Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
НітМідяха там є ? 🙄
У мну не Макіта, а дешман такого формату))Не знаю есть ли сейчас, на Серповой бил СЦ от Альцеста.. я там запчасти покупал на макиту.. давно правда это было..еще до войны..
Не, у мене багато таких аккумів. І є до них банки 18650. Їх просто треба замінити. Я б і сам це зробив, але немає точкової зварки. а купувати її тільки заради цього немає сенсу.Может стоит купить новый ? У меня был случай лет 20 назад. Купил бу на барабашова роторный двигатель. Сказали перебрали и все ок.... дома проверили не работает. Поэтому барабан нафиг и бу детали тоже...
ну довольно часто ребята, шо продают 18650, под заказ паяют их как надо.Не, у мене багато таких аккумів. І є до них банки 18650. Їх просто треба замінити. Я б і сам це зробив, але немає точкової зварки. а купувати її тільки заради цього немає сенсу.
ні, вже є.ты сами аккумы покупать будешь?
добавил в свой пост - запаяй по-быстрому (секунда-две) да и всё.ні, вже є.
От сєрца отриваю.Не, у мене багато таких аккумів. І є до них банки 18650. Їх просто треба замінити. Я б і сам це зробив, але немає точкової зварки. а купувати її тільки заради цього немає сенсу.
От сєрца отриваю.
Попробуйте обратиться к этому парню.Вибачаюсь шо у Головному, але він ще живий на відміну від профільних.
Шановні, а от такі акуми типа Makita у Харкові десь перепаковують?