Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

Закончится война может расскажу хотя в этом нет необходимости. "Хорошими делами прославится нельзя"(с) Скажу одно, что я делаю почти все возможное, что могу делать здесь и сейчас. Не думай, что только вы, парни, в танках и с оружием воюете. Идет огромная работа миллионов людей, о которых никто и никогда не узнает на БЛАГО Украины чтобы максимально сократить военную агрессию рф. :україна:

цілий абзац ні про що.
будь хто щось робе може сказати щось

Ну как результат с обычного стрелкового. Машины узкоспециализированные и их очень мало в Ха на сегодня, по этому писать подробности тут не буду, может после войны покажу в этой теме.

Ну, хоть броня есть от стрелкового? Всё правильно и не нужно деталей. Сам пережил и ракетную атаку и авиаудар. Некогда бояться и незачем, коль сознательно добровольцем пошёл :)

Закончится война может расскажу хотя в этом нет необходимости. "Хорошими делами прославится нельзя"(с) Скажу одно, что я делаю почти все возможное, что могу делать здесь и сейчас. Не думай, что только вы, парни, в танках и с оружием воюете. Идет огромная работа миллионов людей, о которых никто и никогда не узнает на БЛАГО Украины чтобы максимально сократить военную агрессию рф. :україна:

Спасибо! Согласен. Сейчас нужна консолидация общества, как при коммунизме: от каждого по способности.

Ну, хоть броня есть от стрелкового? Всё правильно и не нужно деталей. Сам пережил и ракетную атаку и авиаудар. Некогда бояться и незачем, коль сознательно добровольцем пошёл :)

На нас есть, на машине нет (

Я хочу всім добре порадити . Не їдьте у Львівську обл . Житла немає зовсім . Якщо ви сюди якось добираєтесь , то будьте морально готові ночувати на вокзалі і рухатись далі . Я би рекомендувал глухі села Закарпаття , Франківщини. Контактуйте з людьми із Харкова і їдьте вже з якимось планом .

Я хочу всім добре порадити . Не їдьте у Львівську обл . Житла немає зовсім . Якщо ви сюди якось добираєтесь , то будьте морально готові ночувати на вокзалі і рухатись далі . Я би рекомендувал глухі села Закарпаття , Франківщини. Контактуйте з людьми із Харкова і їдьте вже з якимось планом .
Є такі, що і безкоштовно приймають. Тілько треба бути готовим до фізичних вправ у хліву, на городі і тд

Є такі, що і безкоштовно приймають. Тілько треба бути готовим до фізичних вправ у хліву, на городі і тд

Та то зрозуміло . Всім привіт від нашого Пиріжечка. Гарна баба ! Не пропаде

Зачем куда-то ехать???

Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от у

Ви молодець , Натрикелю, я вами захоплююсь . Я вже казав . Був би я молодше , і , побачивши ті ваши пухирчики раніше - ми би вже купляли велосипед системи « тандем « .

Шо там наш бальнік...

Шо там наш бальнік...

Я теж дуже хвилююсь . Він же **** натуральний. Сподіваюсь ,що йому ніхто кулемета не дав . Бо то буде Рембо Остання Кров .

По даним Блумберг в ****у виїхало -100 000 людей . Для порівняння в Угорщину -200, Словакію-150, Румунія - 80.

Хто ті тупі є? 100 т людей . Після Луганська , Донецька. Вони що сиділи тут 8 років і чекали коли нарешті можна буде ?

Закрити небо ? Членство в унії ? Може додаткові місця для біженців ?
Та зачекай , чоловічеее

Міський голова Львова Андрій Садовий закликав увесь світ щоденно о 18:00 за київським часом бити у дзвони на підтримку України

Мне тоже интересно, кто эти почти 100 к людей уехавшие в ****у

Назад
Зверху Знизу