Статус:
Повідом.: 206651
Адреса: Харків
Повідом.: 206651
Адреса: Харків
- 🟢 03:02 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Світлична привітала люботинців із днем міста (відео)
11.09.2019 15:21
У першу суботу вересня мешканці та гості Люботина святкують день міста
The post
appeared first on
.
У першу суботу вересня мешканці та гості Люботина святкують день міста.
Анна приїхала до родичів з Харкова. Не змогла пропустити такі урочистості, зізнається жінка.
*Анна, харків’янка
*Все очень круто! Классный концерт, шикарный фейерверк. Все очень атмосферно. Я здесь с детства бываю и много чего было сделано для города. Все облагородили и привели в порядок.*
На свято завітала губернаторка Юлія Світлична. Вона підбила підсумки проведених в місті робіт. За рік тут завершили реконструкцію будинку культури, відремонтували місцеву лікарню й очисні споруди. Також відновили дитсадочок, який не працював 20років. Заклад розрахований на 110 дітлахів.
Юлія Світлична, голова Харківської облдержадміністрації
Щиро бажаю кожному з вас: хай так сяють очі, хай здоров’я вистачить на всі проекти, хай завжди нас об’єднують яскраві події, гарні емоції і такий гарний настрій. Шановна громадо, всім нам миру, розвитку і подальших перемог.
The post
appeared first on
.
11.09.2019 15:21
У першу суботу вересня мешканці та гості Люботина святкують день міста
The post
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
У першу суботу вересня мешканці та гості Люботина святкують день міста.
Анна приїхала до родичів з Харкова. Не змогла пропустити такі урочистості, зізнається жінка.
*Анна, харків’янка
*Все очень круто! Классный концерт, шикарный фейерверк. Все очень атмосферно. Я здесь с детства бываю и много чего было сделано для города. Все облагородили и привели в порядок.*
На свято завітала губернаторка Юлія Світлична. Вона підбила підсумки проведених в місті робіт. За рік тут завершили реконструкцію будинку культури, відремонтували місцеву лікарню й очисні споруди. Також відновили дитсадочок, який не працював 20років. Заклад розрахований на 110 дітлахів.
Юлія Світлична, голова Харківської облдержадміністрації
Щиро бажаю кожному з вас: хай так сяють очі, хай здоров’я вистачить на всі проекти, хай завжди нас об’єднують яскраві події, гарні емоції і такий гарний настрій. Шановна громадо, всім нам миру, розвитку і подальших перемог.
The post