Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

До мене приїхали родичі . 12 людей . Зараз можна сісти на поїзд . Механізм такий : вранці ідете на вокзал і чекаєте ночі. За цей час всі що там вже є, посідають , а в комендантську годину нових людей майже не має . Тому вночі поїдете . Ніякою організації не має. Все досить важко . Але іде швидко в цих умовах . Чи безпечніше тут на західній ? Поки що так. Але самі все розумієте . Як тут жити ? Зараз хєрова. Дорого .
Можна до Польщі ? Тільки жінкам і дітям . Я все ще граф і красунчик ? Так ! Людоньки , бережіть себе .

народ из Харькова приехал?

До мене приїхали родичі . 12 людей . Зараз можна сісти на поїзд . Механізм такий : вранці ідете на вокзал і чекаєте ночі. За цей час всі що там вже є, посідають , а в комендантську годину нових людей майже не має . Тому вночі поїдете . Ніякою організації не має. Все досить важко . Але іде швидко в цих умовах . Чи безпечніше тут на західній ? Поки що так. Але самі все розумієте . Як тут жити ? Зараз хєрова. Дорого .
Можна до Польщі ? Тільки жінкам і дітям . Я все ще граф і красунчик ? Так ! Людоньки , бережіть себе .

В Черновцах свободного жилья на сдачу нет вообще(((
Да и Польша вся переполнена ...(((

Якісь скоти , а не люди . Я про поїзда Харків -Львів. Людоньки, щож ви за бидло таке . Соромно . Всім важко , але ж треба хоч трошки совість мати .

Якісь скоти , а не люди . Я про поїзда Харків -Львів. Людоньки, щож ви за бидло таке . Соромно . Всім важко , але ж треба хоч трошки совість мати .

когда народ спасает шкуры, быстро преврашается в скот.

когда народ спасает шкуры, быстро преврашается в скот.

Є всі підстави вважати , що ми теж в скорому часі то на собі спробуємо .
Не хочу разгоняти паніку , але не бачу для того *****а сенсу, так поступати зі сходом і залишати захід. Хіба що в нього вже є якісь домовленості зі США

А в чем проблема то? Из подвалов по неделе пахнут плохо?

• Це лайк!
Реакції: C.O.

Всіх дівчат , якщо тут такі ще залишились , вітаю з восьмим березня ! Жіночки , ви понад усе . Всі ті ваші штучки , ваші емоції , ваша жага до дорогих подарунків та наших грошей , ваші щіри емоції від наших атлетичних тіл - то все робить нас щасливими і повноцінними . Дякуємо ! Навіть Танитці!

Джус, у вас там вавилонское столпотворение?

Джус, у вас там вавилонское столпотворение?

В нас тут просто ... З оф джерел до Євросоюзу виіхало 1,5 млн людей. Жінкі і діти . Тобто ще стільки ж чоловіків залишилося тут . То по-перше. Ну і всі інші хто не хоче іхати до Уніі . Вони теж всі тут . Всі до Львова . Тернопіль, Мукачево ім не дуже подобаються. Але менше з тим . Я всім допомагаю. В нас велика біда на сході . То треба розуміти і бути толерантним . Так само як поляки нас прихищають , так і ми східняків .Кожна родина бере когось до себе. В мене зараз 5 , було 12 . І так у всіх . Більш меньш . Погані люди також є . Але суспільство дуже співчуває.

Друге питання ,що вони тут так всі і залишаться. Ну то таке. Скоріш би війна закінчилась.

Не начинай ото. Если это такое добро, то какое ж зло

О ! Натрікель! Дякувати Богу з Вами все добре .І , маю надію, мі ще побачимо якісь фото с циклу nude...

О ! Натрікель! Дякувати Богу з Вами все добре .І , маю надію, мі ще побачимо якісь фото с циклу nude...
У львовскаго вокзала сіжу я маладой
(Какіє нюдсі, страна в опасностє)

Назад
Зверху Знизу