- 🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
мда, мало левых полос...Мясокомбенат
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
мда, мало левых полос...Мясокомбенат
может то телефон так снимаетзеркалку
здається, саме так і думав чувак на нексії, який після одного з останніх снігопадів на Журавлівському узвозі приїхав в лобове з 10-кою.
Просто вниз там 2 смуги, а потім почищено так, шо вони плавно переходять в 1,5, або навіть 1. Але він, як норм людина, сам знав шо йому треба, і поїхав на випередження, опинившись на зустрічній.
Машини у нього тепер нема, вийде з лікарні - буде на що гроші збирати...
мда, мало левых полос...
не аможет то телефон так снимает
я тоже самое, за исключением сплошной, если к тому вынуждают обстоятельства))ні, справді, можете кидати в мене таппками , але я на червоне не їду, подвійну не перетинаю, бачу-чую "швидку" - пропускаю.
це точно.
чото згадав
![]()
Журавлівський схил, якщо точно.
між Пушкінською та Матюшенка.
Дехто називає його "спук Весніна".
японєл
ні, справді, можете кидати в мене таппками , але я на червоне не їду, подвійну не перетинаю, бачу-чую "швидку" - пропускаю.
Навіть, якщо я краще всіх них знаю, шо мені потрібно.
astra казав: "написано 40- еду 40". Я не такий, але його розумію))
Я стесняюсь спросить, ты зеркалку всегда собой таскаешь ?![]()
Это ещё доказать надо (с) А рассказывать можно всё, что угодно. Или не рассказывать.але я на червоне не їду, подвійну не перетинаю, бачу-чую "швидку" - пропускаю.
Нормальная постная хуйня. А что не нравится?шо это за хуйни ты напостил?
Нормальная постная хуйня. А что не нравится?
Или ты думал, что у меня всю дорогу такие ситуации, как с вышеуказанными дегенератами?
Нормальная постная хуйня. А что не нравится?
Или ты думал, что у меня всю дорогу такие ситуации, как с вышеуказанными дегенератами?
Кто бы говорил.насправді більшість тем зводиться до вміння тієї чи іншої особи бути соціальною людиною, а також до соціофобії, набутої з огляду на нестачу згаданого вміння.
Іншими словами, невихованість породжує єбланство.
Да я то как раз всё понял. Это же тебе во всём "зрада" мерещится. С чего ты взял, что я кому-то что-то доказываю? Да, аргументами, постфактум являются предъявления нарушений/невнимательности оппонентов. Это очевидно? Думаю да. Но...я же этим не руководствуюсь ДО совершения каких-либо действий, а уже после, когда происходят такого рода дискуссии. Поэтому я тебе и привёл в параллель ситуацию с Москвичём. Ты же был уверен, что он повернёт направо? Был. Он тебя наебал? Наебал.Ніхуя тобі ніпанятно.
Ти мене не зрозумієш з однієї причини: ти весь час намагаєшся комусь щось довести, компенсувати нестачу певних навичок і якостей афішуванням того, як ти знаєш правила/як ти знаходиш та виявляєш порушників цих правил.
Натомість я ставлюся до таких подій, як до слабкості та недостатнього досвіду інших учасників, та не відчуваю потреби щось комусь доводити, чи когось виховувати. Я колись казав тут на хф, повторю спецом для тих, хто з'явився тут трохи пізніше: досвідчений водій на дорозі максимально непомітний. І приїде туди, куди йому треба, і коли йому треба.
Інша справа не-водії (тут різні категорії: нід-фор-спідари, царі, просвітлені, позаштатні інспектори та різна інша дітвора): вони на дорозі поводяться так само, я і в маршрутці чи на базарі: всі їм заважають, вони апріорі непогрішимі, що і намагаються донести до оточуючих, при цьому аж до жопнпго болю прислуховуючись: а шо скажуть інші? Потім зазвичай в їхньому житті щось трапляється неприємне, а може й ні, потім до них приходить якийь досвід (або ні), який ці люди використовують кожен по-своєму (або не використовують).
В переважній більшості згаданих тобою випадків, коли я тут розповідав про єбланство співгромадян, не відбувалося жодного загострення дорожньої обстановки з мого боку, тому що я розумію: при виникненні ідіотської ситуації довбоєбізм повинен закінчитися на комусь одному.
Кароч, роби шо-небудь зі своєю самооцінкою, бо іноді ти справді маєш смішний вигляд. І не забувай, що впевненість в собі та самовпевненість - не тотожні речі.
Я там сегодня опять ехал и позже покажу куда там "некуда деваться".
якщо ти не розумієш, шо ланосу з твого відосу нема куди діватися, винен ланос, що не їхав "ясно і понятно "?
Правила дор.руху варто розглядати як такий Звід правил гарного тону. І всім правлодрочерам (як я) раджу пам'ятати:почни з себеправила треба виконувати всі, в тому числі й 1.3: учасники не повинні бути свинями.
"Мій" москвич тут взагалі ніяк не паралельний: він їхав без попереджувальних сигналів, потім увімкнув правий поворот, натомість повернув ліворуч, чим порушив прямі заборони та настанови:
9.4 - не вводь в оману інших,
2.3- не створюй загрози іншим,
10.1- перед тим, як щось виконати, покрути головою.
10.4- перед поворотом займи крайнє положення.
А я їхав там зі швидкістю, яка дозволила мені уникнути дтп, незважаючи на те, шо опонент доклав максимум зусиль для цього. Це, власне, й була мораль мєї розповіді.
Что? Прямо один в один? Стесняюсь спросить. Объезжаешь через двойную сплошную или как?хз
у мене таких ситуацій за день може з десяток буває. Їду, потім об'їду -він і не помітить нічо.
Та хотелось бы, но это дело принципа.та всі вже бачили все. Можеш не обтяжуватися))