Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
Не можу поняти чому в армії одні селяни з освітою ПТУ. Офісний планктон не годиться чи шо?
Гарне питання.
Армія як була, так і зостанеться робітничо-селянською.
І ніякі посилення мобілізації цього не змінять.

Згоден. Але причина.
Типу на селі роботи по нулям, хлопаки мішали бетон на підсобних роботах, тут їм показали зарплату в армії - очі стали круглі, пішли зразу на контракт.
Робота на селі є. Прав нема.
Але я дещо про інше зараз напишу. Спілкувався і знаю селян які підпишуть контракт з ЗСУ у якому одразу будуть указані межі його землі. Гектарів 30, краще 50. Але тої землі немає....

Робота на селі є. Прав нема.
Але я дещо про інше зараз напишу. Спілкувався і знаю селян які підпишуть контракт з ЗСУ у якому одразу будуть указані межі його землі. Гектарів 30, краще 50. Але тої землі немає....
Готов поспорить, что ты путаешь права и гарантии..

Вы в селе сколько прожили из своих восьмидесяти?
Я родился и вырос в селе. И в советское время почти всегда отпуск проводил у родителей в селе. Поэтому я знаю о чем речь. Право - это возможность и есть люди, которые могут использовать эту возможность, а есть такие у которых не получается или они и не пытаются это сделать. А ты осознанно или нет наводишь тень на плетень... маскируешь проблему.

Останнє редагування:
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що доцільність здобуття другої вищої освіти для чоловіків призовного віку під час війни визначатиме Міністерство освіти.Про це він сказав в ефірі
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Данілов назвав питання здобуття "другої вищої освіти, третьої, а подекуди й четвертої" питанням "морального порядку".

"Міністерство освіти зараз буде розглядати це питання, проводитимуть аналіз, адже так сталося, що переважно чоловіки з певним життєвим досвідом 40-50 років вирішили отримувати другу-третю освіту. Кількість людей, які хочуть здобути освіту, збільшилась в рази. Якщо ви можете служити в армії, придатні, то почекає навчання, чи ні, буде вирішувати відповідне міністерство", - зазначив секретар РНБО.

Право - это возможность и есть люди, которые могут использовать эту возможность, а есть такие у которых не получается или они и не пытаются это сделать.
А є ще такі, які можуть, використовують, а потім в них поля горять. Рік горять, два горять... і усьо, вилетів в трубу.

А є ще такі, які можуть, використовують, а потім в них поля горять. Рік горять, два горять... і усьо, вилетів в трубу.
Ну, і як це спростовує те, що я написав?? НІЯК. Правда, боротьба за свої права, повинна бути з кулаками...тут вже нічого не попишеш..:збентежений:

Проблем мобилизации в том, что как заканчиваются мотивированные, так закончатся больные и хромые, если ничего не менять.

?? явно ты хотел написать что-то мудрое..:ги::добіса:Может поменяй комментарий ??

В йоурконтрол вже є.

Там, взагалі, дуже цікавий розгляд того, як бубочка махає печаткою безпідставно направо й наліво. Якщо за 30днів не оскаржать - далі буде ще веселіше.
Ничего там цікавого нет, просто судья долбоеб. По нему квалификационная комиссия судей плачет.

Есть война и пропидарские судьи, депутаты, мэры и прочие
Если их не уничтожить физически, то они сделают все для уничтожения нас
Как только ты начнешь убивать людей без суда и следствия ты станешь таким же как кацапы и уже в общем-то не будет ни какой разницы кто победит и при том очень быстро начнут хуярить просто тех кто под руку попадется и тому в истории было масса примеров.

Тогда они уничтожат нас.
Не уничтожат, а сделают такими же, ты предлагаешь такой же вариант.
Давай говорить честно у государства хватает инструментов принуждения, и когда генштаб решит, что ему нужно больше людей, то ТЦК достаточно просто наберут больше, то что мы видим из новостей, что кто-то отказывается брать повестки и т.п. - это в общем-то единичные случаи. В основной массе нарид пойдет туда куда ему скажут.

Назад
Зверху Знизу