Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

А они его могут запросто "видеть" и как "линза Френеля" - с них станется :)

Хотя сейчас поискал по "линза френеля для фонаря" - находятся настоящие (и бесполезные для Вас) линзы Френеля :)

...а вот
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
по словам "рассеиватель для велофары купить", как положено.

Останнє редагування:
- там у продавца нет продаж, вот и гнёт цены... ну если не вышлет - не беда, если вышлет не то, что в описании - тогда хз... Но я думаю, это просто нормальный начинающий продавец!
Ну то як пощастить. Я теж нещодавно розповідав про смачні ціни в нового юзера, а по результату ****** випилений, ордер закритий адміністрацію та рефунд. До цього кілька разів у нових купував норм за найсмачнішими цінами.
Доречі, а чого не взяв одразу з акумами за 8 з чимось? Акуми самі 10+ коштують.

Зараз шукаю що собі в того бариги взяти нашару :D

В описании написано, что это головка от .... эээ
Это головка от EPC_LEF_S15, а в описании EPC_LEF_S15 указан диаметр 44mm.
Но я от думаю, что это может быть внешний диаметр, а не линзы, хоть линзы такого диаметра и находятся!

Доречі, а чого не взяв одразу з акумами за 8 з чимось?
там не понятно, какие аккумы, а мусор собирать как-то не хочется, пока наметил вот эти -

Останнє редагування:
Ну звичайно якісь нормальні краще, але ж їх треба зварити, дріт, кожух. Заряджати як? Купи стандартних зарядних модулів для літію призначені для окремих банок на 4В, а тут будуть з'єднані послідовно-параллельно на 8В.
А там все вже готове - батарея акумів з модулем заряду всередині + зарядка. На крайняк потім тупо самі банки можна було б поміняти, що я напевно і зроблю для другої своєї батареї бо вона в два рази гірша за іншу від брендового виробника.

Доречі можна павербанк заюзати, якщо є.

Останнє редагування:
Лизу нашел такую -
- но описание там крайне стрёмное: "LED lens angle : the angle can be adjusted ... Beam Angel: Adjustable Angle" и хрен пойми ))
купить их, а потом приклеивать к фонарю колбу, к колбе эту линзу на нужное расстояние.... ахахахаааа))

ПС. По одному заряжать буду, ибо нет веры в групповой заряд аккумуляторов! Повербанк 5V - здесь нужно 8.4, сусеки-отсеки заюзаю=)

Останнє редагування:
Это не тот рассеиватель, что даст овальный луч. Тут луч получится круглый, но бОльшего диаметра.

ПС. По одному заряжать буду, ибо нет веры в групповой заряд аккумуляторов! Повербанк 5V - здесь нужно 8.4, сусеки-отсеки заюзаю=)
Да драйверу пох абсолютно 5 чи 8.4. До 20 точно пох, далі вже можуть бути питання.

Купи холдер 4*18650 та зарядку на 4 - буде норм. Звичайно ж нормальна зарядка заряджатиме краще, ніж дрочовина в штатній батареї. Але те ж мудно. У моїй нормальній фарі на максимумі, на якому не можна стояти бо перегріється, на 4 години вистачає батареї, що є більш, ніж достатньо.

Нашел, где они продаются!

Вчера малость проехался - за грецкими орехами, и вообще:

DSCF8652.webp DSCF8653.webp DSCF8662.webp DSCF8671.webp DSCF8679.webp DSCF8682.webp DSCF8689.webp DSCF8694.webp

DSCF8695.webp DSCF8698.webp DSCF8705.webp DSCF8712.webp DSCF8721.webp DSCF8729.webp DSCF8731.webp DSCF8734.webp

DSCF8738.webp DSCF8743.webp DSCF8746.webp DSCF8752.webp DSCF8757.webp DSCF8760.webp DSCF8761.webp DSCF8767.webp

DSCF8773.webp DSCF8784.webp

Останнє редагування:
Сегодня проехал 9-10 км по трассе и частному сектору с новой смазкой. Вроде норм, хоть и на небольшом расстоянии. Холодно . Пыль по моему практически не тянет, результат пока удовлетворяет более чем. Конечно нужны более тяжелые испытания, когда жарко, пыльно или грязно и мокро, но пока увы, ни того ни того не имеем. Единственно в чем я уверен, что под дождём смазка не смоется.

Останнє редагування:
Где же такие места "за грецкими орехами и вообще" ??
Орехи были (хе-хе, немного помог славным дятлам - эти птички, увы, почти все орехи перепортили) около с. Ивановка, Барвенковского района. А всё остальное - это уже по пути домой, любимый маршрут по Донцу от с. Петровского (как раз на границе Барвенковского и Балаклейского района), через Завнороднее - Протопоповку - Чепель - Червоную Гусаровку - Байрак - на Балаклею. Дальше уже скучно: один асфальт, бо стемнело, и сусанить было уже некогда :-)
Всего 135 км.

