Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Как будет возможность, выкладывайВидео есть но без разрешения выложить не могу, но там классика - бег, осознание, прыжок, полёт.
Ракурс из Киева
![]()
Вот мне интересно сколь этих приусов осталось? Их в самом начале много побили и сейчас редкая неделя пройдёт чтоб ни одного не угандошили.
Пару лет назад видел ангар забитый ими (сильно битыми и не очень), тогда говорили, что не могут их отремотнировать (некому и нечем).
По идеи с такой динамикой уже длжны все закончится, а они ещё ездят.
Перезалив наверное.Видос подтёрли, а чё хоть было там?
Перезалив наверное.
Именно это фото и имел ввиду, так это было в тот год как их получили (если меня не подводит память).
ну да
а іще 30м пройти, і там знак поставити, релігія не дозволила
тоді б вже на багажник поставили, чо
если видимость плохая или в темное время, то лучше одеть жилет светоотражающийа не нужно еще жилеты желтые одевать, чтобы было видно?
Так шо робить дядьку?))А то упадет-плохо, камень подложить-не комильфо.Взагалі, встановлення знаку - особлива історія. Зазвичай знаки ці рахитичні, на підставці зі шматочка тоненької залізячки - падають при найменшому вітерці. Так люди або просто не зважають на це, і знак падає раніше, ніж його власник встигне повернутися до свого авто, або підкладають туди таке каміння, шо створюють реальну загрозу іншим ( тим, хто може наїхати на ці камені).
ну так щось середнє обрати з вищенаведеного))
Купити знак на нормальній підставці наприклад...
Ваша Галя балувана))щось не хочеться відкривати encrypted файл...
Так шо робить дядьку?))А то упадет-плохо, камень подложить-не комильфо.