Статус: Офлайн
Повідом.: 34309
Повідом.: 34309
Цікаво а який рівень безробіття в Україні? І як вирахувати рівень прихованого безробіття коли безліч людей виконують різні роботи без офіційного оформлення та відповідно без сплати податків і при цьому не стоять на обліку у центрах зайнятості?....
Это как раз не скрытая безработаца, а наоборот "скрытое трудоустройство". В то время, как официальная безработица на Украине 3-4%, следует учесть, что значительное число людей стоящих на учете в центрах занятости на самом деле работают, получают зарплату и безработными не являются. Тогда получится, что безработицы на Украине вообще практически нет.
...І взагалі термін "середня заробітна платня" не є об'єктивним показником: так наприклад зп прем'єра 40000 грн/міс а мінмальна 420 - то яка середня?....питання не в абсолютній кількості грошей у зарплатні а у кількості товарів і послуг, які можна придбати за ці гроші (я гадаю жодна людина, яка хоть трохи розуміє основи економіки погодиться з цією тезою)
Я думаю, Sforza как раз и имел ввиду то что ты написал. Что хотя средняя зарплата в Польше и выше чем в России, уровень жизни в Польше ниже.