Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я тут в сенсорной депривации уже без малого год. Телефоны меня и так не беспокоят. Войну тут если специально нет желания мониторить, то негде увидеть (не скажу, правда, что у меня его нет).просто супер.. вам респект .
хотілося б все вимкнути, всі телефони, лягти в такій кімнаті в повній тиші і слухати лише шум печі взимку,
звісно без війни в країні, бо так не розслабишся повністю..
Дяккапелюх на машинці , дзеркало, сама машинка , штори, зелень-все так органічно..
скажіть, а це ваше родинне житло? ці картини вишивкою, ці ковдри ручної роботи, ці меблі- ваших предків?Выбирай, пися Переглянути вкладення 13220428
Переглянути вкладення 13220429
Борщ это. По-простому. И собачья каша в красненькой.
Нет. Это случайное жильё в эвакуации. Просто нежилой дом. У меня нет предков в смысле передачи традиций, я их не знала, и не знаю была ли у них своя культура. Сейчас их никого нет в живых.скажіть, а це ваше родинне житло? ці картини вишивкою, ці ковдри ручної роботи, ці меблі- ваших предків?
природа -супер👍
Вся вышивка в доме - это действительно ручная вцшивка какой то женщины этого домаскажіть, а це ваше родинне житло? ці картини вишивкою, ці ковдри ручної роботи, ці меблі- ваших предків?
природа -супер👍
Переглянути вкладення 13220622Алиса, большой хер важен?
А твой опиннион?)
Я не понимаю, как мои сугубо индивидуальные предпочтения могут иметь значение для окружающих. Но 18+ вполнеА твой опиннион?)
+518+ вполне
Так я для себя спрашивал. А то немножко земля из под ног ушлаЯ не понимаю, как мои сугубо индивидуальные предпочтения могут иметь значение для окружающих. Но 18+ вполне