Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема на сьогодні - як зачистити зварювальний кабель

• Автор теми Автор теми nvr4d
  • Дата створення Дата створення
Статус: Онлайн
Повідом.: 5536
Є старий ще, радянський КГ-1 на 70 кв. мм. На відміну від нового, де ізоляція подвійна (мідь загорнута в пакет з чогось накшталт лавсану, потім зверху залита гума), тут просто мідь залита гумою і ця гума в'їлася в мідь шопиздець.

Раніше я чистив механічним способом, але це мінімум півгодини-годину на одне з'єднання і кілька поламаних жилок. Може є щось, що може цю гуму розчинити? Палити її газовим факелом не хочеться.

Є старий ще, радянський КГ-1 на 70 кв. мм. На відміну від нового, де ізоляція подвійна (мідь загорнута в пакет з чогось накшталт лавсану, потім зверху залита гума), тут просто мідь залита гумою і ця гума в'їлася в мідь шопиздець.

Раніше я чистив механічним способом, але це мінімум півгодини-годину на одне з'єднання і кілька поламаних жилок. Може є щось, що може цю гуму розчинити? Палити її газовим факелом не хочеться.
Скоріш за все такі обжигати спробуй ще ацетон з

Є старий ще, радянський КГ-1 на 70 кв. мм.
ты его на металл хочешь сдать? Перепаливай в костре. Только вечером по темноте, бо оно чадит нереально. Если есть буржуйка то хорошо в буржуйке перепаливать

Вопшем, кабель зачистив вручну і рештки гуми обпалив над газовою конфоркою. Завоняв всю хату. Потім почистив мідь від обгорілої срані ножем, намазав контактним мастилом з міддю і обтиснув. Полум'я дуже добре справилося з сульфідом міді, перетворивши його на звичайний окис.

Назад
Зверху Знизу