Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Який, до біса, інстинкт він шукає? Мудрий нарід обрав головою слов'янської країни особу іншого роду-віри-племені!

А зараз ломехуза/и користує/ють мурах по-повній. Давно відомий біологам факт.
:рл:

Справді, екстрим війни виявляє в людині спектр якостей.
Ось і твій проявився...
Ти справді вважаєш, що тільки "свій рід-плем'я" здатний бути тим рятівником?
Смію тебе запевнити - ти навіть не уявляєш, хто ти є за "рід-плем'я"
Ти написав херню, якщо я вловив, що ти вклав у свій пост, причому дуже небезпечну, але таку ж, сука, банальну:D:(

Я вважав тебе розумнішим...

ps: зауваж, це відзначив тобі я, який часто тут згадував РІДних богів та пращурів. Щоб допомогли. І той, який бачить проблеми мультикультурності, коли "дичина" заб'є своєю зухвалою рішучістю корінне і перекроїть культуру, змусивши плакати тихо вночі у подушку.
Але ж ти повинен бачити і розрізняти що, до чого, коли і як.
До речі, різні герої в Україні, які воюють, вірять і в рідних богів, і в Спасителя, який з історії був не з їхнього роду-племені. То може питання не зовсім у тому, що малює лукавий розум, як "своє"?

Останнє редагування:
  • 🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
У в Англії он вапще індус заправля єслі шо. І нічо такова🤷‍♀️ Ізвініть шо вмєшуюсь 😳
Дя... Британия правит морями, Британией правит индус ))). Говорить так, ето значит вообще не понимать ничего в международніх отношениях...

Ти написав херню, якщо я вловив, що ти вклав у свій пост, причому дуже небезпечну, але таку ж, сука, банальну.
Отож! Вивчай історію співставленням фактів, а не тим, що ллють в вуха ЗМІ. Які знаходяться в руках зацікавлених осіб.

Цікаве буде далі (у тому числі в Інтернеті). Тож не буду псувати вигадане собі певним прошарком суспільства майбутнє.

"War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength"©​

Отож! Вивчай історію співставленням фактів, а не тим, що ллють в вуха ЗМІ. Які знаходяться в руках зацікавлених осіб.

Цікаве буде далі (у тому числі в Інтернеті). Тож не буду псувати вигадане собі певним прошарком суспільства майбутнє.

"War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength"©​

яке ЗМІ? :рл:

То, про що я тобі зазначив існувало й тоді, коли ніякого ЗМІ не було...

Якщо ти такий розумний, відвертий й сміливий, то поясни, що ти вклав у той свій пост.

Ти фактично ж сказав, що президент, який не того - "ріду-племені" ніж більшість українців, котрі його обрали веде їх у прірву? Причому саме тому, що вони - не його роду. Я так тебе зрозумів? Говори відверто. У тебе, в такому разі буде дуже багато шанувальників за кордоном зі сторони ворога. Браво.:(

Останнє редагування:
Десь так.

"Ви бажаєте нам смерті. Ви всі, хто виступає проти мобілізації, репостить всі ці відео, спрямовані на її зрив, виправдовує ухилянтів, ви бажаєте нам, військовим смерті.
Ви хочете, щоб до нас не прийшло поповнення. Щоб нас, з дня на день, ставало все менше. І щоб це продовжувалося доки останній з нас не загине. Я не беру до уваги тих, хто втік і дзявкає з-за кордону, але ви, українці, які залишились, ви дійсно не розумієте, що робите? Ми загинемо перші, ми, військові, але ви другі. Коли нас не стане ворог прийде до вас, буде розстрілювати, грабувати, гвалтувати. Що ви робите? Має ж бути в вас якийсь елементарний інстинкт самозбереження. Мені тут один пан написав, що має щодо моєї думки кардинально протилежну. Він знає що і як треба робити. Майте свою думку, це ваше право, але не заважайте мобілізації. Пам'ятайте, ми загинемо першими, але ви другими. Зараз на цей допис накинуться російські боти і його, скоріш за все, заблокують. Хто підтримує те, що я сказав, не репостіть, а перерукуйте це на своїй сторінці. Можливо хоч хтось прочитає та схаменеться. На фото я в березні 2022 року після страшного бою у Донецькій області. Я сиджу і не вірю, що я живий. Багатьох хлопців, які були зі мною в тому бою вже немає в живих, більшість з тих, хто вижив, через чисельні поранення вже не може тримати зброю. А ви, всі, хто проти мобілізації бажаєте нам, тим хто вижив, смерті.
Влад Якушев"
Нехай воєнний не розуміє за емоціями та тримається за соломину, але ж ви не на фронті, можете спокійно подумати та зрозуміти, що найбільшої шкоди мобілізації зробила тупа влада та депутати - коли слали нахуй добровольців, коли замість підготовки кидали як є, коли не змогли придумати мотивацію і проїбали усі полімери.

