Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

Всіх дівчат , якщо тут такі ще залишились , вітаю з восьмим березня ! Жіночки , ви понад усе . Всі ті ваші штучки , ваші емоції , ваша жага до дорогих подарунків та наших грошей , ваші щіри емоції від наших атлетичних тіл - то все робить нас щасливими і повноцінними . Дякуємо ! Навіть Танитці!

Джус, у вас там вавилонское столпотворение?

Джус, у вас там вавилонское столпотворение?

В нас тут просто ... З оф джерел до Євросоюзу виіхало 1,5 млн людей. Жінкі і діти . Тобто ще стільки ж чоловіків залишилося тут . То по-перше. Ну і всі інші хто не хоче іхати до Уніі . Вони теж всі тут . Всі до Львова . Тернопіль, Мукачево ім не дуже подобаються. Але менше з тим . Я всім допомагаю. В нас велика біда на сході . То треба розуміти і бути толерантним . Так само як поляки нас прихищають , так і ми східняків .Кожна родина бере когось до себе. В мене зараз 5 , було 12 . І так у всіх . Більш меньш . Погані люди також є . Але суспільство дуже співчуває.

Друге питання ,що вони тут так всі і залишаться. Ну то таке. Скоріш би війна закінчилась.

Не начинай ото. Если это такое добро, то какое ж зло

О ! Натрікель! Дякувати Богу з Вами все добре .І , маю надію, мі ще побачимо якісь фото с циклу nude...

О ! Натрікель! Дякувати Богу з Вами все добре .І , маю надію, мі ще побачимо якісь фото с циклу nude...
У львовскаго вокзала сіжу я маладой
(Какіє нюдсі, страна в опасностє)

Дед, шо ты где ты как ты, рассказывай.

Тут с Харькова еще кто-то пишет, или уже все ретировались?

Привет) Наконец-то покинул родные края. Теперь там, где тихо. Сегодня так радовался чистому небу, солнцу и природной гармонии:) Ты теперь воин. Удачи тебе! Джус переобулся в украинца и шпилит тут на украинском, но кого, димон, ты хочешь надурить, если твой внутренний голос на русском говорит?!

Какая-то бесноватая сущность на треугольник нажала. Ну, ниче - снесут в который раз:)

Ты в Украине? Если нет, то как выбрался?

***** якись . Якщо в тобі нічого в середині не протестує проти рос мови - то треба щось в консерваторіі « подправіть « Для мене та велика мова Пушкіна і Достоєвського скінчилась з першим загиблим харків’янином . А тебе трохи шкода . Але Дедд є Дедд . Спілкування за ради емоцій , а не інформації

Назад
Зверху Знизу