Зараз шукаю що собі в того бариги взяти нашару :D

После того, как он пометил заказ отправленным и написал:
can you comfirmed the order received now ?
the aliexpress hold on the money very long time.
i have many orders now.. and not enouth money for sending the orders now.
if you can comfirmed the order now.
i will send crazy gifts free for you.. hope you support my job.. thank you very much..
я понял, что дней через 30 надо не забыть открыть диспут :D

З такими "процозиціями" від бариги вже завтра-післязавтра ордер заморозять, три дні на перевірку селера та скоріш за все рефунд бо ****** виявиться кидалою. Так само, як в мене з рацією вийшло. Тільки там схема хитріша була.
Щось розвелось кидал на алі. Кілька років, що я на алі, жодного разу не чув про таке, а тут он за місяць дві штуки я і ти. Хз що вони думають - для нових селерів оплата йде не одразу, а пару тижнів, акурат, щоб ті, кого вони теоретично могли кинути, встигли стуканути. Тобто навіть якщо ти зараз підтвердиш, то бабки селеру не переведуть, а доки переведуть хтось стукане та його та всі транзакції заморозять до перевірки, а потім все вернуть взад.

Коротше можеш шукати собі нову фару :D

Продаван таки виявився кидалою.
Ніби відправив, надав стандартний міжнародний трек, але він виявився фейковим. Таке насправді буває так як усе, що містить літієві акуми, відправляють партнерами з інших країн і для спрощення логістики не задрачуються треками. У мене не раз було - це норм.

Вчора прислав повідомлення, щось накшталт "дорогий покупець, вибачаємось за затримку з відправленням та згодні зробити знижку 4$. Відкривайте диспут". Увесь прикол в тому, що диспутів можна відкривати за закривати багато, але диспут, за яким був рефунд, вважається остаточним - ну типо ситуація владнана, ордер одразу стає закритим та претензії висувати вже неможливо.
Тож дурні, що можливо повідкривали б диспути та запросили частковий рефунд, в результаті отримали б назад 4$ з 22 та ніякого товару.

Сьогодні ордер заморожений, алі працює з селером. За три дні рефунд, якщо селер не надасть доказів чесної обробки замовлень.

Так що бачиш - нічого страшного в нових баригах.

пс - піду зараз нову рацію шукати. До тієї вже тангенту та додаткову 771 антену взяв, котрі мені без рації *** не потрібні :D

Останнє редагування:
Коротше можеш шукати собі нову фару :D
:ридаю: и еще неделю-две ждать рефаунда на карточку

Посмотрел на наши цены - и решил купить перчатки там -

Зато у них клеевые стержни для термопистолета по 10 грн самые дешевые, а в Элмире 40 за 12 штук!

Сломалась задняя фара, я ее перепаял, чтоб тупо горела, а сейчас увидел такую схему
- можно диоды взять помощнее и в корпус вклеить, припаять 5 вместо 10 , чтобы огонь туда-сюда перекатывался, или по кругу...

Ну дещо буває й тут дешевше. Хз, напевно оптом якось гребуть.

Зараз в отаких їзджу, але не зручно, як завжди пальці короткі, буду бігати в них.

Чекаю отакі, можливо підійдуть.

Останнє редагування:
Ті "наклейки", то резинове покриття. В подушечках же реальний силікон сотами, що дуже зручно на відміну від того, що схоже в тебе, де просто поролон чи пару зайвих шарів тканини в подушечках. У мене такі само без пальців, мені подобаються, тому й взяв ці.
Ніякої замши там звичайно немає, то тканина така кашлата.

Сломалась задняя фара, я ее перепаял, чтоб тупо горела, а сейчас увидел такую схему
- можно диоды взять помощнее и в корпус вклеить, припаять 5 вместо 10 , чтобы огонь туда-сюда перекатывался, или по кругу...
Купи нормальну блималку, навіщо цей колхоз.

Я собі нещодавно таку брав, добре світить, але треба ще щось послабше для їзди в групі додатково брати бо поб'ють.

Останнє редагування:
Орехи были (хе-хе, немного помог славным дятлам - эти птички, увы, почти все орехи перепортили) около с. Ивановка, Барвенковского района. А всё остальное - это уже по пути домой, любимый маршрут по Донцу от с. Петровского (как раз на границе Барвенковского и Балаклейского района), через Завнороднее - Протопоповку - Чепель - Червоную Гусаровку - Байрак - на Балаклею. Дальше уже скучно: один асфальт, бо стемнело, и сусанить было уже некогда :-)
Всего 135 км.

А живешь в Харькове? )))
135??? Не,я так за орехами ездить не умею! Может и хотел бы, но....
И еще в одинокого сусанишь?
А ближе где орехи еще остались,знаешь?

А живешь в Харькове? )))
Нет. Как раз на полпути до тех самых орехов :)
Касательно того, где ещё остались - на выходные
- на фото там есть и весьма некислый сбор грецких орехов :)
Вообще, по округе есть довольно много брошенных хозяевами дач, огородов, садов - там и орехи бесхозные часто попадаются.

И еще в одинокого сусанишь?

Вот,
:) Но пока глухо :)

Назад
Зверху Знизу