Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тримайте ще одно пророцтво . Ця імперія скоро рухне , і наівно думати,що нас не заціпить.
Татьяна тебе спасательный круг предлагает, как заблудшему сыну, а ты про конспирологию
ps хочется верить, что наш главный разведчик окажется прав и этики педiки таки с треском распадутся.
.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Недурно.
Немного критики. Маловато на троих. Три куста клубники да три куста смородины и столько же помидор. Не хватит на семью даже для стола, не говоря уже о джеме на зиму. Где огурчики??. Еще, на забор с соседом можно было бы кинуть что-н вьющееся, а то как на витрине. Да, и саженцы постарше бы брал, чтобы через год плодоносили.
А куда туи подевались, которые по периметру забора?
Все форсишь да понторезишь )) 'Я жеЗараз планую в Харкові купити квартиру . Може хтось продає щось добре ?
Все форсишь да понторезишь )) 'Я жеВелюровинвестор'!
Хорошо тебе с такими приходами, а людЯм приходится - курочка по зернышку, тихой сапой, простатит да геморрой насиживать ((((((((
![]()
А куда туи подевались, которые по периметру забора?
Ты в теробороне?
Вот жешь рано сегодня ***ди оркские разбудили ((
Реально акков десятков 5 уже, ебнауца
Макс Джобе, чи можна втратити ****уальність ? Чи були у вас такі випадки ?
Цикве питання
Що таке ****уальність на ваш погляд? Мені ні разу не говорили що я ****уальний у контексті там..якби я візуально оцінювал дівчину якусь. Здається що у всіх випадках я вдало проникав у голову моїх дівчинок, та ****уальністью визнавали мої дії та вчинки. Мабуть якось так.
То дуже легко зробити , коли в неї огірок працьовитий. Але уявіть собі іншу ситуацію . На початку місяця дівчина вам здається уххххз якою ****і . А вкінці як з тою рудою : на таке . Навчання...
А дівка то та сама . Що змінилося ? Чому вам так швидко набридають жінки ? Чому ? Я не розумію