3000 грн на місяць

Тема для любителей ;)

Re: Тема для любителей ;)

c3472d0ef54149bd7a79.webp

З днем народження, легендо! 5 неочікуваних фактів про Генрі Форда ?
Сьогодні ми святкуємо 158-річницю геніального підприємця і засновника корпорації Ford Motor Company ‒ Генрі Форда.
Ось 5 цікавих фактів про цю цікаву і неординарну особистість:
1️⃣ Він був добрим другом Томаса Едісона, якого більшість з нас знає як винахідника телефонного передавача та електричної лампи розжарювання.
2️⃣ Генрі Форд заслужив довіру інвесторів, коли у 1901 році сконструював авто для перегонів потужністю 26 кінських сил.
3️⃣ У 1918 році Форду перейшли 100% прибутку його компанії. Заради цього він залякав акціонерів, що забере з собою кращих працівників до новоствореної компанії Henry Ford and Son і ті розоряться. Тоді вони продали йому свої акції у Ford Motor Company і Форду належав вже не 51%, а весь прибуток компанії.
4️⃣ Модель Генрі Форда Ford-T, більш відома як “Бляшанка Ліззі”, перемогла на трансконтинентальних перегонах 1909 року. Але пізніше її дискваліфікували через те, що двигун замінили під час перегонів.
5️⃣ У 1942 році Форд запатентував автомобіль, який майже повністю створив з сільськогосподарського пластику. Але тоді ніхто не оцінив перспектив такого авто, тому широкої популярності він не набув.

e58797466e7958076c55f2b.webp

Ага, она любительница проблему раздуть там, где ее нет.

А мож она романы пишет, а тут тупо тренировочные абзацы пишет чтобы реакцию посмотреть, а потом самый аншлагный слог в книге отражает. Вот выйдет книга Малой "25.4см хуя в 255 оттенках малиновых цветов", тогда Вы будете за локти себя грызть и душу свою терзать, истязаясь мыслями "а не Остап ли это был, раз цвета малиновые всех оттенков отражены?!" :D

А мож она романы пишет, а тут тупо тренировочные абзацы пишет чтобы реакцию посмотреть, а потом самый аншлагный слог в книге отражает. Вот выйдет книга Малой "25.4см хуя в 255 оттенках малиновых цветов", тогда Вы будете за локти себя грызть и душу свою терзать, истязаясь мыслями "а не Остап ли это был, раз цвета малиновые всех оттенков отражены?!" :D

Я Командирше не изменяю! :увага: :D:D:D

Командиииршааа!!!
Остапа надо дустом продезинфицировать после Малой. Дустовую ванну ему наколотите и спиртовым 98%-ным раствором протрите.
:D

Ты уже явно в той норе побывал! :іржач::іржач::іржач::іржач:

Ну я же пиво с водкой не пью, как некоторые тут ото. Так шо. А ты вот даже не помнишь нифига. А Малая ж предварительно ещё и контрольный битой в голову бьёт чтобы память отшибло. :D

Теперь ясно чего ото Остап по ночам шастал по набережной - очнулся среди ночи на асфальте, "где я?, кто я?, почему я?!!", а Малая тем временем уже мчалась домой на такси после того, как выгрузила его из багажника на тротуар.
:D

Ого. У вас тут весело.))

ESPIkWQXcAALAOM.webp

Назад
Зверху Знизу