Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Никто не хо
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
? Если кто хо - просьба там порегаться, или мне на телефон.

Да я по цьому "холодку" ще купаюсь:)
Хочеться, але як завжди хз.

Не, это уже скорее элементы циркового искусства. Хотя для профессионального цирка, конечно, изящества и безукоризненности упражнений пока маловато - так что ещё пока, наверное, спортивная гимнастика :)

***, ну і лайно цей моторекс для ланцюгів. Ще влітку думав викинути *** бо його і на 50км не вистачало до початку шелестіння ланцюга. А зараз при біля нульовій температурі взагалі до 30 чи навіть менше, а на 50 ланцюг вже тупо скрипить. Чомусь мені вважалося, що по морозу краще повинно бути бо мастило застигає до стану консистенту.
Поїду зараз зефал універсальний візьму. Хвалять. Думав же тоді навесні його брати, але купився на крутий бренд та взяв моторекс втричі дорожчий.

Чудеса эквилибристики.

Поїздив на зефалі. Трохи більше сотні, з них 70 по грунтах, ланцюг мовчить. Виходить моторекс таки ***ня.

Я сейчас смазываю цепь тефлоновой присадкой. Смешивается тефлоновая присадка для авто 1:1 с очищенным бензином (галоша). Получается двухкомпонентная смазка. Масло по сухой погоде добавлять не нужно т.к. присадка изначально маслосодержащая. Для влажной погоды и зимы добавляется масло "по вкусу". Всё просто. Тот же финишлайн. Цепь стандартно смазывается, вытирается, бензин выветривается, тефлон с маслом остаётся в пинах и образует на цепи плёнку.

Бензин сохне швидче, ніж треба. Я теж колись намагався так змащувати - треба капати та одразу "розпрацьовувати" кожну ланку, інакше мастило не завди потрапляє куди треба.
Муторно це все. Я згоден заплатили за нормальне мастило, питання лише у тому, що хз яке нормальне. От моторекс - ***ня( принаймні для ненового ланцюга), хоча й коштує недешево й бренд крутий. Зефалька явно краща. Хоча по пилу незрозуміло, зараз його набагато менше, ніж влітку.

Останнє редагування:
В субботу, вот,
:) Хотя и не все из вызвавшихся в попутчики решились.

А хто в курсі, хто модерить в цьому розділі? Цікаво.

Очумелые ручки, наши дни :-)

podborka_vecher_21.webp

А кого я вчера видел на барахолке на желтом велосипеде, с черными квадратами, с кучей "всего самого необходимого" на руле, и там где челая куча рогов, так как на одном руде это всё точно бы не поместилось :)

Кто-нибудь сталкивался с детским велоприцепом, весьма необычным для наших краев?

Trek201.jpg

addBike-burley-Piccolo.webp

Покупать его за 200 долларов и тащить из-за бугра - не вариант.
Хочу попробовать сам сделать его. А то малой сам не потянет расстояния с нами ездить, а сидение детское до 25кг расчитано и уже на грани по весу будет к лету.
Думаю взять детский вел без передней вилки и переварить.

Ух, поїздив я по снігу на зимньому велі з макетною вилкою - ну це й ****. Руки болять. Виявилось навіть ссана рст гіла має можливість "працювати" на рідкому мастилі, але так само виявилось, що цього робити не треба. По-друге, бо сальники лайно та мастило вилазить нагору, ну і по-перше, бо вона стріляє шо ппц. Навпаки треба великий супротив в башах, щоб хоч якось притримувався відскок. Звичайно ж це й зтисненню заважатиме, але що робити.

Покупать его за 200 долларов и тащить из-за бугра - не вариант.
Хочу попробовать сам сделать его. А то малой сам не потянет расстояния с нами ездить, а сидение детское до 25кг расчитано и уже на грани по весу будет к лету.
Думаю взять детский вел без передней вилки и переварить.
Спробуй. Тільки не порушуй цілісність вузлів - ввари трубу в рульовий стакан.

дощі перед снігом не дали покататись :( До весни мабуть вже все. Хоча люд ще катає, бачив 2х сьогодні
зі: прислали парафін, буду парафінити ланцюг :)

дощі перед снігом не дали покататись
А я трохи встиг,
.
Власне, теоретично можна було б й сьогодні проїхатись, але, звичайно, тільки по асфальту. Викрутаси погодні: у четвер повернувся з Харкова додому, так після того гаплика, що довелось побачити і пережити у вас там, дивитись на поля та вулиці, що навіть не притрушені сніжком, було досить дивно.

Назад
Зверху Знизу