Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

О... єть. Арестовичу дали підполковника

Розмовляти російською в Україні не заборонено . То просто зараз соромно для нормальних людей .

Соромно користуватись вразливими категоріями осіб, вивертаючи в них останнє за житло

На закарпатті не те що 80%, там навіть половини мадярів нема. Єдиний район, ле переважають угорськомовні - Берегове

Іршава хуст поляна ужгород частково. Коли вони мають бажання потеревенити про своє публічно, то переходять на угорську. Не треба мені очі замилювати

Про язык. Прикольно сейчас слышать как говорят всю жизнь русскоязычные, на украинском )))
Такое...Гвiздi замiсть цвяхи )))
А одна знакомая из Израиля сказала про нашу общую подругу - А чего она по украински говорит, если еврейка ?)))))))

Я учу мову. Нравится. Красиво:любов:

Регіон багатомовний. І якщо часто чуючи російську в Ужгороді ви зробити висновок, шо то - росіяни, ви помилитесь. Більшість на закарпатті - чисті українці.навіть якщо вони на вулицях мукачево теревенять російською, чи в хусті мадярською

Я в курсе

Про язык. Прикольно сейчас слышать как говорят всю жизнь русскоязычные, на украинском )))
Такое...Гвiздi замiсть цвяхи )))
А одна знакомая из Израиля сказала про нашу общую подругу - А чего она по украински говорит, если еврейка ?)))))))

Я учу мову. Нравится. Красиво:любов:

Венгерский сложный. Польский к украинскому намного ближе по звучанию

Он везде и никуда не исчезал. Сейчас невозможно вести адекватные стат данные, но люди умирают в том числе и от осложнений короны. Сейчас попробуй сдать нормально анализы, трудности с поставкой реагентов и тестовых систем

А навіщо ті аналізи?
Хто хворіє нехай лікується та одужує, хто здоровий- нехай не переймається.
А фармацевти краще нехай відчиняють аптеки та завозять ліки

В Одесі у «Немо» застукали вояку-депутата на гарячому :-)
Після того з’ясувалось, шо він і не в ЗСУ, і не тро.
А как дисал

А навіщо ті аналізи?
Хто хворіє нехай лікується та одужує, хто здоровий- нехай не переймається.
А фармацевти краще нехай відчиняють аптеки та завозять ліки

Мне нужно постоянно мониторить для коррекции после ковида не только себя. А вы там как считаете необходимым.

Фармка не откроется массово, поскольку большая часть фарм спецов выехала, поюс мародеры. В одной средней аптеке суммарно лексредств на миллион гривен. Просто мы привыкли что аптеки на каждом углу. Если что-то критично то есть на облскладе через районные администрации.

А как дисал

)) видос там зачотный. Ему за дискредитацию пару лет ввалят

Я вижу в 10 раз больше, чем ты в выпусках новостей. А мимикрия это такой себе процесс двоякий. Приезжай на закарпатье и потребуй от коренных венгров общения в быту на чисто украинском. Тут таких процентов 80%. Прокачай права

Ти в Закарпатті бачиш більше ніж у Харкові?
Дивина та й годі.....

А щодо мови я міркую так: важливо те,що каже людина а не те якою мовою.
І суперечки яка мова має бути - то є шовінизм із задатками нацизму
Українці насправді розмовляють і українською, і угорською, і румунською, і німецькою,і словацькою, і татарською, і вірменською і багато ще якими мовами у тому числі й російською. Нажаль я володію українською трохи краще за Азарова

А как дисал

Давайте подробиці:yahoo:

Назад
Зверху Знизу