Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для поиска лекарств

Re: Тема для поиска лекарств

А, що таке, взагалі, запалення? Від чого?

я там вищче написала, йшлося про під підлітковий висип. я не знаю, шо там може гнити під тонким шаром стрептоцидового порошку

я там вищче написала, йшлося про під підлітковий висип. я не знаю, шо там може гнити під тонким шаром стрептоцидового порошку

Якщо притрушувати, як пудрою, то нічого не буде. Та й як лікування, стрептоцид, то таке... самозаспокоєння..чесно кажучи.. Як відомо, можна й чистою водою і отруїтися, і вилікуватися, головне вірити.

Якщо притрушувати, як пудрою, то нічого не буде. Та й як лікування, стрептоцид, то таке... самозаспокоєння..чесно кажучи.. Як відомо, можна й чистою водою і отруїтися, і вилікуватися, головне вірити.

ну так давайте вже й чисту воду по рецептах:D

пс.: я знаю шо робити з підлітковим висипом. вибачте. мова не про це

ну так давайте вже й чисту воду по рецептах:D

пс.: я знаю шо робити з підлітковим висипом. вибачте. мова не про це

Що, стрептоцид теж по рецепту? Таким чином і мазі з антибіотиками по рецепту, чи ні?

тю. ну запалення ж знімає. вдалось. шкіра трохи здоровіша у дитини. я теж днями з'ясувала, шо воно тепер по рецептах - матюгалась голосно

Тю... Я ні коли їм не користувався. Ранозагоюючі є. Для стерилізації - метиленовий синій, або фарба Кастелані (пурпурова). Це для тих місць, де можна фарбувати, бо синій змивається спиртом, а кастелані - взагалі погано змивається.
Ну і загоюючє - левомеколь. Він після херургічного втручання використовується, і в опіковому.
Хирургія кісті - взагалі його з димексидом розведеним 1:11 мішає, де димексид як транспорт.

Щоб промити - в мене декасан южелі. Хтось хлоргексидином миє - я декасаном через його РН, він близький до органічного, не викликає болю при обробці.
(або проста перекис водню).

Накуа стрептоцид - гадки не маю.

Точно, прилипає, а потім під ним гниє.

Під стрептоцидом? То хня якась. Гнити точно не повинно, може підробний. Але він і не підробний непотрібен. Промити ... ну фуроциліном, марганцовки зараз не знайдеш (хоча, в мене залишилась і ще не закінчилась, буквально позавчора використовував).
Да дохрена чим обробити можна безрецептурним, якщо рана. Звісно, для висипів та гнойників - більшість з цього не працює, там проста треба піти до дерматолога і нехай виписує рецепт на те, що пропише, бо можна на лікувати всю рожу в кратерах.

Тю... Я ні коли їм не користувався. Ранозагоюючі є. Для стерилізації - метиленовий синій, або фарба Кастелані (пурпурова). Це для тих місць, де можна фарбувати, бо синій змивається спиртом, а кастелані - взагалі погано змивається.
Ну і загоюючє - левомеколь. Він після херургічного втручання використовується, і в опіковому.
Хирургія кісті - взагалі його з димексидом розведеним 1:11 мішає, де димексид як транспорт.

Щоб промити - в мене декасан южелі. Хтось хлоргексидином миє - я декасаном через його РН, він близький до органічного, не викликає болю при обробці.
(або проста перекис водню).

Накуа стрептоцид - гадки не маю.

ти зараз кажешь про більш серйозні проблеми. чи то забув, шо таке підліткові проблеми:D старий поц:D.
нє, метиленовий синій мазать малому на пику я відмовляюсь - вчителів жалко:D

ти зараз кажешь про більш серйозні проблеми. чи то забув, шо таке підліткові проблеми:D старий поц:D.
нє, метиленовий синій мазать малому на пику я відмовляюсь - вчителів жалко:D

Пам"ятаю, саліциловим спиртом підліткам казали змазувати прищики.

с 1 августа антибиотики в Украине начали отпускаться по электронному рецепту,
однако переходный период для этой категории лекарств также продолжается.
До конца 2022 года в ходу будут как электронные, так и традиционные бумажные рецепты
Е-рецепт действителен в течение 10 суток.

Назад
Зверху Знизу