Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Свинной грипп (БФ)

• Автор теми Автор теми Хаммер
  • Дата створення Дата створення
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- вам сюда

Не знаю как вставить окошком Посилання видалено

:eek::eek::eek:
Не люди?Или нелюди?:D

короче, свиньев мне тоже жалка, патамушо ани тоже жывые :ги:

i am blondie, maybe if explains everything)
ps: in"gonna" iz 5 signs, but i "i am going to"...
ps2: so what about Tamiflu?

Tamiflu's damp **** too
biggrin.gif

НЕ ІГНОРУЙ ЦЕ!

Увага! Україні приходить ****єц.
В Україну занесли невідому хворобу.
Симптоматика: дибілізм, заторможенність, паніка, массове одягання шарфів на їбальнік, намордніків на писок, психоз при чуєнні звуків кашлю, віра в Великих Магів-Целителів які літають на вертольотах і розбризкують чарівні, мега-убер-супер еффективні ліки від Свинячого Грипу АH1N1.
Анамнез: хвороба починається при прослуховуванні, перегляді ЗМІ, спілкування з уже зараженими представниками людської раси, починається паніка, массове скуповання усіх ліків в аптеках, ***** від чього, главне купити (особливо массово почали рокуповувати давно вже застоявшіся на складі аптеки препарати
типу "пурген"), массове поїдання часнику та цибулі (і заробляння різного типу гастритіВ); і росповсюдження чуток по типу "іспорчений телефон" (тіпа в мене захворів друг
свата брата сестри мого батька по маминій лінії, температура - лопає градуснік, очі вилазять з орбіт, відпадають ноги, вуха скручуються в трубочку, руки вигинаються на другу сторону, тіло приймає колір гнилого банану, хоча насправді тіп кашляє бо курить дохуя).
ЗАСОБИ ЛІКУВАННЯ:
- засовування затичок в вуха;
- заліпити очі пластіліном;

НЕ ІГНОРУЙ ЦЕ!

Увага! Україні приходить ****єц.
В Україну занесли невідому хворобу.
Симптоматика: дибілізм, заторможенність, паніка, массове одягання шарфів на їбальнік, намордніків на писок, психоз при чуєнні звуків кашлю, віра в Великих Магів-Целителів які літають на вертольотах і розбризкують чарівні, мега-убер-супер еффективні ліки від Свинячого Грипу АH1N1.
Анамнез: хвороба починається при прослуховуванні, перегляді ЗМІ, спілкування з уже зараженими представниками людської раси, починається паніка, массове скуповання усіх ліків в аптеках, ***** від чього, главне купити (особливо массово почали рокуповувати давно вже застоявшіся на складі аптеки препарати
типу "пурген"), массове поїдання часнику та цибулі (і заробляння різного типу гастритіВ); і росповсюдження чуток по типу "іспорчений телефон" (тіпа в мене захворів друг
свата брата сестри мого батька по маминій лінії, температура - лопає градуснік, очі вилазять з орбіт, відпадають ноги, вуха скручуються в трубочку, руки вигинаються на другу сторону, тіло приймає колір гнилого банану, хоча насправді тіп кашляє бо курить дохуя).
ЗАСОБИ ЛІКУВАННЯ:
- засовування затичок в вуха;
- заліпити очі пластіліном;

Боян...а где продолжение ?
- пити всьо шо горить і має вище 40%;
- піти ******ись (накрайняк вздрочнути);
- взяти обріз і іти ***рити заражених людей

Интересно, а ****ы подвержены свиному гриппу или нет?

Останнє редагування:
Значит если кто-то умер,то тебе не жалко;)

мертвых свиней мне не жалко. Я их ем :) а вот пока они живые, то жалко, если они болеют или им плохо... Короче, я вся такая противоречиваяяяя
flirt.gif

мертвых свиней мне не жалко. Я их ем :) а вот пока они живые, то жалко, если они болеют или им плохо... Короче, я вся такая противоречиваяяяя
Парадокс какой-то:DЯ тоже ем мертвых свиней:eek:

судя по теме свиной грипп провоцирует (даже культивирует!) сотни боянов

flirt.gif

Ну так,настоящая девушка...вся такая противоречивая и загадочная...:D

"Смерьть одного человека это трагедия. Смерть 1000 уже статистика." (с)
Запамятовал кто сказал ;) :D

А смерть 10000-это уже трагическая статистика...

А некисло гос-во сэкономит на выплате стипендий и зарплат учителям и преподам.

Назад
Зверху Знизу