4000 грн на місяць

Синяки сломались :yahoo:

• Автор теми Автор теми somdaris
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 6432
Синяки сломались :)

Яценюк звернувся до Медведька через голосування
11.12.2007 14:53___
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Версія для друку Додати коментар [ 3 ]

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк вже написав заяву до Генпрокуратури з проханням розібратися в правомірності дій вчинку "регіонал" Владислава Лук’янов, який вилучив його картку під час голосування.

Про це повідомив журналістам представник БЮТ Михайло Поживанов.

"На скільки мені відомо, голова верховної ради вже написав заяву на імя генпрокурора щодо порушення кримінальної справи проти депутата, який вирвав карку голосування у Яценюка", - сказав Поживанов.

далі буде...

Останнє редагування:
"Регіоналів" упіймали на маніпуляції з картками
11.12.2007 14:43___

Версія для друку Додати коментар [ 7 ]

Представник БЮТ Андрій Кожемякін запевняє, що "регіонали" навмисно не зареєструвалися у залі для того, щоб фальсифікація голосування за прем’єра через систему "Рада" не була такою очевидною.

"Вони навмисне не вставили картки для реєстрації. Це тому, що якщо комп’ютер запрограмований на 225, то він вибиває будь-яку картку", - сказав він.

На думку Кожемякіна в разі, якби система вибила картки "регіоналів", то фальсифікація була б очевидною.

Водночас "регіонал" Нестор Шуфрич на запитання, чому його фракція не зареєструвалася зранку, відповів:

"Це принципова позиція, яка стосується того, що не заважати коаліції під час голосування".

На запитання, хто з лідерів фракції зранку зібрав всі картки "регіоналів", Шуфрич сказав, що картка кожного депутата у них самих.

Водночас він не зміг показати свою картку, пояснивши її відсутність тим, що віддав її одному з керівників підгруп, на які розділена фракція, для реєстрації.

Загалом, за словами Шуфрича, "депутати ніколи не виносять картки з собою з зали".

Водночас ніхто з опитаних журналістами "регіоналів" не зміг показати свою картку.

Вранці джерела "Української правди" повідомили, що всі картки для голосування були зібрані керівником фракції.

Тоді співрозмовник пояснив це певною недовірою до своїх колег у керівництві Партії регіонів.

"Це робилося для того, щоб убезпечитися від сюрпризів збоку членів нашої фракції під час голосування за Тимошенко", - сказав він.

"Регіонали" відхрещуються від фальсифікацій
11.12.2007 14:38___

Версія для друку Додати коментар [ 2 ]

Представник Партії регіонів заявляє, що депутати від Партії регіонів не мають доступу до системи Рада.

Так Шуфрич прокоментував заяви БЮТ про навмисну фальсифікацію голосування по кандидатурі Тимошенко на посаду прем'єра.

"Ніякого доступу у представників меншості до системи "Рада" не може бути в принципі. Головою Верховної ради є Арсеній Яценюк", - сказав він.

Він нагадав, що під час останнього ремонту Верховної Ради доступ до системи "Рада" був ускладнений додатковими системами безпеки.

Саме тому він назвав заяви політичних опонентів "безвідповідальними".

Картку у Яценюка стирив регіонал Лук'янов. У Тимошенко було 227 голосів
11.12.2007 14:30___

Версія для друку Додати коментар [ 16 ]

Картку у голови Верховної Ради Арсенія Яценюка вихопив регіонал Владислав Лук'янов.

Про це повідомив народний депутат Андрій Шевченко.

Останні події

Литвин думає, що у Тимошенко є другий шанс

РЕГІОНИ" ЗАБЛОКУВАЛИ КАРТКУ ЯЦЕНЮКА? У ПЛЮЩА ЇЇ ВКРАЛИ

"Очевидно, у нас сьогодні є 227 голосів і Партія регіонів це точно знає. Тому вони тверезо мислячі люди і розуміють, що зараз чи через півгодини, але результативне голосування за Юлії Тимошенко буде", - зазначив депутат.

"Поряд з Яценюком стояв Лук'янов і тепер треба подивитися, що там відбулося, бо очевидно, що Яценюк сам би картку не виймав", - сказав Шевченко.

"У результатах системи "Рада" видно, що напроти прізвища Яценюк стоїть прочерк, як буває, коли картку виймають прямо з гнізда під час голосування", - пояснив він.

Шевченко також повідомив, що в перший раз не проголосувала картка депутата від Львівщини Деньковича, а другий Ярослава Федорчука.

"Федорчук взагалі сидить поруч Турчиновим, тому такого не могло бути, щоб він не голосував", - сказав Шевченко.

У свою чергу Федорчук повідомив, що під час другого голосування натиснув "за", але його картка не спрацювала.

Нардеп Роман Зварич повідомив "Українській правді" про те, що фракція буде подавати до Генпрокуратури на Лук'янова за те, що той перешкоджав роботі голови ВР.

Сам регіонал Лук'янов підтвердив, що вихопив картку, щоб запобігти порушенню регламенту.

"Це я витягнув картку, бо Яценюк порушував регламент. Треба було спитати в залу дозвіл на повторне голосування, а Яценюк одразу другий раз поставив призначення Тимошенко на голосування", - сказав він.

На питання, що тепер НУНС збирається звернутися до прокуратури, Лук'янов відповів: "Ну що я можу зробити?".

Заебали нши депутаты. Но вот не пойму - толи это цирк, толи детский сад.

Это собрание пидарасов

Це тому, що якщо комп’ютер запрограмований на 225, то він вибиває будь-яку картку", - сказав він.

Ну да, процессор у них восьмибитный, если больше 255 карточек, то переполняется :D

подходит лукьян к яценюку, карточку хвать и в зал швырнул, яценюк за ней. а лукьян на его место плюхается со словами - жопу поднял - место потерял. и стал спикером 8))))) чистая зона блять 8)

сцуко пидорасы.

Сколькибитный у них процессор - пофигу, если лицу, ответственному за систему, отвалить достаточно денег, то вряд ли кто-то устоит. И там можно применить разные методы, система у них в полном доступе.
Если это всё правда, то отвечать должны и исполнители и заказчики.

15:15 СПИКЕРА ВЕРХОВНОЙ РАДЫ ЯЦЕНЮКА НЕ ПУСКАЮТ К ЕГО МЕСТУ В ПРЕЗИДИУМЕ ДЕПУТАТЫ ФРАКЦИИ ПАРТИИ РЕГИОНОВ

ну что тут сказать...

Сколькибитный у них процессор - пофигу, если лицу, ответственному за систему, отвалить достаточно денег, то вряд ли кто-то устоит. И там можно применить разные методы, система у них в полном доступе.
Если это всё правда, то отвечать должны и исполнители и заказчики.

Хватит постить бред. Голосование поименное, администратор системы не сможет изменить код ПО, "оранжи" так уж и оставили этот вопрос без внимания. Я не говорю уже о том, что за бред о работе системы был написан выше.

Зачем нам цирк или театр?
Ведь есть же ВРУ! Клоуны, ей богу.

Хватит постить бред. Голосование поименное, администратор системы не сможет изменить код ПО, "оранжи" так уж и оставили этот вопрос без внимания. Я не говорю уже о том, что за бред о работе системы был написан выше.

Тем не менее обращение в ГПУ и СБУ есть, ну заявили что будет.
Не так всё там просто. Я лично знаю одного человека, который работает в аппарате ВР и он однажды проболтатлся, что пока он там сидит, любое голосование можно подкорректировать. Вот так-то. Может это и было преувеличение, но зная их злобу и нежелание прихода демократов к власти вполне можно допустить такое.

Тем не менее обращение в ГПУ и СБУ есть, ну заявили что будет.

Так есть или будет ;)? Напомнить заявления о покушениях и прочие клоунские номера?

Не так всё там просто. Я лично знаю одного человека, который работает в аппарате ВР и он однажды проболтатлся, что пока он там сидит, любое голосование можно подкорректировать. Вот так-то. Может это и было преувеличение, но зная их злобу и нежелание прихода демократов к власти вполне можно допустить такое.

Болтовня, желание набить себе цену. Аппарат, власти меняются, и, видимо, тайное знание предается по эстафете :).

Так есть или будет ;)? Напомнить заявления о покушениях и прочие клоунские номера?

Напомни, какие покушения, ты про Гепу что ли?

Болтовня, желание набить себе цену. Аппарат, власти меняются, и, видимо, тайное знание предается по эстафете :).

Э, да ты просто совсем не в курсе. Работа в аппарате ВР - весьма тёплое местечко, оттуда метлой никого не выгонишь. Люди там зависают навсегда, кто может.

Литвин неслыханно подорожал. Ну как я и говорил собственно.
ВРУ таких цен ещё не видела!

Напомни, какие покушения, ты про Гепу что ли?

Тимошенко ес-но.

Э, да ты просто совсем не в курсе. Работа в аппарате ВР - весьма тёплое местечко, оттуда метлой никого не выгонишь. Люди там зависают навсегда, кто может.

Каждый спикер приводит свой аппарат (руководство ес-но). В СМИ уже гадали, кого поменяет Яценюк.

Литвин неслыханно подорожал. Ну как я и говорил собственно.
ВРУ таких цен ещё не видела!

Эт точно :)

Есть еще версия: провал спланирован Ющ&Ko, чтобы получить тайм-аут, во время которого протащить нужные ему законопроекты.

Останнє редагування:
Яценюк звернувся до Медведька через голосування
11.12.2007 14:53___

Версія для друку Додати коментар [ 3 ]

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк вже написав заяву до Генпрокуратури з проханням розібратися в правомірності дій вчинку "регіонал" Владислава Лук’янов, який вилучив його картку під час голосування.

Про це повідомив журналістам представник БЮТ Михайло Поживанов.

"На скільки мені відомо, голова верховної ради вже написав заяву на імя генпрокурора щодо порушення кримінальної справи проти депутата, який вирвав карку голосування у Яценюка", - сказав Поживанов.

далі буде...
Посилання видалено страна должна знать своих героев. это он спас народ от оранжевой чумы!

Назад
Зверху Знизу