Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

Ось той ленд лиз американський . Цікава штука . Я так трохи почитав . І не зрозумів до кінця . А то офіційна можливість нам важке озброєння давати чи ні ?

Французи ? Французи ! Мари ле Пен, та татова дочка , яка за все життя нічого не зробила окрім того , що продовжувала ідеї татка . Шалена опозиціонерка цінностям ЄС , яка виступає за вихід Франції із Унії , за незалежну , самостійну державу . Яка кожного разу набирає все більше і більше голосів . И яка майже відкрито підтримує політику Путіна . Оберуть її зараз жабоіди чи ні . Вона прямо мріє про фр революцію . І щоб вона мов Жанна д’Арк така вся їла ікру белуги в Астрахані на полях сраженій, ага .

Чудні і чудові справи твої , Боже .

Чи міг той хлопак колись уявити що грати йому будуть пінкфлойд? Чи знали ми колись , що ми сама унікальна , згуртована нація в Європі ? Від такої сволоти хіба би ще поляки вивезли . А решта толерантні феміністки в штанцях . Чи колись я сам собі думав , що буду Енсеру жінку шукати по всіх селах західної України ? Надіійку чи Мартусю

Михайло Добкін тепер диякон УПЦ Московського патріархату.

І ні, це не жарт і не фейк: офіційне повідомлення на сайті Харківської єпархії УПЦ МП.

Що в нього в голові ? Чи своїх підтримує таким чином ?

почему мои темя удаляют на самом лояльном разделе ХФ ,дамы вы что меня все тут разлюбили чи шо ???(((((

Димокс такой же лжец, который открыто обещал в Обратной связи меня больше никогда не выпиливать просто так.

Киньте ему этот пост)

*** ты всрался?:D

Димокс такой же лжец, который открыто обещал в Обратной связи меня больше никогда не выпиливать просто так.

Киньте ему этот пост)

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=70374782&postcount=41959

Димокс, раз цена твоих слов и обещаний равна нулю, то будь добр выпили всех моих по ссылке. Вечный забан - это не о чем.

Кому ты волаешь? Тебя банила я. Меня твои танцы с вибрациями не интересуют. И даже ****, который ты разводишь везде где появляешься. Тупо не до тебя.
Но кроме гражданского чувства справедливости и военных правил пользования лифтом у меня есть личные мотивы не хотеть читать тут как ты воюющих с дивана ****ами поливаешь. Поэтому я молча перебаню все что у тебя есть в запасе, если увижу такое.

Цікавий закон про всиновлення дітей . Готується .

В «красном» пруду напротив посольства РФ в Вильнюсе искупались горожане в белых футболках, тем самым выразив поддержку Украине. Фото из соцсетей.

Потужно

Это как сузука, только дороже

Зараз би їй вже було би 5 років . Старе рапуття . Цікаво що мій фольц теж 5 річний .
І коштує стільки ж скільки я продав садзаку. Цікава аналітика . Виходить . Що 5 років тому я продав машину , щоб купити через 5 років кращу фірму і комплектацію . А ці 5 чекав поки фрльц подешевшає ...

Зараз би їй вже було би 5 років . Старе рапуття . Цікаво що мій фольц теж 5 річний .
І коштує стільки ж скільки я продав садзаку. Цікава аналітика . Виходить . Що 5 років тому я продав машину , щоб купити через 5 років кращу фірму і комплектацію . А ці 5 чекав поки фрльц подешевшає ...

***ло теж чекав

Джусс, как там львовяне, ринулись за машинами ?)

Джусс, как там львовяне, ринулись за машинами ?)

Питання цікаве . Зараз всі дзвонять своїм брокерам і питають : а потім не треба буде мито платити ? А ті їм : звідки я знаю ??
З Америки поки доїде то все закінчиться . А з Європи ували по 250 000 пробігу брати ?

с Америки не приедет потому что море заминировали и Одессу обстреливают . у знакомого застряли так машины , говорит что в Европе можно выгрузить но учитывая что покупают убитые битки доставка выйдет дорогой , хотя если пошлину отменили может и выгодно

Америка іде в Прибалтику .

Тебя никто не трогает и не вспоминает вот и бесишься. Ходишь за мною по темам и пишешь оскорбления и гадости, чтобы обратил на тебя внимание!:) Было бы за что тот бумеранг. Можешь вернуться в Украину и вместе заедем в гости к пану джусу:пиво:

Давай краще в ігнор.

Пошла перегрузка системы :-)

Назад
Зверху Знизу