Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Я покупаю на разборках в Украине или с байк Компонентс

Ржунемогу) все в куче ))))

хто така?

Нужна! Но я думаю,мне вилка изначально хорошая нужна!))))

Они сейсас от 5500 и выше :(

Але ж вони працюють.
Я все з жахом згадую мою макетну вилку.

Доречі, купити щось, що працюватиме, можна набагато дешевше. Ті ж бу дарти чи безкінечну кількість старих маніту, які ще й люмінієві.

Мурзики не плохие но это уже как ни как прошлый век. Хотя, я как то хотел себе купить Мурзик 2001 года, и малость о них почитал прежде, так на тот момент они делались в Италии по супер технологиям:)

Фрм теж минуле століття, але за ними ведуть охоту всі вагофіли, що не хочуть відмовлятись від амо вилки. В старих вилках топорна вічна конструкція. Це робить їх трохи важчими за сучасні аналоги, вони не мають деяких модних налаштувань( котрі реально більшості й не потрібні взагалі), але вони працюють.
З мінусів лише деяке можливе шаманство з пильниками. Ну а з вбитими ногами чи башами звичайно не треба.

Якщо самому обслуговувати, то я б брав щось таке. Якщо в сервісі, то краще якісь відносно сучасні бо за хз не візьмуться.

Останнє редагування:
Так,а где посоветуете поискать б/у вилку? Тупо на олх,хтурист...? Или б/у это халепа?
А на Деревянко "Велостудия", какие о них отзывы?

Дивлячись що. Якщо нормальну вилку, то глянь і велостудію, і хт. Якщо щось стареньке, то будь-де, але дивитись треба.

Дивлячись що. Якщо нормальну вилку, то глянь і велостудію, і хт. Якщо щось стареньке, то будь-де, але дивитись треба.

Так а шо дивитись?
При покупке б/у вилки,как определить ее состояние. Помыл он ее,смазал,почистил - на вид отличная! А работоспособность,ее ресурс? Разбирать что ли?

Ну якщо брати у нормального продавця, то він фігню не тулитиме, а у разі її наявності продаватиме як є та сам все розкаже. У велостудії брати можна. На хт купа бариг перевірених теж є.

Купив ще планетарку ;р
Sram spectro s7 - остання модель планетарок, вироблена "по-старому".
Баті подарую, а то його трьошка шиманівська помирає, да й на недостачу передач скаржився. Хоча коли трьошку дарував йому він її ставити не хотів "нафіга мені ці передачі, тільки голову морочити, і так усюди заїзджаю, а де не заїду - пройдусь" :D

Останнє редагування:
Ох і затрахали ж китайці вже бухати. Ніяк спици не відправлять.

Ну якщо брати у нормального продавця, то він фігню не тулитиме, а у разі її наявності продаватиме як є та сам все розкаже. У велостудії брати можна. На хт купа бариг перевірених теж є.

Чтобы определить нормальный продавец или нет,нужно с ним хотя бы встретиться -- это понятно.
А если с Западной чуваки продают,якобы с хорошей репутацией.... Но продают б/у из рубрики: " Manitou, малый пробег,ухожена,своевременное ТО,один хозяин". Да и просит за нее $100-150... Начинаешь задумываться... 3000-4000 грн на данный момент... Покупать не глядя,веря на слово -- это глупость!
А в "Велостудии" ,если не ошибаюсь,макет-вилками не занимаются? Но можно приобрести б/у и новую от именитых производителей?

Репутація - все. Вона коштує набагато більше, ніж 4к грн, адже 1 поганий відгук відлякне багато можливих покупців, а відповідно й навару, а один аля "він мене кинув" раз і назавжди закінчить його кар'єру. І на відміну від магазину під домом, де можуть комусь втулили тухлятину, а потім відморозитись, про що ніхто й не дізнається, тут інформація розноситься миттєво та у тому саме середовищі, де укладаються угоди. Плюс магазин під домом не залишає варіантів - там купують бо це зручно, у інеті ж у кого не купуй, а все однаково "зручно" - поговорити, домовитись, заплатити через приват24, сходити на нп. Всі продавці однакові, різняться лише репутацією, яку не сховати. Навіть якщо змінять усі контакти - запаляться на товарі, на тематичних форумах всі всіх знають, а гуголь все пам'ятає.

Останнє редагування:
Купив фул карбо виніс та топкеп.
Знову. Минулі, що ніби купив ще на початку зими, китайці не відправили, хз чому, зарядив мінус.

Останнє редагування:
Приїхали мої спици.
Шкода, що повноцінно пласкі не влізуть у фланці втулки.

Ніпелі сріблясті. До кінця так і не розібрався які хочу - червоні чи сріблясті. Червоні прикольні, але потім купувати окремо та переставляти на передньому колесі. Влом. Плюс я ніколи не бачив червоних латунних, лише люмінієві. Що впринципі й логічно бо різнокольорове анодування дешеве лише в алюмінію. У бариги були на вибір "red, black, brass silver". Вирішив я зушлити, попросив "red brass nipples". Ну а чо - а може в них є червоні. Продавець вточнив - "red brass silver nipples?" :).
Якщо люмінієві пришлють - пох, якщо звичайні сріблясті латунні - теж пох. Вирішив вибір покласти на китайця. Китаєць обрав звичайні сріблясті латунні.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А я себе выхватил кассету ХТЯ двумя звёздами уставшими за 10$

Тифо, какие спицы ты себе взял?

Назад
Зверху Знизу