Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Серёга, вот ты знаешь где у тебя находятся поджелудочная и печень?

Доречі, плани на життя![]()

Хороший огурчик и поджелудочную на место вправит. Баян конечно, но может кому-то будет полезно
.Нет, я не о том чтоб тебе напомнить, не переживайЧуть не растерялся![]()

Люди , ви що йобнуті? Я українською почав з початку війни розмовляти . А ви - ні . То галицький діалект
С.О. ты хоть разтрезвогоне покоцаного покажешь
Тыкс, но-но, до диабета как бы и близко, но я отдаляюсь от этого как могу![]()
А почему? Это что-то меняет?
Звичайно міняє , таким чином ви приєднуєтесь до вибіркової спільноти , яка має можливість зверхньо відноситись до решти російськомовних українців.
Ну вы же говорите, что нужно учить украинский. Вот. Мы вас учимЛюди , ви що йобнуті? Я українською почав з початку війни розмовляти . А ви - ні . То галицький діалект

А зачем вам сверху относится к другим украинцам?Звичайно міняє , таким чином ви приєднуєтесь до вибіркової спільноти , яка має можливість зверхньо відноситись до решти російськомовних українців.
Ну вы же говорите, что нужно учить украинский. Вот. Мы вас учим
По жизни и на украинском - это не галицкий диалект, а москальский

Шо парням с нулёвки от тебя передать в таком случае? Я про харьковские направления.
Что говорит биология об ******е, педофилии и суициде?А зачем вам сверху относится к другим украинцам

Не міняє, а змінюєЗвичайно міняє , таким чином ви приєднуєтесь до вибіркової спільноти , яка має можливість зверхньо відноситись до решти російськомовних українців.
Шо парням с нулёвки от тебя передать в таком случае? Я про харьковские направления.
И про эдипов комплексНе відноситись, а відноситися, а взагалі ставитися

Не міняє, а змінює
Не відноситись, а відноситися, а взагалі ставитися