Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

)) видос там зачотный. Ему за дискредитацию пару лет ввалят
Я і ригала і сміялась водночас :D
Зі. Червона краватка і такі погляди :любов::D

Вкладення

• 334BE7FF-9562-4CE7-9A20-462FC694F9CF.webp
    334BE7FF-9562-4CE7-9A20-462FC694F9CF.webp
    131.6 КБ · Перегляди: 101

Давайте подробиці:yahoo:
Блін, та весь телеграм на вухах стояв. Як то можна було пропустити))
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Але ніякий він не полковник, як виявилося))

Блін, та весь телеграм на вухах стояв. Як то можна було пропустити))
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Але ніякий він не полковник, як виявилося))

Патриции пригласили гетер и устроили оргию....(с)

Венгерский сложный. Польский к украинскому намного ближе по звучанию

це ж фіно-угорська мовна сім'я. як вони з'явились у Європі загадка :незнаю: усі інші мови Европи більш меньш спорідняни

це ж фіно-угорська мовна сім'я. як вони з'явились у Європі загадка :незнаю: усі інші мови Европи більш меньш спорідняни

Якщо вірити місцевим екскурсоводам угорці йшли з Уралу та вій їх орел Туру- тотем угорців
Чим їм Карпати сподобалися більш ніж Урал - невідомо.

Ти в Закарпатті бачиш більше ніж у Харкові?
Дивина та й годі.....

А щодо мови я міркую так: важливо те,що каже людина а не те якою мовою.
І суперечки яка мова має бути - то є шовінизм із задатками нацизму
Українці насправді розмовляють і українською, і угорською, і румунською, і німецькою,і словацькою, і татарською, і вірменською і багато ще якими мовами у тому числі й російською. Нажаль я володію українською трохи краще за Азарова

мова це зброя. як вияловилося. бо через неї розповсюджується брехня та пропаганда. так пропаганда бува й англійською.

Якщо вірити місцевим екскурсоводам угорці йшли з Уралу та вій їх орел Туру- тотем угорців
Чим їм Карпати сподобалися більш ніж Урал - невідомо.

а на Уралі води звідки?

мова це зброя. як вияловилося. бо через неї розповсюджується брехня та пропаганда. так пропаганда бува й англійською.

Тому не бачу різниці якою мовою спілкуватися

а як школу закінчила не знаючи мови, купила атестат?:D
У школi де я вчилася не було той мови у перелiку дисциплiн :)
Бо дитинство пройшло у далекому пiвнiчному мiстi...:кручусь:

Венгерский сложный. Польский к украинскому намного ближе по звучанию
У мадьяр кажется язык из финской группы. Ппц какой сложный

Тому не бачу різниці якою мовою спілкуватися

То все від обізнаності йде. Якщо ти пияка з- під алчевська, якому все одно що росія що Україна - то мова йому не нужна. А якщо трохи цікавишся своєю батьківщиною , родиною , землею , хочеш жити на ній , а не в постійній російській окупації , знаєшся на історії нарешті - то мова сама до тебе прийде з наших книжок ( ви же читаєте чи *****) , з наших досліджень ( ви же цікавитесь чи ***** ), з наших вражень від подорожей по неньці. Кожне місто має свою душу і всі вони одразу єднаються , коли приходе біда . Крім Алчевська. Крім тих хто забирає речі померлих людей щоб потім їх пропити , крім тих хто збиває пасажирські літаки з буків. Я вже казав , до мови треба дорости . Всьому свій час

Останнє редагування:

Краще за все поїхати в Польщу , сказати всім що ти українець і спілкуватися російською . То дуже цікавий і пізнавальний експеримент. Вони просто не зрозуміють , чому так . Як то так . Живеш в Україні і не розмовляєш своєю мовою . Значить ти є якісь очевишче підозрілий

:(

Я надеюсь, что после кадров из Бучи и Ирпеня военнопленных больше брать не будут.

Кстати, теперь военнопленные даже не могут дозвониться к своим близким. По слухам в *****ашке заблочили входящие извне, дабы не было волнений

:(

Я надеюсь, что после кадров из Бучи и Ирпеня военнопленных больше брать не будут.

Кстати, теперь военнопленные даже не могут дозвониться к своим близким. По слухам в *****ашке заблочили входящие извне, дабы не было волнений

Я бы тоже пленных не брал. Это первая неделя ещё можно было слушать их сказки "мы на учениях были".
Сейчас никого в живых не оставлял бы.

Когда нечего возразить, нужно назвать чужое мнение дуростью ...
Где вспелск ковида после месяца сидения толп людей в бомбоубежищах ?
Наоборот даже маски отменяют. А про вакцинацию уже и вспоминать тупо.
Лучше порадуемся за фармацевтов, кто подзаработал на банальной слегка видоизмененной ОРВИ.

ЗЫ за компьютерных томографистов тоже порадовалась...кто успел аппараты отбить)))

Ну, ти ж сиділа в бомбосховищі довгий час, з великою кількістю людей? Ти ж точно знаєш,що ніхто не хворів...

Я бы тоже пленных не брал. Это первая неделя ещё можно было слушать их сказки "мы на учениях были".
Сейчас никого в живых не оставлял бы.

Мониторинговая миссия к нам сейчас не приедет. А к лету их останки собаки дожрут

В Украине везде.

После месяца в бомбоубежищах заболевания в основном с головой связаны
У мужа родственники все это время в квартире в Харькове. И рассказывают что боже упаси сидеть с толпой где-то в подвале. Там уже массовая шизофрения у людей.

І ти несеш, і несеш оте "рассказывают"

Назад
Зверху Знизу