Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
На белгородском на светофоре в лесопарке какое-то месиво, толком не рассмотрела
На белгородском на светофоре в лесопарке какое-то месиво, толком не рассмотрела
Угу, кто-то очень торопилсяОколо шести на том, что ближе к жукам, девятка впечатала пассатопохожее
У девятки пол морды своротило
Это очень ценное замечаниеПродолжайте наблюдение
Он хотел резануть поворот, я посигналил, что вызвало батхерт... Ударил по тормозам в пол, постоял секунд 10, потом очнулся и дальше вваливал как ужаленый, в пробке то
Вроде ж гольф, а не поло, не?
Еще же был пункт что водитель вправе рассчитывать на соблюдение пдд другими участниками движения, так что водила посмотрел, все далеко и начал маневрировать.
Да, это опасный подход, знаю )
турановод не пересвідчився, створив аварійну, що призвело до дтп. Але лише в тому разі, якщо це буде доведено .
основні види дтп - зіткнення, перекидання, наїзд. Є ще сходження з рейок та падіння вантажу, але то не основні.
Взято мною з криміналістики, звісно це не закон, але це - та нормативка, якої навчають всіх копів, і патрульних також.
Так от, вид дтп, коли один щось робив, а інший злякався цих дій, смикнувся і вилетів з дороги - такого не існує. Це називається "не впорався з керуванням", а перевищення швидкості, яке, очевидно тут було (це легко встановити) - лише є обтяжуючим чинником.
Продолжайте наблюдение
Ты с Дусей поаккуратней. А то проклянет и на лбу половые органы вырастут![]()
Дронов тут ні до чого - некоректний приклад.
треба було дотримуватися безпечної швидкості, і все. І не довелося б ні бити, ні бодатися зі стелою.
2.0 gti из Америки пригнан недавно.а хруй его знает... может и гольф. я что увидел так это эмблему фольцвагена, черный цвет и молодого долбоеба за рулем с бородкой как у козла...
молодого долбоеба за рулем с бородкой как у козла...
У "Интерсити" все стабильно
![]()
опять "лось" или на сей раз кабанчик?У "Интерсити" все стабильно
Забыл дописать - утопленник2.0 gti из Америки пригнан недавно.