Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

давай уже зразу "я тебе туди не посилав")))) нащо ці довгі прєлюдії))))
Слабенько якось.Ці провокації застаріли вже років 30 як.
Ти зміг все кинути і піти - молодець. Бачу, що воюєш не в окопі, бо не бруднишся. Стріляв мало, бо зброя та оздоблення новенькі. Навіть на блокпосту більше зношується.
А ще я знаю - що ЗСУ - типовий зріз нашого суспільства, є ті, хто в окопах сидить, а є ті, хто непогано влаштувався.

Типичный совковый гндн, на автомате пинает родное государство даже по мелочам и мимоходом..Ибо в генах от угнетенных родителей..Вот зачем ты влепил сюда про удостоверение, нахиба??
Лизнул, но тупо. Угнетение в генах - у тебя, добровольно угнетенный коммуняка. Тебе, совковый гндн, неводомек, что даже за нормальный военник в военкомате требовали взятку. Не деньгами, упаси боже - нужно было им что-нибудь купить и принести в качестве добровольного взноса. И это было задолго до 2013. А я взяток не даю и не беру. Поэтому вот так. Тебе, ***********у и властелизу, не понять.

Слабенько якось.Ці провокації застаріли вже років 30 як.
Ти зміг все кинути і піти - молодець. Бачу, що воюєш не в окопі, бо не бруднишся. Стріляв мало, бо зброя та оздоблення новенькі. Навіть на блокпосту більше зношується.
А ще я знаю - що ЗСУ - типовий зріз нашого суспільства, є ті, хто в окопах сидить, а є ті, хто непогано влаштувався.
але про всяк випадок перевірити свою теорію або недайбоже "непогано влаштуватися в ЗСУ" ти ж не хочеш))) хай хтось другий краще їбаше в той час як ти будеш сам для себе чергові виправдання придумувати))) не для того ж мама квіточку ростила, чи не так))))

Стріляв мало, бо зброя та оздоблення новенькі.
Ну так себе довод, если честно)

Судя по фото, у них так называемые "сучки"). И они не основной вид оружия скорее всего, которым они воюют. У брата и близкого тоже такие, один танкист другой артиллерист!) Так что ...

А вот в машине, да чистенько, уютненько, по домашнему))) Совсем не в стать *****м

а если так, то тогда понять, простить и отпустить. как такой вариант???
якщо чесно, особисто мене це влаштовує, при умові що "понять і атпустіть" буде прийнято в пакеті з інститутом ****омадян та пониженням в правах.

Командование внесло запрос на мобилизацию 500 тыс. военных – Арахамия​

Протягом двох років держава зробила потужний стрибок від діджиталізації до бусіфікації. Яких вам ще реформ не вистачає?
а до цих двох років влада сосала у кремлівських кураторів, напевно 38 млн з угорщині прийшло за ці заслуги.

але про всяк випадок перевірити свою теорію або не дайбоже "непогано влаштуватися в ЗСУ" ти ж не хочеш))) хай хтось другий краще їбаше в той час як ти будеш сам для себе чергові виправдання придумувати)))
Ти не знаєш мене, так само як я не знаю тебе. Що бачив, те й написав. Я не питаю, де ти служиш із нетронутим спорядженням та можливістю катати на дорогій неушкодженій автівці, не призначенній для проїзду по бездоріжжю. А ти не бачив мою медкарту.

Судя по фото, у них так называемые "сучки"). И они не основной вид оружия скорее всего, которым они воюют. У брата и близкого тоже такие, один танкист другой артиллерист!) Так что ...

А вот в машине, да чистенько, уютненько, по домашнему))) Совсем не в стать *****м
и часто ****** брат берет домой ?

якщо чесно, особисто мене це влаштовує, при умові що "понять і атпустіть" буде прийнято в пакеті з інститутом ****омадян та пониженням в правах.
ну допустим. хотелось бы понять как ты видишь понижение в правах. да и с институтом не граждан тоже не мешало бы осветить поподробнее. хотя эту тему попробую сам развить: нету гражданства значит можешь попросить любое другое???

пзрк-шники.
Конец лета 22-года.
(скотч поменяли не все)

Ти не знаєш мене, так само як я не знаю тебе. Що бачив, те й написав. Я не питаю, де ти служиш із нетронутим спорядженням та можливістю катати на дорогій неушкодженій автівці, не призначенній для проїзду по бездоріжжю. А ти не бачив мою медкарту.
Он скорее всего в одной из мобильных групп ПВО. Туда сейчас *** попадешь и им неплохо платят за выезд.

ну допустим. хотелось бы понять как ты видишь понижение в правах. да и с институтом не граждан тоже не мешало бы осветить поподробнее. хотя эту тему попробую сам развить: нету гражданства значит можешь попросить любое другое???
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

все вже придумано для нас. великої сегрегації там немає якщошо

3,5 літра, повний привід, з якого це перепугу не можно їздити по бездору?

Вкладення

• IMG_1014.webp
    IMG_1014.webp
    1.1 MБ · Перегляди: 136
  • IMG_1166.webp
    IMG_1166.webp
    1.2 MБ · Перегляди: 140
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

все вже придумано для нас. великої сегрегації там немає якщошо
Им не дали гражданства, это немного другое чем его лишить. А если и будет ограничение избирательных прав, то событие которое его может вызвать тебе очень сильно не понравится, да и мне тоже.

Назад
Зверху Знизу