4000 грн на місяць

Тема до завтра

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
Статус: Онлайн
Повідом.: 35892
Вибачаюсь шо у Головному, але він ще живий на відміну від профільних.

Шановні, а от такі акуми типа Makita у Харкові десь перепаковують?

1777810497058.webp

Особисто не стикався. Колега казав, що на ринку хтз хтось перепаковує. Можливо на "гертруде" і на благбазі теж таке є.

Не знаю есть ли сейчас, на Серповой бил СЦ от Альцеста.. я там запчасти покупал на макиту.. давно правда это было..еще до войны..

Может стоит купить новый ? У меня был случай лет 20 назад. Купил бу на барабашова роторный двигатель. Сказали перебрали и все ок.... дома проверили не работает. Поэтому барабан нафиг и бу детали тоже...

Может стоит купить новый ? У меня был случай лет 20 назад. Купил бу на барабашова роторный двигатель. Сказали перебрали и все ок.... дома проверили не работает. Поэтому барабан нафиг и бу детали тоже...
Не, у мене багато таких аккумів. І є до них банки 18650. Їх просто треба замінити. Я б і сам це зробив, але немає точкової зварки. а купувати її тільки заради цього немає сенсу.

Не, у мене багато таких аккумів. І є до них банки 18650. Їх просто треба замінити. Я б і сам це зробив, але немає точкової зварки. а купувати її тільки заради цього немає сенсу.
ну довольно часто ребята, шо продают 18650, под заказ паяют их как надо.
ты сами аккумы покупать будешь?
ну или рискни да запаяй их как обычно, только там секунда-две на прихват припоя, не больше

Можна попитать у пакувальщіков акумов на елєктровєли. Оні грамотниє, шо куда і скока.

От сєрца отриваю.

На барабашова подойди на хоз ряды, там мотают обмотки эл. инструменту и думаю меняют аккум...еще на гер труда возле круглого рынка делали....если не забрали в армию их

Вибачаюсь шо у Головному, але він ще живий на відміну від профільних.

Шановні, а от такі акуми типа Makita у Харкові десь перепаковують?
Попробуйте обратиться к этому парню.
На велосипед сделал отличную "батарейку"...

www.youtube.com/@alexsolar9065
Его ТГ https://t.me/alexsolar77

Назад
Зверху Знизу