Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

а я то думаю, хуле у меня ничего не разваливается, а я же сам его собирал:ги:

Но самый лютый фейл случился уже почти дома, когда я приподнял вел, чтобы перенести его через ручей, и из него... выпало заднее колесо!! Оказалось, что эксцентрик также не был затянут.

У меня переднее чуть не отпало :D. Благо знакомые посмотрели вовремя.

Папаня, что там с седлом?
Вытащил или может мы всей веткой соберёмся и вытащим его? :D

Пока руки не дошли. В гараж попаду - буду пробовать. Некогда блин :(

То не дуже й хочеться, якщо налаштовувати себе ще треба.

Уєбався сьогдні два рази. Один на стежці повз журку від барабану до каравану - вилетів з траси :D. Другий майже на рівному місці майже на нульовій швидкості - вкрай розвалений тротуар з 15+см провалами, зіслизнуло колесо у провал і під гострим кутом зачіпитись та заїхати не змогло - через руль вперед вийшов :D

Я ж не про гроші, а про налаштування себе. Якщо шкода грошей та вагаєшся - не купуй.
Взагалі гроші треба витрачати лише з радістю. Інакше нахуа.

Насосик :р
Ремінець, щоб не загубити.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я ж не про гроші, а про налаштування себе. Якщо шкода грошей та вагаєшся - не купуй.
Взагалі гроші треба витрачати лише з радістю. Інакше нахуа.

не шкода, просто їх треба збирати:ги:

Звичайно ж, качає якось швидко навіть. Ну я сподівався на гірше.

І не купуйте оті красиві педалі, що я світив - один маленький зовнішній підшипник і все, всередині просто втулка :рл:

Це ****, а не прикрість. Плюс до цього - втулка конічна, тож для правильної роботи подібного підшипника скольжения( хз як українською) потрібен правильний продольний натяг, а вісь люфтить продольно :рл:
Думаю зараз що підкласти під підшипник, щоб підтягнути вісь.

Останнє редагування:
та нафіг воно тобі потрібне? контакти став)

Не хочу. Я ж серйозно думав у цей бік місяць тому, коли вирішив поміняти педали. Але контакти = їздити лише у спец взутті, а я влітку часто у тапках їзджу, якщо недалеко.
Контакти це заєбісь, але універсальність відпадає. Я на велі не лише на покатушки їзджу - я не можу відмовитись від "сів у чому є та поїхав".

Треба проставочних шайб підібрати, щоб прибрати продольний люфт та реалізувати потрібний натяг. Хз де та як ті шайби робити.
Соберу як є та пох.

зате недешеві педалі:D сам зараз катаю на барабанівських за 60грн, гарні, проблем ніяких

Приехали ещё одни перчатки - очень удобные :)

c99f56908cb2.jpg

efdea31b81dc.jpg

Вот люблю я перчатки "с пальцами", не знаю почему, но мне в них комфортнее катать.

А я взагалі з пальцями не можу - бо під мою руку знайти не можу фізично. Довгі пальці в мене, особливо середній, на см точно стирчить над сусідніми - початки пальців на перчатці ніколи на місце між моїми пальцями не долазять.

зате недешеві педалі:D сам зараз катаю на барабанівських за 60грн, гарні, проблем ніяких

23$, шкода.

Назад
Зверху Знизу