Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я не дуже боюяся , що мене вбьють в гардеробі у Львові , просто показую той перший бронік , з партії що ми привезли з Чехії . Коштує 500 євро .
Я по - перше відмовився в тому приймати участь . Бо як для мене то дорого , але проаналізував і не знайшов кращої пропозиції . Допомагаєм зсу, вірим в перемогу . Ну і цей екземпляр звичайно теж поїде на війну . Бо ці кончені, що в них стоять на блокпостах у Львові в 30 км від Польщі , я би їх сам з них здирав би.
Это какая-то плитоноска, а не броник
Разве что для внутренних перемещений, а для позиций не годится.
Ногі Олад*є ))))
Это какая-то плитоноска, а не броник
Разве что для внутренних перемещений, а для позиций не годится.
Странно..Неужели бронежилеты сложнее делать чем смартфоны ?
Кмк китайцы на заказ, за месяц сошьют на все ВСУ. И не за $500. А если требовать и контролировать качество, то и сделают качественно
А тіло Джареда Літа
)) они кроме ****а ничего не произведут. Турки делают все на порядок лучше. Нет просто времени физически ждать
Где у вас мясо вкусное, без этих колхозных туристических вытребенек?
А тіло Джареда Літа
Не розумію . Букви начебто знайомі ...Літери такі самі . Але нічого не розумію.
наробили переполоху
Чекаю на увесь сезон.бачили we crashed ?
Чекаю на увесь сезон.
Хочу морбіуса. Хоча рейтинг і слабкий
де жерти м'яса, щоб у міру м'яке, соковите, та щоб виглядало не дуже нічибто виїхав у село до панянки у гості?
де жерти м'яса, щоб у міру м'яке, соковите, та щоб виглядало не дуже нічибто виїхав у село до панянки у гості?
Не бачу такого. У планеті кіно з 28.04він начебто є у мультіплексі