Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
видел ее повезли через мост ужэТоета стояла на встречке, отняв левую встречную полосу, сильно пострадала переднелевая часть (ну угол)
Незначительного, ага
12 травня о 19:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Кропивницький-Знам’янка неподалік с. Суботці. Внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів «Toyota» та «Volkswagen» загинули 4 особи, у тому числі двоє дітей 2016 та 2017 р.н., які перебували в автомобілі «Toyota Highlander». Ще 2 особи, які перебували в автомобілі «Volkswagen Touareg», травмовано та госпіталізовано до Знам’янської центральної районної лікарні.
Рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка за допомогою спеціального інструменту вивільнили тіло загиблого водія з понівеченого автомобіля «Toyota».
мдэ
туарег покрепче будет
Щось мені підказує шо діло в ременях, діти яким чином отримали травми несумісни з життям якщо салон сзаду не деформований зовсім?
100% Если учесть что все трупы в тойоте..Ох, ужас какой, решили, что если сарай большой, то можно детей так возить?
Щось мені підказує шо діло в ременях, діти яким чином отримали травми несумісни з життям якщо салон сзаду не деформований зовсім?
Там діти рік і два роки, які ще ремені? Спец засоби люльки.
я не о ремнях
туарег правильно сложился, а тойота не очень.
Треба дивитись напрямки удару та вектори руху перед зіткненням. Якщо це у лобовому так зложився лонжерон та утягнув правий то ой.
а по-моему удары идентичны
у обоих практически целы передние правые крылья и вектор пошел в водительское место
у туарега водительская дверь слегка начала заминаться, а тойота ваще закручиваться начала
мдэ
туарег покрепче будет
Там діти рік і два роки, які ще ремені? Спец засоби люльки.
Покрепче, но и явно побыстрее. Так уничтожить Тойоту
зы. Хотя какой крепче? Вес одинаковый +-.