Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Переливал сейчас из литровой бутылки в маслёнку и измазал немного руки. Вы знаете, при том, что смазка достаточно ***кая, руки с мылом под горячей водой очень плохо отмываются. У кого есть желание и кто обитает Песочин или м.Гагарина, могу отлить в ваши шприцы для тестов, естественно бесплатно.

Останнє редагування:
Липке добре для мокрої погоди, але для сухої погано бо хапає бруд. А з тією купою лайна та пилу, що лежить на наших дорогах, це **** повна.

На срамівських ланцюгах якесь супер липке стокове мастило. Я цього року купував 3 ланцюги для зміни по колу і реально міг порівняти. Шаманівський кілометрів 250 проїхав, підзасрався та я його помив, хоча ще нормально тихо працював. Срамівський я навіть протерти нормально не зміг бо ганчірка тупо прилипала до нього. Тобто обхопити ганчіркою та протягнути ланцюг неможливо. Результат - після однієї покатухи до 100км на ньому було просто ппц скільки бруду. Працював тихо, але я помив бо занадто вже брудним був.

Я б спробував акуратно шприцем усередину втулок крапнути, щоб не замазати зовні. Якось треба зустрітись буде.
Густе та липке мастило звичайно ходить довго, але ж його дуже муторно доставляти усередину втулок ланцюга.

Ну... Десь пару років тому повіз людей по УУЛ - передбачалося проїхати всі п'ять, але вже після Олександрівської фортеці почало нещадно поливати, тож доїхавши до Лозівської та на півдорозі до Тамбовської плюнули, та подалися асфальтом до Лозовеньки... Ага, зараз: між Новоселівкою та Лозовенькою виявилась така собі напівзанедбана грунтівочка, та не будь-яка, а скажена розвезена глина :) Поки дотьохали до тої клятої Лозовеньки - були забрьохані по вуха у лайні; звичайно ж відразу, як вибралися до асфальту, дощ припинився і почалася спека - коли багнюка засохла та повідпадала, цепки блищали, як у кота яйця, але при цьому вищали, як зграя скажених кажанів :) І ніякий зефаль не допоміг, незважаючи на жалюгідні 50 кілометрів :D

Масло само по себе не густое, а ***кое. Липкость на руках не чувствую. Давайте пробовать. Сегодня вымою цепь в WD, смажу и проедусь в пыльные ***** :)

Ждем результатов теста! :)

Для пилы никак нельзя, чтобы на цепь налипала грязь, труха опилок, иначе п#здец цепи и процессу.

Срамівський я навіть протерти нормально не зміг бо ганчірка тупо прилипала до нього. Тобто обхопити ганчіркою та протягнути ланцюг неможливо.
То є так: срамівський консервант - скажена липучка. Хоча служить дуже довго без шерхіту та писку.

Масло само по себе не густое, а ***кое. Липкость на руках не чувствую. Давайте пробовать. Сегодня вымою цепь в WD, смажу и проедусь в пыльные ***** :)

З ВД не вимиїш ланцюг. Треба в баклашжі з бензом/уайтспірітом

Shunya сказав(ла):
З ВД не вимиїш ланцюг. Треба в баклашжі з бензом/уайтспірітом
Мыл и уайтспиритом в банке, в воскресенье попробовал тряпкой лохматой с ВДхой вымыть, запшикал обильно цепь ВДхой в банке, чуть посгибал цепь и вытер, нормально отмыло, понятно весь песок не вытрусил, но на скорую руку нормально и вони нет, а то на меня жена уже агрится за мытье цепи дома уайтспиритом,приходится выветривать.
Сегодня никуда не поехал т.к. нуивона#уй холодно.

Останнє редагування:
Заказал такой светильник (у какого-то стрёмного продавца за 2.89).
Какой у него диаметр лизны? Где можно найти такую Френеля?!

Вкладення

• Hot-Waterproof-and-High-Quality-Lamp-Head-of-the-1800-Lumens-LED-Bicycle-Light-Led-Bike.webp
    Hot-Waterproof-and-High-Quality-Lamp-Head-of-the-1800-Lumens-LED-Bicycle-Light-Led-Bike.webp
    23.3 КБ · Перегляди: 72
Хз діаметр, але їх окремо продають китайці. Десь за ті ж 3$.

Где можно найти такую Френеля?!
Вам нужна именно линза Френеля, или всё-таки горизонтальный рассеиватель, для получения нормального овального пятна? Последними на Харьков-Туристе кто-то из продавцов фар приторговывал - диаметр 38-39 мм. (на фару. Для установки на фонарь можно обточить). Но с ali, наверное, обойдется дешевле местных 100 гривень :)

IMG_0841.webp

А на твоєму фото не лінза френеля? ;)

Кільцева чи ні то вже деталі.

Заказал такой светильник (у какого-то стрёмного продавца за 2.89).

Ти ж розумієш, що вона стопудово без акумів? Хз з яким штекером - юсб чи 6мм круглим аля бп.

Знову нє. Френеля - то набір різної геометрії лінз, які працюють сукупно як одна велика лінза. А розчіювач той складається із кількох абсолютно однакових напівциліндричних лінз, кожна з яких працює окремо і самостійно, цільної картинки не даючи.

Ну хз.

Доречі, а що за ліхтарик? Тільки но поліз на алі глянути. Виявляється китайці на фоні популярності цієї моделі провернули класичний фінт запиливши дрочовий ліхтарик на простому звичайному маленькому діодику, що живиться напряму від батарейок всередині корпусу, напевно CR2032. І коштують десь 2.5-3.
Чи не таку дроч ти купив? Їй ніяка лінза френеля не допоможе. ;)
Є і нормальні такі фари некомплектні чи з юсб дротом під павербанк, але вони мінімум 7$ коштують.

фінт запиливши дрочовий ліхтарик на простому звичайному маленькому діодику, що живиться напряму від батарейок всередині корпусу,
Та здається, там величенький кристал на фото, і провід нагрецято стирчить... Може, правда, приїде щось не те, що на фото? ;)

Ну в нього на фото норм, але він же скоріш за все ліве з гуглу взяв.

От посилання на зазначений дроч. І такого валом.

додано
***, в нього корпус пластиковий - зсередини на різьбі видно шов. Звичайно з таким діодом металевий корпус непотрібен, але шкода, я вже думав взяти пару баті на вел, там напівсамопальні світилки, корпуси нормальні не завадили б.

Вгоризонтальный рассеиватель, для получения нормального овального пятна
Угу, хотя бы название в такой форме, в которой его видят китайцы.

Кільцева чи ні то вже деталі.
Ти ж розумієш, що вона стопудово без акумів? Хз з яким штекером - юсб чи 6мм круглим аля бп.
вот это уже детали, а форма лизны - никакие не детали!!! Её надо такую, чотб светила нормальным овальным пятном.

Доречі, а що за ліхтарик?
- там у продавца нет продаж, вот и гнёт цены... ну если не вышлет - не беда, если вышлет не то, что в описании - тогда хз... Но я думаю, это просто нормальный начинающий продавец!

tifo, вот только вотэтого ненадо, шо я CREE-T6 от широкоугольного светодиода не отличу?! =)))
я еще год назад у Вас про радиатор спрашивал - www.kharkovforum.com/showthread.php?p=48304634#post48304634

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу