Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сєкрєті мастєрства

Статус: Офлайн
Повідом.: 1224
******** (і всє нізшія спірті заодно) в пєчєні окісляєтся до уксуснаго альдєгіда (а другія спірті — до соотвєтстіующіх альдєгідов) под дєйствієм алкогольдєгідрогєназі і нікотінамідадєніндінуклєотіда. Уксусній альдєгід окісляєтся альдєгіддєгідрогєназой і нікотінамідадєніндінуклєотідом до уксусной кіслоті, которая улєтаєт дальшє в цікл Крєбса ілі єщє куда-то, нє помню ужє, но єто і нє так важно.
Всє, тєорєтічєскую подготовку прошлі.
Тєпєрь к суті. Знаю, что на ХФ куча спєціалістов по всєму — от грібов до курса акцій на Нью-Йоркской біржє (об увєлічєніі лінійних размєров достоінства дажє і нє говорю). Панове п'яніці і алкоголікі, обращєніє к вам.
Нажраться мі і так умєєм, нє нужно два раза показівать. Но как біть с туєвой хучєй всєх єтіх альдєгідов на утро?
І второє, нє относящєєся, но по поводу.
Крєпкій ******** нє запівают. Запівать можно только:
1. Горілку томатнім соком.
2. Коньяк — кофє. У французов канон — сhocolat, café, cigare к коньяку. Только в модифікації "віжрать літр Тісі" єто тожє слабо поможєт.
Спасібо, паріру

Тєпєрь к суті. Знаю, что на ХФ куча спєціалістов по всєму — от грібов до курса акцій на Нью-Йоркской біржє (об увєлічєніі лінійних размєров достоінства дажє і нє говорю). Панове п'яніці і алкоголікі, обращєніє к вам.
Нажраться мі і так умєєм, нє нужно два раза показівать. Но как біть с туєвой хучєй всєх єтіх альдєгідов на утро?
Переглянути вкладення 13207284

******** (і всє нізшія спірті заодно) окісляєтся до уксуснаго альдєгіда (а другія спірті — до соотвєтстіующіх альдєгідов) под дєйствієм алкогольдєгідрогєназі і нікотінамідадєніндінуклєотіда. Уксусній альдєгід окісляєтся альдєгіддєгідрогєназой і нікотінамідадєніндінуклєотідом до уксусной кіслоті
Вопрос в том, как уксусную кислоту восстановить обратно в ********?

Но как біть с туєвой хучєй всєх єтіх альдєгідов на утро?
Гепаргин

как детоксицирующее средство для устранения последствий действия алкоголя, лекарственных средств, промышленных и других токсичных, инфекционных, вирусных агентов.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А еще уголь обычный. Только на утро уже будет поздно. Нужно раньше. И расторопша.

Сразу видно аматора.. :D
У профи похмелья нет..:увага:
Меня даже сушняк уже много лет не мучает..ну разве шо после спирта трошкі..:незнаю::україна:

Сразу видно аматора.. :D
У профи похмелья нет..:увага:
Меня даже сушняк уже много лет не мучает..ну разве шо после спирта трошкі..:незнаю::україна:
Я нє пью! Ну, почті :збентежений:
А похмєльє... єго можєт і нє біть, а вот от альдєгіда нє убєжішь, біохімію нє обманєшь. А оно і по глазєнкам, і по всєму прочєму лівєру бьєт потіхоньку. Такія дєла, солдатіку.

Я вам щас лекцію прочту.
Характєр того, как чєловєк пьянєєт і какоє у нєго похмєльє опрєдєляєтся тєм, в каких количествах вірабатіются алкогольдєгідрогєназа і альдєгіддєгідрогєназа. Єтанол обєспєчіваєт опьянєніє, а уксусній альдєгід — похмєльє і пєрєгар, колічєства іх рєгуліруємі скоростью віработкі означенніх фєрмєнтов.
Много пєрвого, но мало второго — пьянєєт слабо і потіхоньку, но на утро сільноє похмєльє. Наоборот — бістро пьянєєт в ****, но отходнякі лєгкія. Много всєго — і опьянєніє, і похмєльє слабія. Мало всєго — ****єц.

Я віслушал вас, коллєгі. Нє хватаєт уважаєміх камрадов мерефянца, Dynafit'a і Саныч'а, їх єщє інтєрєсно віслушать.

Одного разу я був на похованні алкоголіка. Бачив живих мерців. Вони теж прийшли подивитися, що на них чекає. Півтора літри горілки в день мінімум.

Одного разу я був на похованні алкоголіка. Бачив живих мерців. Вони теж прийшли подивитися, що на них чекає. Півтора літри горілки в день мінімум.
Та писец... Причем скорее всего сэма с какой нибудь наливайки.... Та то нереально... Минимум 1,5 литра а максимум -? та то сразу **** будет...

Назад
Зверху Знизу