А ви тут постите оце, типу такий охуєнчік, такий диванний воїн, що ух! Ідіть відпочиньте, вам вже нікуди не треба, і ваш голос нічого не вартий. Не тому що я вас зневажаю, чи ще щось, просто ви нічого не вирішуєте, тому не треба воювати на форумі, це виглядає жалюгідно.

яке ЗМІ? :рл:

То, про що я тебе зазначив існувало й тоді, коли ніякого ЗМІ не було...

Якщо ти такий розумний, відвертий й сміливий, то поясни, що ти вклав у той свій пост.

Ти фактично ж сказав, що президент, який не того - "ріду-племені" ніж більшість українців, котрі його обрали веде їх у прірву? Причому саме тому, що вони - не його роду. Я так тебе зрозумів? Говори відверто. У тебе, в такому разі буде дуже багато шанувальників за кордоном зі сторони ворога. Браво.:(
Та вас теж складно розуміти з отими всіма РІДами та іншим, ви не думайте. Щось кажете, але ніхуя не зрозуміло у кожному другому пості - кажу як є. Може я тупий, вибачте.

А ви тут постите оце, типу такий охуєнчік, такий диванний воїн, що ух! Ідіть відпочиньте, вам вже нікуди не треба, і ваш голос нічого не вартий. Не тому що я вас зневажаю, чи ще щось, просто ви нічого не вирішуєте, тому не треба воювати на форумі, це виглядає жалюгідно.
Пан готовий воювати не на форумі, я вірно зрозумів? Честь!

нагадаю шановному воїну з дивана, філософу, знавцю крилатих виразів, мабуть у житті доброму чоловіку- Peter Pan

слова від справжнього воїна з окопу на початку повномасштабної війни

Останнє редагування:
Та вас теж складно розуміти з отими всіма РІДами та іншим, ви не думайте. Щось кажете, але ніхуя не зрозуміло у кожному другому пості - кажу як є. Може я тупий, вибачте.
Він мене зрозумів

А ви тут постите оце, типу такий охуєнчік
Я перепостив те, що просив зробити Влад Якушев, на відміну від пана, дуже поважна людина, я за дужками в данному випадку, а як обсерлися - так підмийтесь...

Я звертався до , тоді ще військкомату, в березні 22го, не підійшов.. А ви? Чогось чекаєте?
ЗІ. Я лише перепостив В. Якушева, але як вам запекло...Що, панове, :D?
ЗІІ. Шакалье ...:фак:
Не пиздіть.Зараз вже давно нема такого,як "не підійшов".

Не пиздіть.Зараз вже давно нема такого,як "не підійшов".
Пан тупий? це був березень 22го..Сказали - вік ще й група...Зараз - то вже для пана..Речі зібрав? Шакал...
1718491472508.png

Що вам сказали у ТЦК в червні 2023 року?Ми пойдьом на сєвєр?
Пан таки тупий? Я звертався в березні 22го, після того в травні 24го. А пан?
ЗІ. А пан пішов на захід? і там відсиджується?:D

З паном все добре,працюю на потреби ЗСУ
Як послухати, всі тільки цим і займаються...На кшалт недочеха... А повоювати сфінктер не дає?:D
Ви що робите,ганяєте лисого?
Ага, я , загалом, на пенсії, але можу в деяких речах, як пан каже, допомагати " на потреби ЗСУ"...

Я перепостив те, що просив зробити Влад Якушев, на відміну від пана, дуже поважна людина, я за дужками в данному випадку, а як обсерлися - так підмийтесь...
Добре, добре, тоді мийте ноги та лягайте спати, завтра треба буде на форумі ще воювати, наберіться сил.

Назад
Зверху Знизу