Текстовая трансляция из конституционного суда...

• Автор теми Автор теми mytoppage
  • Дата створення Дата створення
Цікаво а який рівень безробіття в Україні? І як вирахувати рівень прихованого безробіття коли безліч людей виконують різні роботи без офіційного оформлення та відповідно без сплати податків і при цьому не стоять на обліку у центрах зайнятості?....

Это как раз не скрытая безработаца, а наоборот "скрытое трудоустройство". В то время, как официальная безработица на Украине 3-4%, следует учесть, что значительное число людей стоящих на учете в центрах занятости на самом деле работают, получают зарплату и безработными не являются. Тогда получится, что безработицы на Украине вообще практически нет.

...І взагалі термін "середня заробітна платня" не є об'єктивним показником: так наприклад зп прем'єра 40000 грн/міс а мінмальна 420 - то яка середня?....питання не в абсолютній кількості грошей у зарплатні а у кількості товарів і послуг, які можна придбати за ці гроші (я гадаю жодна людина, яка хоть трохи розуміє основи економіки погодиться з цією тезою)

Я думаю, Sforza как раз и имел ввиду то что ты написал. Что хотя средняя зарплата в Польше и выше чем в России, уровень жизни в Польше ниже.

Я думаю, Sforza как раз и имел ввиду то что ты написал. Что хотя средняя зарплата в Польше и выше чем в России, уровень жизни в Польше ниже.
Ну не знаю, в Росії не був, сказати не можу. А от щодо рівня життя в Польщі, то нічого... сподобалось...
Викладач має власне авто; 2 будинки (і це звичайний викладач); можливість поїхати у відпустку відпочити десь нормально, а не в село, на дачу; і при цьому всьому вистачає досить часу на роботу і підгтовку до пар.
Питання:
1) А як живе викладач в Росії?
2) А як живе викладач в Україні?

В Україні викладач не живе, якщо він:
1. не бере "на лапу";
2. не має додаткових джерел доходу від репититорства
3. якщо він не старий пень завкаф, ректор і т.д. - у них зараз досить значні зарплати+вислуга років.

можливо щось пропустив - поправте будь-ласка, перелік відкритий.

молодий викладач не має жодних стимулів в Україні від роботи викладачем в одному ВУЗі та лише за одним фахом....

В Україні викладач не живе, якщо він:
1. не бере "на лапу";
2. не має додаткових джерел доходу від репититорства
3. якщо він не старий пень завкаф, ректор і т.д. - у них зараз досить значні зарплати+вислуга років.

можливо щось пропустив - поправте будь-ласка, перелік відкритий.

молодий викладач не має жодних стимулів в Україні від роботи викладачем в одному ВУЗі та лише за одним фахом....

Має. Теоретичну можливість потрапити (на свою ******ю) в аспірантуру і потім її (може) закінчити. :-)
Це я вам як молодий викладач кажу :-)
П.С. На лапу не беру, репетиторством не займаюся, та й ректор і завкаф з мене поки що нікудишній :-)

Сподіваюся з часом таким і залишуся :-)

День 8-ой - Посилання видалено - new

Назад
Зверху Знизу