подвалов еды, воды. Но кто-то же увидел ,,кадыровцев,,. Это были жуткие минуты.

А в конце февраля 2022 точно так ,,сообщили,, что кадыровцы на автобусах въезжают в мой посёлок.
Оказалось, привезли бойцов школьным автобусом в нашу школу покормить, с постов на мосту и на дороге. Замерзших пацанов...Боже, им передавали с подвалов еды, воды. Но кто-то же увидел ,,кадыровцев,,. Это были жуткие минуты.
Я в конце февраля 22 года развозил еду военным, и на холодной горе смотрю выходит отряд на полтавский шлях, видно наши. Подъезжаю к КПП танкового училища, вызываю получателя и тут мимо мужик на лисапеде едет, с криками - чеченцы там. Еле удалось убедить, что он пиздит и все отдать.

Я в конце февраля 22 года развозил еду военным, и на холодной горе смотрю выходит отряд на полтавский шлях, видно наши. Подъезжаю к КПП танкового училища, вызываю получателя и тут мимо мужик на лисапеде едет, с криками - чеченцы там. Еле удалось убедить, что он пиздит и все отдать.
Это , наверно, именно тот , что и у нас мотался. От меня вы были близко.

Зсрнц, там же прямо написано, що немає в нього наївного оптимізму. "Але з прийняттям змін до закону про мобілізацію, я думаю, ця можливість також буде закрита. Перше читання закону передбачає тільки послідовне навчання. Тобто вступати на другу вищу освіту – на другий бакалаврат чи другу магістратуру – можна, право на освіту є, але не буде відстрочки від призову. Це знову ж таки понизить контингенти”..___Окрім того він з першого дня війни пішов на фронт в штурмовий батальон. А ти читай туту про реальні проблеми вищої освіти в світі ....
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Стр дтл, совсем сарказма не понимаешь) А я еще думал, для каких одаренных одноименный смайл придумали.

Тут будущее экономики под большим вопросом, кто захочет тут работать и платить налоги если всех работников мобилизуют. Уж точно не до учёбы
Я про учебу исключительно в свете предоставления отсрочки. А это как раз львиная доля контрактников.

Это невысокий дядька с волынским произношением? Иногда носит тактические очки?
Если за него речь, то больше полугода не встречал.
не так давно орал моему знакомому, что он "ухылянт".....:)

Вот то о чем я говорил, Роман Костенко член комитета ВР по нацбезпеке та обороне, діючий полковник СБУ, говорит тоже, что и я

На думку українського нардепа Романа Костенка, головне, що має бути у законопроєкті про мобілізацію - призов молоді, а не дядьків 40-50 років. Про це
секретар оборонного комітету Верховної Ради України, народний депутат Роман Костенко в коментарі
.

За його словами, у ньому мають прописати нормальну мотивацію для чинних та майбутніх військових, щоб вони мали бажання захищати державу. Йдеться як про фінансову складову, так і про належну підготовку бійців, ветеранську політику щодо них тощо.
Політик уточнив, що «звернути увагу на молодь» - це не про те, щоб просто забирати молодих хлопців бусами.

"Ми маємо звернути увагу на нашу молодь. Це не про те, що ми маємо їх брати і закидати в буси – ми маємо мотивувати йти їх до армії", - вважає він.

А как дела с мобилизацией тех беркутовцев, про которых был не так давно видос, где они борзо себя вели, когда им предложили послужить родине не только по их привычному профилю?

Это невысокий дядька с волынским произношением? Иногда носит тактические очки?
Если за него речь, то больше полугода не встречал.
скорее это речь за ТЦКашника здоровенного рыжего, все по метрополитену огинался воеватель ептель

Назад
Зверху Знизу