Эта " избитая до полусмерти"(у которой нет ни одного синяка и царапины) журналистка Ольга Сницарчук, вот что она пишет в социальной сети. ...
Дорогой товарищ Nikl.
Что бы ты не писал, совершенно понятно, что твоя задача всячески обелять и выгораживать действия власти, ментов, гопников, прокуроров, судей и т.д.
Ты выискиваешь в чужих словах или действиях любую зацепку, чтобы хоть немного очернить противника власти и обелить власть.
Ты просто цепной пес большого начальника. Я понимаю, это твоя работа.
Как по-мне, ни один человек не может считаться нормальным, если он открыто симпатизирует власти, особенно такой, как наша.
И, вдобавок, чмырит и очерняет тех, кто сам выступает против власти.
Короче - ты ментальный мент. Мусор.
шановний Brain jumping, ви пропонуєте нове повстання кармелюків?

Я вірно вас зрозімла

?
Ні, зовсім не це.
Я пропоную об`єднуватись та озброюватись.
Об`єднуватись у професійній спылки, громадські організації, громадянські рухи, тощо...
Всередині цих об`єднань громадян створювати бойові отряди самооборони.
Озброюватись
грішми, адвокатами, бійцями, інтернет-хакерами, тролями, продажними ментами, власними сайтами, та інтернет-каналами.
Що повинні робити ці бойові отряди самооборони?
Вираховувати та відловлювати ублюдків, здавати їх ментам у юридичному супроводі, підключати до процеса адвокатів, пресу, надавати розголосу цю подію...
Тиснути на слідство, підкупати свідків, ментів, суддів, та домогатися посадки *******.
Створювати нестерпні умови для *******, та членів його сім`ї. Широко та голосно інформувати його сусідів та друзів про його вчинок. Тролити його в соціальних мережах. Перешкоджати йому просування в професійному плані.
Віраховувати ватажків, провокувати їх, робити підстави, фабрикувати проти них кримінальні справи, добиватися ув`язнення. Для цієї роботи потрібні: бійці, юристи, адвокати, продажні менти. За певні гроші таких людей можна буде знайти. Питання, де брати гроші. Відповідь: а) внески самих журналістів та громадських активістів, внески громадян, благодійні внески підприємців та політиків. Звісна річ, що "мочити" великих злочинців від влади буде неможливо, але висмикувати дрібноту та безжально розправлятись з нею буде цілком можливо. Це буде уроком для інших бійців, які зараз легко погоджуються брати участь у брудних справах. Вони впевнені, що це буде весело, та беспечно, і що їм за це нічого не буде. А якщо вони будуть знати, що хтось з них може раптово попасти "під роздачу", то вже добре подумає... Ось, що я про це думаю...
Тощо.
Я розумію, що я дуже радикально налаштований.
Але час вимагає саме таких дій.
------------------------------------------------