Там же черным по белым написано, что Авакову уже неоднократно пытались передать обращения избирателей. И что Каряка шел с неотвеченными с декабря и января обрашениями и документом Регламентного комитета Верховной Рады, в котором Аваков обязался рассмотреть обращения.
Не тупи. Вы его ведь заранее заготовили это объявление, значит готовились к провокациям.

Андрей, ну ты же реально не настолько тупой что бы так нереально тупить.
Тогда подробно:
Приймальні Авакова не працюють. Приймати звернення від громадян Аваков відмовляється. Чи може він використовує свої повноваження не за призначенням? Журналістами до Верховної Ради направлено відповідне звернення.
Голові комітету з питань регламенту, депутатської етики та
забезпечення діяльності ВРУ, вул. Грушевського, б.5, м. Київ,
01008, В.В. МАКЕЄНКО
на Ваш №04-34/11-469 від 06.03.13р.
СКАРГА
Мною отримано вказано листа за Вашим підписом (додаток 1) про нібито неотримання народним депутатом Аваковим А.Б. мого звернення (додаток 2).
Але, це не відповідає дійсності, оскільки згідно зворотнього повідомлення, чеку про відправку (додаток 3), розпису уповноваженої особи Дролерова О.С. це звернення було отримано 22.12.12р., а чому не передано, то запитання до підлеглих Авакова, чому не виконано Інструкцію про діловодство, а також, що передати це звернення після листування Вами з ним, нічого не заважало, та призначення ним внутрішньої перевірки, окрім особистого бажання.
Крім того, як вказано у Вашому листі з посиланням на лист Авакова А.Б. від 22.02.13р. №31, він «готовий розглядати звернення в установленому законом порядку», то також, йому нічого не заважало, отримавши мій лист від Вас та інформацію від органів прокуратури про моє звернення, розглянути та надати відповідь, але і в цій частині ним обіцянка не була виконана, відповіді від нього на мою адресу до наступного часу не надходило.
Також, оскільки ним ставляться перепони зверненні до нього громадян, як через його приймальні, так і особисто до нього, то я з цим самим зверненням підійшов до нього ще 15.12.12р. де до мене (додаток 4) та інших не зручних та не «ручних» журналістів було застосовано, як не передбачені законом форми перепон, а також і фізичне насилля, статтю з цього приводу (додаток 5), а також електронну адресу з відео обставинами цього факту надаю
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. За цими фактами правопорушень було відкрито кримінальне провадження
(додаток 6).
Заяву, яку ним не розглянуто було вручено йому особисто, а тому казати, що він її не отримав неможливо казати взагалі, на підтвердження чого надаю посилання у вільному доступі відео, де 18.12.12р. мною таку заяву вручено, а ним отримано
.
Про те, що народним депутатом навмисно ставляться перепони у вільному допуску до нього громадян, вже неодноразово освітлювалось ЗМІ, про його не працюючі приймальні за різними адресами. 17.01.13р. його так звана мобільна приймальня не приймала
, відео з цього приводу та відзнятий журналістський матеріал долучаю
(додаток 7,8), а також і 05.03.13р. (додаток 9)
.
12.02.13р. вже з іншим зверненням я підійшов до нього з іншим зверненням, але він самоусунувся від своїх обов’язків, а за його вказівками мене умисно не допустили до нього підійти, що підтверджується відповідним відеозаписом у вільному доступі за адресою
.
На підставі викладено прошу на засіданні комітету за моєю участю, внести у порядок денний засідання питання про викладені мною факти, де при розгляді надати оцінку діям з боку народного депутата Авакова А.Б.: встановлення акредитації для журналістів при проведенні народним депутатом Аваков А.Б. прес-конференцій та не допуск до конференцій за участю народного депутата Авакова А.Б. окремих, вибіркових журналістів, не надання взагалі відповіді на моє звернення отримане Аваковим А.Б., як особисто з рук в руки 18.12.12р., так і по пошті 22.12.12р. про що мною надано беззаперечні докази, надати оцінку не працюючим приймальням цього народного депутата, врахувати висновки комітету в наступній роботі, висновки надіслати до органів прокуратури, яки розглядають з цього приводу матеріали, відреагувати на порушення Авакова А.Б., попередити про недопущення порушень в його діяльності, зобов’язати відновити мої права, у тому числі і шляхом надання мені відповіді.
Якщо викладені питання в цій скарзі входять до повноважень Комітету з питань інформації, прав журналістів, то прошу передати це звернення.
За результатами розгляду та прийнятими заходами реагування повідомити мене письмовою, мотивованою, повною відповіддю.
Додатки по тексту на тринадцяти аркушах.
О. Каряка рік 2013, місяць березень, день 18-й