Статус:
Повідом.: 16410
Повідом.: 16410
- 🟡 05:37 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Священник УПЦ (Московского патриархата) попросил попа-регионала Павла не говорить от имени всей церкви, а просто поцеловать зад Януковичу
Пресс-секретарь Владимир-Волынской епархии УПЦ МП Виктор Мартыненко обратился к настоятелю Киево-Печерской Лавры владыке Павлу (тоже УПЦ МП) с просьбой не делать громких заявлений в поддержку Януковича от лица всей церкви.
Об этом священник написал на своей странице в Фейсбук.
«Я не знаю, чи точно ЗМІ передають слова митрополита Павла сказані Януковичу, але те, що наші церковні ресурси розміщують інформацію про «молитву» тих потвор, і їхні відвідини Лаври – це спонукає мене до глибокого сорому. Сьогодні спілкувався з багатьма своїми друзями – простими волинськими священиками – від усіх чув слова обурення. Владико, Павел! Будь ласка, не говоріть від лиця усієї Церкви, ми розуміємо, що у вас спільні фінансові інтереси – просто станьте і, у черговий раз, на камери поцілуйте їх у сраку, а від усіх не треба!», - написал Мартыненко.
Как сообщил
Марк ГРОМ
23 Января 2014 15:38
Пресс-секретарь Владимир-Волынской епархии УПЦ МП Виктор Мартыненко обратился к настоятелю Киево-Печерской Лавры владыке Павлу (тоже УПЦ МП) с просьбой не делать громких заявлений в поддержку Януковича от лица всей церкви.
Об этом священник написал на своей странице в Фейсбук.
«Я не знаю, чи точно ЗМІ передають слова митрополита Павла сказані Януковичу, але те, що наші церковні ресурси розміщують інформацію про «молитву» тих потвор, і їхні відвідини Лаври – це спонукає мене до глибокого сорому. Сьогодні спілкувався з багатьма своїми друзями – простими волинськими священиками – від усіх чув слова обурення. Владико, Павел! Будь ласка, не говоріть від лиця усієї Церкви, ми розуміємо, що у вас спільні фінансові інтереси – просто станьте і, у черговий раз, на камери поцілуйте їх у сраку, а від усіх не треба!», - написал Мартыненко.
Как сообщил
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
, предстоятель Киево-Печерской Лавры, митрополит Чернобыльский и Вышгородский владыка Павел (Лебедь, он же – д
) во время службы 22 января сравнил Януковича с Иисусом Христом и заверил президента в своей поддержке.Марк ГРОМ
23 Января 2014 15:38